Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
阿高 02:37 AM 10-13-16
隻game開出黎有letterbox係正常架呵?
Dyhalt Rushifar 10:12 AM 10-13-16
有冇人教用PS3大掣點開要請
尋晚見到有MESSAGE用PS3大掣,用手掣開完又著唔返大掣

雖則其實在下的確有件PS4大掣,不過手感唔夠QB好…
superworm12 11:40 PM 10-14-16
作者: 真十人€:
.
我太多慣性動作了
每次有機會出版邊combo 你都有粒OD
真十人€ 12:16 AM 10-15-16
作者: superworm12:
我太多慣性動作了
每次有機會出版邊combo 你都有粒OD
你少用中段又唔投好難入人架喎。
newb 05:07 PM 10-13-16
http://www.inside-games.jp/article/2...13/102651.html

黑面Online解禁(條link裡面人物背景介紹有neta)
newb 12:08 AM 10-14-16
唔知點壓住人比你地走左就追得好辛苦
真十人€ 01:02 AM 10-14-16
好難防你痴埋身,一下スラッシュカイド車埋來已經好難走。
newb 01:55 AM 10-14-16
作者: 真十人€:
好難防你痴埋身,一下スラッシュカイド車埋來已經好難走。
佢地一D都唔怕
已經打唔贏,冇combo冇進攻方法

格神可以一個Combo即入絡印
ヨコ男 02:18 AM 10-14-16
作者: newb:
佢地一D都唔怕
已經打唔贏,冇combo冇進攻方法

格神可以一個Combo即入絡印
5c對空最易, 其次5a6b
中段/投成日甩
j2a太搏命
超必版邊對naoto成日甩((要搵日試下)
3C太難, 妥協75%算都成日甩

但烙印左唔知點好呢
鈴蘭 01:30 AM 10-14-16
初見殺xn
鈴蘭 02:12 AM 10-14-16
套8式解放combo 打naoto好似唔得:o)
newb 02:46 AM 10-14-16
被入左絡印唔死都一身殘
我都要睇下避左你超必要點係出完前起手大大力入一set,衝去5b會自爆

依加用緊D combo 係Ragna 5b 5c 214a 214d 級
ヨコ男 07:29 AM 10-14-16
就係你用緊頽combo都打得贏
我覺得自己好廢/\
newb 11:44 AM 10-15-16
www.twitch.tv 觀賞 toushinsaiofficialtvjp 的實況。

鬥神祭
本日、アーケード格闘ゲーム全国大会『闘神祭2016』初日が開催 https://t.co/h9Mgt3Yw8c
予定・各決勝
11:30 放送開始・電撃 Top16
17:00 UNI Top4
17:35 P4U Top4
18:10 GG Top8
19:15 BB Top4
強化人間ですの~★ 12:38 PM 10-15-16

newb 08:23 PM 10-15-16
今晚bb有冇房?
newb 09:16 PM 10-15-16
有房
Invite code: gaf
鈴蘭 11:51 PM 10-15-16
較左4人slot 入唔到
由手機版發出
ヨコ男 01:25 AM 10-16-16
姜神好屈
點練可以咁快熟兩隻新角

又開始進入唔多識立回既地步
newb 03:19 AM 10-16-16
作者: ヨコ男:
姜神好屈
點練可以咁快熟兩隻新角

又開始進入唔多識立回既地步
無見過izanami

Es要搵下有咩位反擊先得…
RemiScar 09:12 PM 10-16-16
Room opened
keyword : gaf
newb 10:54 PM 10-16-16
黑面究竟有幾多招中段
鈴蘭 11:25 PM 10-16-16
作者: newb:
黑面究竟有幾多招中段
6C
6D
4式
無啦
newb 12:35 AM 10-17-16
作者: 鈴蘭:
6C
6D
4式
無啦
好似有招中段係正Frame咁...
又有招擋完可以cancel落必殺技

仲有解邊格係昇?

打呢隻野一比佢Hi中到開始解招就死得
ヨコ男 12:56 AM 10-17-16
到最後呢隻所謂SRANK, 都係要防守到2047先有得打

同一角色要打好多舖先R到1/2WIN
仲要唔好手殘 (一發我已經熟左好多架喇)
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50  ... 最後

返回主題版面