Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 
飲食版>非老麥漢堡包店討論
irismong 02:02 PM 01-14-11
今日的ubuyibuy有triple o
http://www.ubuyibuy.com/HK/zh
ben wai 06:19 PM 04-27-12
有冇去過SSP間JHD?
新鮮整Burger
W!LL 11:13 PM 11-14-13
灣仔英皇中心地舖(宇宙船對面)新開MOS BURGER
yeah yeah 10:46 AM 11-15-13
上環有間叫bowling burger
都ok唔錯..
W!LL 04:35 PM 11-15-13
灣仔mos bur頭先1點去排,排左五分針後就無哂優惠餐,唔係預左要賣成日架咩,咁快無哂
cyberfox 12:02 AM 11-18-13
作者: W!LL:
灣仔mos bur頭先1點去排,排左五分針後就無哂優惠餐,唔係預左要賣成日架咩,咁快無哂
五分針W

職業病
凍檸茶 01:10 AM 11-16-13
天后開咗OOO
W!LL 04:15 PM 11-18-13
今日終於食到,叫左$30珍珠堡,好食,不過覺得唔夠"將"
睇下聽日有冇得加多d
W!LL 09:43 PM 02-07-14
Mos bur 13/2 推出鰻魚珍珠堡
T.K. 12:10 PM 05-29-15
薯條轉m記款果排密謀自殺
屯門市中心都執左
鳳熾魂 01:31 PM 05-29-15
Mos 香港又係做唔起咁沙田最近但都執左一段時間
陸奧 貴志 02:56 PM 05-29-15
我懷疑根本香港人係唔喜歡食貴過M記既漢堡包,覺得唔抵食....
david 03:39 PM 05-29-15
作者: 陸奧 貴志:
我懷疑根本香港人係唔喜歡食貴過M記既漢堡包,覺得唔抵食....
90:10定律
T.K. 10:54 PM 05-29-15
作者: 陸奧 貴志:
m記既飽,百份百無肉汁
fami~yan 03:21 PM 05-29-15
第一次專誠去時新,個包好多肉汁好好食
anyone 03:42 PM 05-29-15
但係bk最近尖東又開左間
不過都係如果食M包我寧願MOS/subway
kimtch 04:43 PM 05-29-15
新界人如果想食BK/MOS 可以去邊?
話時話好耐冇食過BK果D 50蚊餐
LR猫 05:43 PM 05-29-15
作者: kimtch:
新界人如果想食BK/MOS 可以去邊?
話時話好耐冇食過BK果D 50蚊餐
bk同mos將軍澳都有

沙田我記得都有mos,但好唔近火車站,去到好運之後再要過一大段路先到

作者: 鳳熾魂:
Mos 香港又係做唔起咁沙田最近但都執左一段時間
執咗?
kimtch 08:32 PM 05-29-15
作者: LR猫:
bk同mos將軍澳都有

沙田我記得都有mos,但好唔近火車站,去到好運之後再要過一大段路先到

執咗?
以前沙田MOS係FOOD COURT唔知汁左未. 好久冇行去
雖然都係新界.. TKO對我黎講.... 好似好遠咁
Chitose1987 08:54 PM 05-29-15
禾輋商場嘛,轉左做八方雲集好耐了

應該有一年以上

新界區已經無 MOS

我想食都要特登出黃埔
由手機版發出
( ゚ω゚)? 09:42 PM 05-29-15
屯門有喎,評語超好

http://www.openrice.com/zh/hongkong/...s-burger/31647

作者: Chitose1987:
禾輋商場嘛,轉左做八方雲集好耐了

應該有一年以上

新界區已經無 MOS

我想食都要特登出黃埔
由手機版發出

Chitose1987 11:06 PM 05-29-15
40-50蚊 好多人寧願食茶記都唔食 burger
由手機版發出
Coquelicot 11:18 PM 05-29-15
我諗好多人去食d有特色既漢堡包店, $80-$120 up
OOO都好似少咗人幫襯
$40-50既Mos同Burger King唔上唔落
後者質素跌到都差不多拍得住M記
KUTAR# 11:27 PM 05-29-15
Mos 荃灣有分店丫, 都係新界區丫

如果拎VIP卡, 食Mos burger有5% off
普通叫個沙津set折後其實同KFC差唔多
都係35-40左右, 但好食好多先
另一點吸引的是可以轉kagome果汁或ginger ale

唔計21蚊餐, M記現在都唔平啦
真係盡量都唔食M記
J+1 11:30 AM 06-02-15
作者: KUTAR#:
Mos 荃灣有分店丫, 都係新界區丫

如果拎VIP卡, 食Mos burger有5% off
普通叫個沙津set折後其實同KFC差唔多
都係35-40左右, 但好食好多先
另一點吸引的是可以轉kagome果汁或ginger ale

唔計21蚊餐, M記現在都唔平啦
真係盡量都唔食M記
仲有儲10分可以換個包...

呢排個鯖魚珍珠堡真係唔錯,感覺好食過鰻魚珍珠...
由手機版發出
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面