Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
手提遊戲機討論版>ソードアート・オンライン フラクチュアード デイドリーム Coming to Summer l ホロウ・リアノゼーション 已售
武藤遊戲 12:39 PM 10-04-15

NeGi 05:26 PM 10-04-15
加新劇情又再出過 永遠都逃離唔到アインクラッド 不過幾好

打法唔同左 希望隻雷作LS 個紅髮妹加番落去啦

(我呢家仲洗緊ホロウ任)
pet3 10:48 AM 10-05-15
作者: NeGi:
加新劇情又再出過 永遠都逃離唔到アインクラッド 不過幾好

打法唔同左 希望隻雷作LS 個紅髮妹加番落去啦

(我呢家仲洗緊ホロウ任)
應該是完全新不是第2集改吧
知世公主 05:45 PM 10-05-15
真勁,出極都仲有,已經出左5集
武藤遊戲 04:09 PM 10-14-15
――ちなみに企画はいつごろからスタートしたのでしょう?

二見P:去年の7月くらいだったと思います。
seed0.0 07:14 PM 12-28-15
" target="_blank">
HakiK 11:21 AM 12-29-15
見呢隻d畫風靚左好多所以眼球被吸引,但係無玩過之前果堆
見前面果堆好似唔少都係艾恩葛朗特
想問即係前面幾隻都係艾恩葛朗特既if(打滿100層)故事?
另外係咪會迫住要用桐人orz
由手機版發出
holsety 01:52 PM 12-29-15
真勁,出極我都冇玩過
seed0.0 03:55 PM 12-29-15
作者: HakiK:
見呢隻d畫風靚左好多所以眼球被吸引,但係無玩過之前果堆
見前面果堆好似唔少都係艾恩葛朗特
想問即係前面幾隻都係艾恩葛朗特既if(打滿100層)故事?
另外係咪會迫住要用桐人orz
由手機版發出
http://dengekionline.com/pr/sao-game/
KA版柯柏文 11:33 PM 12-30-15
作者: holsety:
真勁,出極我都冇玩過
真勁,玩極我都冇爆過
seed0.0 05:30 AM 01-29-16

seed0.0 05:31 AM 01-29-16
" target="_blank">" target="_blank">
Alucard_Lam 10:05 AM 01-29-16
睇落又好似唔錯!
Kello820 05:10 PM 01-29-16
一早約晒人等開波.可惜要等到秋季,仲有排
安安 05:17 PM 03-13-16
https://www.youtube.com/watch?v=vyft31VuRHE 第2弾PV
作者: :

安安 08:22 PM 04-25-16
http://dengekionline.com/elem/000/001/262/1262949/
『SAO ホロウ・リアリゼーション』の発売日が10月27日に決定!
https://www.youtube.com/watch?v=GUZX8xXcE28 第2弾トレーラー(ロングVer.)

安安 10:20 PM 06-27-16
https://www.youtube.com/watch?v=OH3XmvfSEBo 第3弾PV

seed0.0 05:11 AM 10-03-16
seed0.0 02:46 AM 10-20-16
pet3 07:57 AM 10-20-16
看杯表
這集比ALO難,比PSV SAO容易
難度應該和PS4 SAO差唔多
遊雲gspirit 08:48 AM 10-20-16
好多友好度Max....xd

望就唔似會有前次d實裝呢d地獄野卦...
pet3 09:39 AM 10-20-16
作者: 遊雲gspirit:
好多友好度Max....xd

望就唔似會有前次d實裝呢d地獄野卦...
表上無實裝
但有練度(掛機
Kello820 04:27 PM 10-20-16
白金問題根本唔需要擔心
對於呢D GAME黎講白金只係算個過程黎,白完之後仲有排玩(如果有D人只係純既白金黨咁就當我冇講XD)
而且呢次重點強化左ONLINE要素,又仲有唔知要出到幾時先出完既SEASON PASS

就好似PS4 HF我65個鐘搞掂晒除左100粒鐘杯以外既全部杯,但後面同FRD又玩左200粒鐘先正玩夠
pet3 05:04 PM 10-20-16
作者: Kello820:
白金問題根本唔需要擔心
對於呢D GAME黎講白金只係算個過程黎,白完之後仲有排玩(如果有D人只係純既白金黨咁就當我冇講XD)
而且呢次重點強化左ONLINE要素,又仲有唔知要出到幾時先出完既SEASON PASS

就好似PS4 HF我65個鐘搞掂晒除左100粒鐘杯以外既全部杯,但後面同FRD又玩左200粒鐘先正玩夠
免費大更一次
三個要錢大更

希望這次能中日連線

否則又要購買二次
Kello820 05:14 PM 10-20-16
作者: pet3:
免費大更一次
三個要錢大更

希望這次能中日連線

否則又要購買二次
要錢都要玩,應該會有D勁裝或者專有技能喺入面,費事到時ONLINE睇見人地有自己冇又眼突突

PS4 HF好就好在唔同語言版本都可以認到其他版本既存檔
於是乎買晒中英日3個版本就可以任意同其他語言既玩家ONLINE點玩都得
但呢次係唔係都會咁方便就唔多清楚了

暫時打算先玩日文,不過唔排除到時跟風轉中文.點都好今晚日版個BEATER TEST我冇時間玩了
而且25號又有可能會玩WOFF,朋友個ACC買左DL版有得玩免費
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面