Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-09-04, 09:47 PM   #26
Sandalphon
Ultimate Gamer
Arc Angel

註冊日期: Mar 2002
133...做,最後有d都唔想諗...諗晒時間...

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-04, 09:54 PM   #27
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 垣野
我高你小小,102

capcom 無口齒!!!
支持三上過檔 任天堂
witchblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-04, 10:17 PM   #28
Corex
God of Gamer
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
shock/\

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 11:46 PM   #29
JAckJAck
Insane Gamer

140...
JAckJAck 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-04, 12:19 AM   #30
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

巧耐之前POST過喇...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-04, 05:36 PM   #31
Cagalli
蘿莉正太主義

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: KIM
My Caulculated IQ is 135
最尾兩題我唔知做乜, 當MC題撞可能中左先有咁高
Cagalli 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-04, 09:24 PM   #32
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
做到25全部漏空
咁都有110
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-04, 09:31 PM   #33
gamerroid
Game Master

註冊日期: May 2002
PSN  IDgamerroid
XBox Live Gamertaggamerroid
Lightbulb

想爆頭也只有103......

gamerroid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-04, 09:56 PM   #34
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
MY IQ IS 108
正常人~ ~

舊 08-13-04, 10:03 PM   #35
Cagalli
蘿莉正太主義

引用:
作者: 鎖鏈怪
做到25全部漏空
咁都有110
之前無留意, 原來可以漏空來Skip唔識的題目,
剛剛再做左一次Skip最尾兩題唔知點答的唔答,
結果都是135.....即係之前撞果兩題一個都唔中
舊 08-13-04, 10:42 PM   #36
cat@0079
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
全部亂撞
有 79
cat@0079 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-04, 12:17 AM   #37
JAckJAck

引用:
作者: Cagalli
My Caulculated IQ is 135
最尾兩題我唔知做乜, 當MC題撞可能中左先有咁高
38我答H,39B =.="
舊 08-14-04, 12:24 AM   #38
Robot-12412
Crazy Gamer

引用:
作者: JAckJAck
38我get到個logic
但係39唔得
令外37都係

有冇人識得解
Robot-12412 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-04, 12:46 AM   #39
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
我......102

其實點玩ga?
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-04, 12:57 AM   #40
Robot-12412
Crazy Gamer

引用:
作者: 干柿先生+
我......102

其實點玩ga?
邏輯推理
同埋極少量common sense
舊 08-14-04, 01:52 AM   #41
joker
Game Master
電影工作者

註冊日期: Nov 2003
玩左兩題就無興趣玩了

舊 08-14-04, 01:53 AM   #42
Rabe
Crazy Gamer
最強嘍囉lv99

註冊日期: Nov 2002
XBox Live GamertagUndeathwing

不過last果題完全唔明

舊 08-14-04, 01:53 AM   #43
joker
Game Master
電影工作者

註冊日期: Nov 2003
玩左兩題就無興趣玩了 ...

舊 08-14-04, 02:01 AM   #44
Rabe
Crazy Gamer
最強嘍囉lv99

引用:
作者: Robot-12412
38我get到個logic
但係39唔得
令外37都係

有冇人識得解
37:
一開始有2個圓圈,一黑一白,而呢兩個圈每次都會向右移,另外每次都會有一格變黑
當是但一個圈去到黑色既格就會變色,黑就變白,白就變黑
所以最後應該係H

表達能力差,唔明唔好怪我

舊 08-14-04, 02:04 AM   #45
Rabe
Crazy Gamer
最強嘍囉lv99

引用:
作者: Kojiro Fuuma
係我NT能力之下係70..
交白卷有79 wor...... |||

舊 08-14-04, 02:23 AM   #46
Robot-12412
Crazy Gamer

引用:
作者: Rabe
37:
一開始有2個圓圈,一黑一白,而呢兩個圈每次都會向右移,另外每次都會有一格變黑
當是但一個圈去到黑色既格就會變色,黑就變白,白就變黑
所以最後應該係H

表達能力差,唔明唔好怪我
掂! 明解
舊 08-14-04, 11:25 AM   #47
Cagalli
蘿莉正太主義

引用:
作者: JAckJAck
第2次玩時有再想過38同39的邏輯,
38題已經估到是甚麼, 但39題.....都係唔明, 唔知有何關係
舊 08-14-04, 11:45 PM   #48
JAckJAck

引用:
作者: Cagalli
第2次玩時有再想過38同39的邏輯,
38題已經估到是甚麼, 但39題.....都係唔明, 唔知有何關係
我都唔知自己岩唔岩..同埋我都係半撞咁去答ga ja
舊 08-15-04, 12:34 AM   #49
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
130咋.....

舊 08-15-04, 12:44 AM   #50
jackybat09
一擊必殺

我有120, 天才????

個仔啱啱出世, 真係無乜時間打機, 我隻白騎封印中.......
jackybat09 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GC]NARUTO 2 忍者激鬥區 任天狂 攻略及心得交流區 75 02-21-04 11:39 PM

現在的時間是 01:50 PM

手機版 | APP版