Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 
照相館>今日又再毒發.....
riceking 10:02 PM 03-21-05
繼小小白之後又再來多一支大一點的......

試鏡相製作中.... :-)

Rice
KKH 10:06 PM 03-21-05
!@#$!^%@!#$^@^!!%!#%!@# OMG! You!... :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

A new expensive toy every week er?! :-)
Strider 10:11 PM 03-21-05
請恕我見識淺陋!
請問呢支鏡要幾錢!?!?
KKH 10:13 PM 03-21-05
價錢? 要驚喜嗎? :-) -> http://www.ygdragon.net/index.php?pa...ameraprice.htm
z_plus 10:19 PM 03-21-05
又o黎!? :-) :-)
米王兄你又話已經五窮六絕? :-)
相信呢度冇人再信你話窮ga啦~ :-)
Strider 10:24 PM 03-21-05
Canon EF 300mm f/4.0 L IS USM Prime 定焦 11,160 9,580
!!!#@%!@^T!!!#Y!!#!!TGF
唔該KKH大大

米王真係人如其名
小弟拜服...!
riceking 10:56 PM 03-21-05
我真的沒錢了啦, 今次是放毒成功引入了部分外來資金.... :-)

Rice
DCIP 11:00 PM 03-21-05
米王大哥! 你實在真係一個奇蹟呀!!!!
wind_b 11:12 PM 03-21-05
當真中左六合彩 :-) :-) :-) ?出來請食飯啦 :-) :-) :-)
riceking 11:35 PM 03-21-05
作者: wind_b:
當真中左六合彩 :-) :-) :-) ?出來請食飯啦 :-) :-) :-)
中了兩條$20....算唔算? :-)

其實我毒了老爸, 兩仔爺夾錢買的 ...... :-)

Rice
KKH 11:35 PM 03-21-05
作者: riceking:
我真的沒錢了啦, 今次是放毒成功引入了部分外來資金.... :-)
-skip-
莫非你對至親的家人下手乎?!

還以為你今年放棄不去朝聖了...

冇人信你冇錢架啦~~~

記得下個月要交那個東西喎~~
DARK ANGEL 11:40 PM 03-21-05
米王D毒幾時先要依款解藥????:-):-)
Canon EF 500mm f/4.0 L IS USM Prime 定焦 56,000 50,000
riceking 11:40 PM 03-21-05
作者: KKH:
莫非你對至親的家人下手乎?!
還以為你今年放棄不去朝聖了...
冇人信你冇錢架啦~~~
記得下個月要交那個東西喎~~
下毒已經很久, 自從我搵了一部EOS 33給我老爸玩, 再每星期一起去郊遊打雀......之後.... :-)

我今年的預定沒變, 五月, 八月及十二月.....

我真的沒錢, 不過花紅快要出了.... 快要脫貧了 :-)

那個東西嘛, 一早已經準備好了..... :-)

Rice
riceking 11:48 PM 03-21-05
作者: DARK ANGEL:
米王D毒幾時先要依款解藥????:-):-)
Canon EF 500mm f/4.0 L IS USM Prime 定焦 56,000 50,000
我會用500mm F/8反射鏡代替 :-)/
支300mm F/4L已經好重了.... :-)

Rice
Rosicky 12:37 AM 03-22-05
大毒梟!!!:-)
你很像擁有用不完的金錢
KKH 01:27 AM 03-22-05
睇完之後有o的衝動趁加價前入貨... :-)
ZERO NEKO 01:44 AM 03-22-05
好歹寫幾隻字丫, 貓貓, GAF 板規嘛.

睇完之後有o的衝動趁加價前入貨... :-)
糸bor :-) 支300真係好?洠茠 輕過小白 好多 始終tele 定焦系Canon :-)
KKH 01:48 AM 03-22-05
我愛綠圈 :-) ... http://cweb.canon.jp/ef/lineup/super..._do/index.html
ZERO NEKO 01:52 AM 03-22-05
give me five :-) 上次問過4字頭 希望下年啦 :-)
wind_b 01:55 AM 03-22-05
還欠一支閃而已.... :-)
KKH 01:59 AM 03-22-05
作者: ZERO NEKO:
give me five :-) 上次問過4字頭 希望下年啦 :-)
愛唔一定要擁用, 貴過部相機耶! :-) 不過自從做左花展落湯雞之後, 開始對愛死小白有o的感覺...

都係米王好野, 坐言起行!
KKH 02:01 AM 03-22-05
作者: wind_b:
還欠一支閃而已.... :-)
說到米王的痛處.... 玩具無間道 :-)
ZERO NEKO 02:06 AM 03-22-05
愛唔一定要擁用, 貴過部相機耶! :-) 不過自從做左花展落湯雞之後, 開始對愛死小白有o的感覺...

都係米王好野, 坐言起行!
當你有支愛死小白時 個心又會想起小小白
我都覺得米王好毒 不如順手買埋1.4 la :-)
KKH 02:10 AM 03-22-05
唔會啦, 我一定要防水先買. :-)

米王已經有 1.8~~ 好難再毒佢買 1.4~~
ZERO NEKO 02:14 AM 03-22-05
唔會啦, 我一定要防水先買. :-)

米王已經有 1.8~~ 好難再毒佢買 1.4~~
其實支70-300 Do 都ok ga :-)
1 2 3 

返回主題版面