Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>東映 特撮ヒーロー系列討論區 Vol.2
鐵之侍 11:35 AM 02-12-12
連199的秘密戰隊和電磁的飛翼戰士的力量也拿來用了,可惜蟻多x死象……

不至舊人客串,連第2集那少年和救急篇的母女也再出場了,最後打爆金字塔那兒真是感動

下回是最終回了,應不會使人失望的了,倒真有點不捨得呢
莎月美希 02:26 PM 02-12-12
咁就一年了,好精彩的戰隊,好唔捨得。
由手機版發出
Dangerous-boy 09:48 PM 02-13-12
只淨一集,真係好唔捨得!

好難得有一套戰隊係集集都咁精彩和有驚喜!
鳳熾魂 12:18 AM 02-15-12
作者: Dangerous-boy:
只淨一集,真係好唔捨得!

好難得有一套戰隊係集集都咁精彩和有驚喜!
仲要成日都有笑位
我現家仲好掛住王子
Suda 07:41 AM 02-19-12
最終回客串cast都咁正

さよならゴーカイジャー
魔璃 08:12 AM 02-19-12
結果古先生要5年之後先返倒黎 a
pokewing 11:24 AM 02-19-12
話說回來,如無意外,下週港日齊齊換畫
特命,和侍…呀,不,是武侍戰隊才對XD
兩部都是小林阿姨作品
魔璃 11:42 AM 02-19-12
作者: pokewing:
話說回來,如無意外,下週港日齊齊換畫
特命,和侍…呀,不,是武侍戰隊才對XD
兩部都是小林阿姨作品
今日炎神49, 下星期先播完
suger_ohkawa 12:44 PM 02-19-12
作者: 魔璃:
今日炎神49, 下星期先播完
我好想知道Psychic lover負責的OP會被無記弄成怎樣
或者應該說藤林姨的歌詞會被無記改成怎樣

還有這裡貌似沒人留意今次特命的op同ed主唱
雖然那時想不到高橋秀幸會這麼快兩度主唱戰隊主題曲就是......
魔璃 02:11 PM 02-19-12
作者: suger_ohkawa:
我好想知道Psychic lover負責的OP會被無記弄成怎樣
或者應該說藤林姨的歌詞會被無記改成怎樣

還有這裡貌似沒人留意今次特命的op同ed主唱
雖然那時想不到高橋秀幸會這麼快兩度主唱戰隊主題曲就是......
好在無線播拉打同戰隊都系雙語
千野新一 05:02 PM 02-19-12
無線咁快播侍!?
casio 06:24 PM 02-19-12
最後一集好燃
34戰隊連續變身
出埋待、天裝、特搜、魔法、獸拳超級模式之餘,仲連恐龍拆神都有
船長終於食到第一集間舖D咖哩
不過最後還返晒D KEY,出年VS戰隊粉路人確定
魔璃 07:51 AM 02-20-12
作者: casio:
最後一集好燃
34戰隊連續變身
出埋待、天裝、特搜、魔法、獸拳超級模式之餘,仲連恐龍拆神都有
船長終於食到第一集間舖D咖哩
不過最後還返晒D KEY,出年VS戰隊粉路人確定
銀應該系最淚目0個個
依家連豪獸鑽頭都冇得用
鳳熾魂 03:48 PM 02-20-12
最後一集真係超正唔巨大化,人形戰咁打皇帝好慘食咁多超必.果然愈遲死就愈食得多招
艦內戰鬥估唔到船長咁樣消滅艦隊,果然夠豪快
鐵之侍 08:52 PM 02-19-12
感人的最終回,全戰隊也變了

皇帝算是這樣啦……反正在拉打vs戰隊時又要和兒子被拉出來虐待的了

最後以第一位戰隊紅誠直也作最後對應感覺真是很好(意外連信號人也客串了)

第一套我由開始追到一年的戰隊,多謝你們海賊戰隊!

希望小林姐姐負責的特命不會差吧
GN00508771 01:57 AM 02-20-12
話說 除左呢套之外 仲有邊套打LAST BOSS係冇巨大化
莎月美希 07:17 AM 02-20-12
作者: GN00508771:
話說 除左呢套之外 仲有邊套打LAST BOSS係冇巨大化
獸拳最後一集都冇巨大化。
由手機版發出
莎月美希 07:36 PM 02-20-12
最後一集,好感動啊.>_<咁就完了..鳴鳴鳴鳴鳴
Dangerous-boy 12:12 AM 02-21-12
再見了!宇宙海賊!真係好唔想這套戰隊完,希望會有外傳繼續講他們去打殘虐本土啦!

估唔到最後要用到二五仔的船突入。

皇帝果然係最強!坐喺度一打二好有台型!
我乜都無晒 12:55 AM 02-21-12
完了, 好感動
咖哩又食左, 幼稚園學生又見埋, 真係冇遺憾了
好唔捨得.. 希望會有電影全員再出場啦

Sito 12:14 PM 02-21-12
作者: 我乜都無晒:
完了, 好感動
咖哩又食左, 幼稚園學生又見埋, 真係冇遺憾了
好唔捨得.. 希望會有電影全員再出場啦

當年侍戰隊夠紅,完左都出多套ova,海賊再拍都唔奇
魔璃 10:03 AM 02-21-12
話時話
原來博士真系好勁, 最後一集連骨折FFR都出埋
凍檸茶 12:18 PM 02-21-12
作者: 魔璃:
話時話
原來博士真系好勁, 最後一集連骨折FFR都出埋
DCD 既伏線
地場衛 10:07 PM 02-21-12
食左飛空的幽靈船熟肉,純觀能刺激打得夠燦爛相比TV冇劇情可言

不過好耐冇見過王子耍寶喇,佢一招低能飛踢嘰嘰,實在太親切喇
green232432 09:56 PM 02-22-12
作者: :
「非公認戦隊アキバレンジャー」放送予定
【BS朝日】2012年4月6日~毎週金曜日25:30(土曜日午前1時半)放送
【東京MX】2012年4月9日~毎週月曜日25:00放送

好孩子不要看
作者: :
「良い子は見ちゃだめ」とか書いたばっかりに 「良い子は見ちゃだめ」とか書いたばっかりに、顔見知りの児童誌の編集さんが「だったらネガキャンぶちかましたろか!」と……やめたげてよぉぉぉぉぉ~! (といいつつ一瞬オイシイかもなんて……イヤイヤイヤあかんあかん)

紅 - 和田正人
藍 - 日南響子
黃 - 荻野可鈴
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面