Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-10-15, 10:11 PM   #476
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586

Conan
可以睇埋第二條片睇佢玩, 好搞笑

此篇文章於 11-10-15 10:14 PM 被 hap3afrien 編輯。
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 01:42 AM   #477
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: minekaoru 查看文章
我覺得是家用版的第三身視點太近再加上drop frame所致
pc版是可以調校得很遠的
結果pc版玩了差不多的進度
一d都沒有暈
家用機第三身我好難適應, fps吾暢順瞄準都有d難度....最後都係改回第一身戰鬥算. 行行企企先轉第3身.

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 03:13 AM   #478
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
玩到支線救酒廊老闆. 去到目的地有自爆仔仲跑得好快,用VATS都射佢唔死,扣得佢好少, 點打.....
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 07:32 AM   #479
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
果第三身視點重暈過第一身,ps4.

舊 11-11-15, 12:12 PM   #480
Amuro0093

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
Steam 依嫁36萬人玩緊Fallout 4
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 12:12 PM   #481
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: wing 查看文章
好在一路打算玩英文.

係呢係呢, D對話option係咪同以前一樣定真係極度簡化?
尋日玩左兩個mission, 都有得可以問多兩句. 聽多D背景. 暫時覺得都OK
我CHR7,但見被CHR影響成功率果D選項其實同以前要用speech果D差唔多, 唔係經常出現. 而會唔會有D普通選項因CHR而出現又不得而知

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 12:55 PM   #482
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
無聊用左下psv黎玩,又優化得幾好喎,最正唔使用個背觸
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 01:51 PM   #483
磯燒豬豬
Senior Gamer
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry
首60分鐘GAMEPLAY
其實PS4今集個格數都唔係好夠……
其他版本有冇呢個問題?

此篇文章於 11-11-15 02:11 PM 被 磯燒豬豬 編輯。
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 02:16 PM   #484
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 磯燒豬豬 查看文章
其他版本有冇呢個問題?

Digital Foundry 話ps4版已經好過xbox one

舊 11-11-15, 02:18 PM   #485
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: 磯燒豬豬 查看文章
其他版本有冇呢個問題?

PC版跑Ultra high畫質,60fps足,暫時唔覺有drop frame問題。
同埋依家PS4 中文版仲有無d中文 fonts奇奇怪怪個問題出現?

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 02:21 PM   #486
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: wuxu 查看文章
PC版跑Ultra high畫質,60fps足,暫時唔覺有drop frame問題。
同埋依家PS4 中文版仲有無d中文 fonts奇奇怪怪個問題出現?
電腦版要用咩卡先可以全高??
我690夠開嗎?
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 03:02 PM   #487
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: 莎月美希 查看文章
電腦版要用咩卡先可以全高??
我690夠開嗎?
由手機版發出
690唔太得,好多人話想要CP值高的話最好買GTX970 4GB
同埋你RamCPU係幾多?
我依家i7 4790+32G Ram

舊 11-11-15, 03:45 PM   #488
莎月美希
Game Master

引用:
690唔太得,好多人話想要CP值高的話最好買GTX970 4GB
同埋你RamCPU係幾多?
我依家i7 4790+32G Ram
3770 + 16G ram咋,
部機一二年買咋,咁快唔夠力玩遊戲了?
由手機版發出
舊 11-11-15, 03:47 PM   #489
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
3770 + 16G ram咋,
部機一二年買咋,咁快唔夠力玩遊戲了?
由手機版發出
好消息係你只需要換diaplay咭就夠
而且唔追Ultra high的話,你個張都夠

舊 11-11-15, 03:58 PM   #490
莎月美希
Game Master

引用:
好消息係你只需要換diaplay咭就夠
而且唔追Ultra high的話,你個張都夠
970 勁過690 好多?我見970只係賣二千幾蚊。。
由手機版發出
舊 11-11-15, 04:11 PM   #491
Amuro0093

XBox Live GamertagSilentEagleF15N
我部4年PC全ultra 72 FPS constant

3960X @4.3
16GB RAM
Titan Black X2
舊 11-11-15, 04:33 PM   #492
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
970 勁過690 好多?我見970只係賣二千幾蚊。。
由手機版發出
係750都能夠開High個陣,970就係Ultra High個級別。

舊 11-11-15, 04:44 PM   #493
磯燒豬豬
Senior Gamer
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry
引用:
係750都能夠開High個陣,970就係Ultra High個級別。
我都用緊750
不過貪方便買咗PS4版XD
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 04:56 PM   #494
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
想問下邊度有實體PC版現貨買同報價?
唔想上steam碌卡

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 05:08 PM   #495
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
尋日去2KFUN 拎starcraft o個陣,問佢FO4話$380

舊 11-11-15, 05:16 PM   #496
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
請問混凝土在那兒
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 05:24 PM   #497
Amuro0093

引用:
作者: reiyaw 查看文章
唔想上steam碌卡
greenmangaming 20% off
舊 11-11-15, 05:26 PM   #498
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
請問混凝土在那兒
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=243263

去樓上攻略區問啦。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 05:28 PM   #499
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
唔想上steam碌卡
可以用PAYPAL銀行過數O架。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 05:33 PM   #500
莎月美希
Game Master

引用:
唔想上steam碌卡
我在葵芳買,370蚊
由手機版發出

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣/換P4 Fallout 4 GP03D 買賣專區 1 12-11-15 05:49 PM
Fallout 3 神祕人1號 電視遊戲討論版 618 12-02-13 04:34 PM
fallout 3 enilyks PC電腦遊戲討論版 7 10-24-08 01:00 PM
Fallout 3? okman PC電腦遊戲討論版 1 04-20-07 09:20 PM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 07:40 AM

手機版 | APP版