Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 06-30-12, 11:08 AM   #251
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: Terry13 查看文章
Sorry, I use mobile to enter wrong data in the excel sheet, can it be amended or deleted?
可以改的. 你要改邊個位, 留言比我, 我幫你改

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 11:10 AM   #252
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: 忍者 查看文章
我同等一等舖舖都一齊硬爆入去個洞度,人地得一部就邊打邊退->我地兩個打出山洞搶基地...好多場都係咁
我鋪鋪都一馬當自上去用hyper BZ封路,
用大炮有理無理射向洞口, 可以有效嚇到, 甚至可以拖住對手
但對住隻老虎真係無晒符

舊 06-30-12, 11:26 AM   #253
nkygaiin0
Junior Member

註冊日期: Jan 2011
PSN  IDiam_nky
而家先一等04..
好灰,成日諗住成隊都好野又陸吉又狙又砲,or成隊1等, 點知都係輸
nkygaiin0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 11:56 AM   #254
Terry13
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
可以改的. 你要改邊個位, 留言比我, 我幫你改
唔該我改到下面咁呀

GAF ID PSN ID ONLINE OFFLINE VOICE CHAT (Y/N)
Terry13 lcfai 不定時 不定時 N

Thanks!!
Terry13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 01:51 PM   #255
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
haha, 今日教班日本仔點用M$ 阻住個洞同基地拆除正常入口...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 04:19 PM   #256

本來臨尾炸人基地反超前, 以為有機會羸, 點知............都係輸.........

頭先唔知係未睇錯, 我搶咗敵方ms 查, 後來比人打爆jor, 好似見到有分加

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 04:22 PM   #257
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
今日打左幾場....
基本上主要攻人MS+唔俾人炸已經贏成千分...

舊 06-30-12, 04:28 PM   #258
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528407_4119978955581_433985752_n.jpg[IMG]

本來臨尾炸人基地反超前, 以為有機會羸, 點知............都係輸.........

頭先唔知係未睇錯, 我搶咗敵方ms 查, 後來比人打爆jor, 好似見到有分加
你好明顯打少個先輸LA

用普通吉+火箭炮好正

火箭炮打中(對面硬直)>埋身格一下(對面再硬直)>火箭炮中(對面硬直)>埋身格...>LOOP

此篇文章於 06-30-12 04:36 PM 被 com1010hkjp 編輯。
com1010hkjp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 05:33 PM   #259
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

原來重裝Zaku都有先行配備

舊 06-30-12, 05:40 PM   #260
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: cancerman 查看文章

買同日出既攻略本送的

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 05:50 PM   #261
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:

[IMG]http://photo.gaforum.org/files/9/5/7/dsc_0124s.jpg[IMG]
陸吉wr裝備都有

舊 06-30-12, 06:01 PM   #262

宜家的人都唔知係唔係玩既, 夠人就開場啦, 都唔知佢hold 咁耐做也................完全浪費時間....................半個鐘都未開到場

地球不曾為誰停一停

舊 06-30-12, 06:55 PM   #263
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

仲有當11個已經ready等緊最後個1條友時,見到佢入去開發室。XD

此篇文章於 06-30-12 07:03 PM 被 cancerman 編輯。
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 07:20 PM   #264

引用:
仲有當11個已經ready等緊最後個1條友時,見到佢入去開發室。XD
我做host 一定踢走哂呢的人

地球不曾為誰停一停

舊 06-30-12, 07:22 PM   #265
cv980

註冊日期: Dec 2011
隻GAME實在太囧了..........
cv980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 07:46 PM   #266
忍者

次次聽住OPERATOR叫晒有人入侵我返去....沿路見到D都仲係向前衝既死剷真係好難唔講粗口

舊 06-30-12, 07:53 PM   #267
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
今晚幾點開?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 07:54 PM   #268
忍者

引用:
作者: anyone 查看文章
今晚幾點開?
9點幾十點啦..

舊 06-30-12, 08:22 PM   #269
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
開發左架吉姆LV2加一堆PART,終於唔細比人SM加成日殺MS食白果.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 09:13 PM   #270
nkygaiin0

註冊日期: Jan 2011
PSN  IDiam_nky
今晚已經好多伍長了, 唔比錢係咪好難玩落去..
唔多房有"只限一、二等兵", 最慘睇唔到對面用咩

有次自己用砲吉,1隻格,4隻1lv吉
對面2隻老虎、1砲1重,2隻紅渣

1400:4800 未爆基地都比炒三千幾
nkygaiin0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 09:16 PM   #271
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 忍者 查看文章
9點幾十點啦..
留位
不過要10點幾先上線

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 09:25 PM   #272
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: GN00508771 查看文章
留位
不過要10點幾先上線
留位+1

舊 06-30-12, 09:28 PM   #273
anyone
The One
↘嫁

隨時ready/

舊 06-30-12, 09:28 PM   #274
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
唔棄我水都想玩下
不過我一等咋仲係

舊 06-30-12, 09:31 PM   #275
anyone
The One
↘嫁

我仲係二等

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM OPERATION TROY [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 622 07-15-08 11:56 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM
點解 Gundam Network Operation ... dan 手機資訊/電腦軟硬討論 14 11-25-02 10:51 PM

現在的時間是 01:34 PM

手機版 | APP版