Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
KENSNAKE 10:19 AM 10-29-21
作者: wing:
見乜打乜都算, 泛機隊友睇住對家突機在佢面前追援機, 佢可以自己 "走先喇" 都有

又至於冇場正常, 4~5場撞到一場正常囉 班友個A /A+唔知點樣攞返黎
做支援慘過死,完全冇人理。新機落地強襲出現即死。
Hunter 01:24 PM 10-29-21
宜家突擊機D 叉格勁到顛, 支援機中一野唔死都斷腳
無隊友支援真係打鬼

哈囉WIN 部任務機係宇宙專用, 要唔要都無所謂
STEP UP 10抽保證隨機獲得指定MS1架 都唔錯, 可惜大部份我都有
wing 04:10 PM 10-29-21
作者: Hunter:
宜家突擊機D 叉格勁到顛, 支援機中一野唔死都斷腳
無隊友支援真係打鬼

哈囉WIN 部任務機係宇宙專用, 要唔要都無所謂
STEP UP 10抽保證隨機獲得指定MS1架 都唔錯, 可惜大部份我都有
嘩, 歐洲人~~

咁死騎呢? 下月中白金送.
Hunter 05:51 PM 10-31-21
前日遇到勁人
玩RANDOM ACE輸緊6/7千左右, 最後1分鐘隊友部拜亞蘭特裝型做ACE
對家5部入面有4部接近得番一滴血

諗住佢如果飛上天HEA射, 點差都射到1至2部掛
點知佢就衝埋去玩重擊, 仲要無氣落地係敵方前面
一隻都殺唔到仲送分俾對面

作者: wing:
嘩, 歐洲人~~

咁死騎呢? 下月中白金送.
無死騎
一星期最多玩3日, 白金太難了
wing 04:11 PM 10-29-21
作者: KENSNAKE:
真係痴鬼線
kog 09:39 PM 10-29-21
作者: KENSNAKE:
新機好勁
wing 10:32 AM 10-30-21
作者: kog:
新機好勁
(對家)隻新機好勁

返回主題版面