Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
赤兵尉SETH 08:50 PM 10-29-17
連DJD 都玩合体

T.K. 12:55 AM 10-30-17
呢個黑狗隊只係漫畫出過?
Garnet_Crow 06:28 PM 11-02-17
作者: nick8861:
應該2000就出貨, 3000就送埋個透明suit
特典「グランドプリンテンダースーツ」が付属する目標数 3,000個には到達いたしませんでしたが、皆様からのリクエストを受け、目標数の2,000個に達し、商品化が決定いたしました!
多数のご予約をいただき、誠にありがとうございました。3月の商品お届けまで、今しばらくお待ちください。
Rance 07:55 PM 11-02-17
咁慘三千都唔夠?
上次D再販又唔夠數,日版賣得咁差?
Garnet_Crow 09:29 PM 11-02-17
作者: Rance:
咁慘三千都唔夠?
上次D再販又唔夠數,日版賣得咁差?
即使tt造數都唔會有人咁得閒追究啦!生產2000幾隻Pretender有幾難呀
T.K. 12:42 AM 11-03-17
買左福特巨人就唔會想買?
Sito 06:04 PM 11-12-17
狄龍寶mp個價格實在太進取,官方痴左線
jason 仔 06:38 PM 11-12-17
作者: Sito:
狄龍寶mp個價格實在太進取,官方痴左線
個價係味真呀..千4蚊喎
我買奧迪武都係5百幾,配角貴咁多我最多唔玩算
Rance 03:08 AM 11-13-17
真係堅,3萬幾yen,痴左線?成隻都合金架?
jason 仔 04:13 PM 11-13-17
https://www.toy-people.com/?p=40794
講到新技術咁勁,但係睇圖冇咩特別咁
人型係正既,獸型就好似積木咁
C.Ryo 11:00 PM 11-13-17
行貨開訂千五有找,不過對佢無愛
Sito 01:00 PM 11-18-17
下隻bw的mp會是暴龍麥加登
jason 仔 01:07 PM 11-18-17
作者: Sito:
下隻bw的mp會是暴龍麥加登
買得奧迪武都係等呢隻,不過相信價錢都幾驚人下
Garnet_Crow 05:18 PM 11-24-17

剛剛拎左日版六變獸

下年一月就日版overlord,三月又一隻六變獸(great shot)同福特格蘭
Rance 10:45 PM 11-26-17
作者: Garnet_Crow:

剛剛拎左日版六變獸

下年一月就日版overlord,三月又一隻六變獸(great shot)同福特格蘭
個盒真係超正入面件野就衰過以前
赤兵尉SETH 04:24 PM 11-29-17
日版個頭雕本來靚過其他廠版本...
其他廠六變個頭總係怪怪地

Rance 06:27 PM 12-06-17

改個扭法化腐朽為神奇
Rance 06:48 PM 12-08-17
日版power of the primes用美版加貼紙出就算
Sito 01:11 AM 12-09-17
作者: Rance:
日版power of the primes用美版加貼紙出就算
都唔係,色水好似有d深淺分別
Rance 06:42 PM 12-09-17
燈光效果啫

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信
Rance 03:47 AM 12-28-17

肯定左日版都係同美版一樣
Sito 11:32 PM 12-30-17
mp39好高質,勉強加價得有道理啦
IDGAF 02:05 AM 04-18-20
好耐無玩玩具,
路過玩具斗斗城見到80年代款Optimus Prime賣$299.8,
2018年Bumblebee電影版Optimus Prime就賣$299.9,
就買咗一盒嚟玩下。

當年的生產地好似係香港,
宜家呢個版本就係越南生產的。

其實原版係咪一樣無印Autobot logo落機身,
要靠貼貼紙來補完?

Dangerous-boy 11:15 PM 04-19-20

亍 ◣ 09:00 PM 08-10-22

第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 

返回主題版面