Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 
手機平板遊戲討論版>アイドルマスター シンデレラガールズ 偶像大師CG(灰姑娘) - 公會戰再臨 - [VOL. 20]
大破人間 05:03 PM 06-26-13
作者: scorch85:
兩個ACC齊齊爆 死 !!

垃圾EV!

差點抽空@@

不過本來抽BOX就唔係靠運, SR通常都會放壓箱底先抽到.
大破人間 12:15 AM 07-09-13
中左[アッパーテンション]仙崎恵磨(Sレア)
issac92354 10:22 PM 07-10-13
中左[美貌の麗女]東郷あい(Sレア)(第一次抽中SR)
應唔應該買多張比佢特訓?
夜貓 10:45 PM 07-10-13
張安斎SR終於解禁
即刻買了返來合
沒名字的?君 10:06 PM 07-14-13
今期緊係等買FFDY啦
scorch85 01:42 PM 07-16-13
連單抽咁高難度既野都俾我中到,真係整定我做死一世FFDY P

大破人間 06:14 PM 07-29-13
連單抽咁高難度既野都俾我中到,真係整定我做死一世FFDY P

我也中了[ハートフェルトパーティー]楊菲菲(Sレア)
飛機王 09:46 PM 07-29-13
作者: 大破人間:
我也中了[ハートフェルトパーティー]楊菲菲(Sレア)
FFDY 已經可以TRADE~

係會員就唔該每人一張www
大破人間 02:56 PM 07-25-13
這event新出個蘭子編行完有咩好處@@
yuuki7000 11:30 PM 07-25-13
OH NO...
pc用chrome玩..item 個介面入唔到第2頁...有冇得解救??
新お仕事演出 都係用唔到...
大破人間 10:09 AM 07-28-13
作者: yuuki7000:
OH NO...
pc用chrome玩..item 個介面入唔到第2頁...有冇得解救??
新お仕事演出 都係用唔到...
而家得番@@
SiEG~~ 11:59 PM 07-29-13
有冇發覺近排某d mobage game 要再重新認證過先可以trade or 玩.....
issac92354 01:56 AM 07-31-13
作者: SiEG~~:
有冇發覺近排某d mobage game 要再重新認證過先可以trade or 玩.....
+1
玩某game發現話我未認證,但玩imas又冇事
e家搵唔到代認證只能放低住果d game先...
SiEG~~ 02:17 AM 07-31-13
作者: issac92354:
+1
玩某game發現話我未認證,但玩imas又冇事
e家搵唔到代認證只能放低住果d game先...
YES,,,我玩高達冇左TRADE LU
廢人 01:55 AM 07-30-13
又tour.....
我想要鯖啊
廢人 06:56 PM 07-30-13
今日見到精粉訂rin $660
有無地方平過佢?
由手機版發出
大破人間 07:55 PM 08-03-13
作者: 廢人:
今日見到精粉訂rin $660
有無地方平過佢?
由手機版發出
賊船628,算平幾多下
廢人 02:48 AM 07-31-13
因為由以前既語音認證轉佐sms認證
馬路達 11:59 AM 07-31-13
好在imas暫時無叫我再認證..

btw我發覺d價真係海鮮得好緊要
訓之前見到22水左右
訓醒已經變左29水
唯有再等下
馬路達 12:37 PM 08-01-13
無意中發覺原來其中一個ac有中過event既17 cost SR
bonus
大破人間 11:05 PM 08-03-13
[ブルーフロートパーティー]荒木比奈(Sレア) GET
飛機王 04:36 PM 08-04-13

好耐都未發過市啦~~~

第一個肩書~~
yuuki7000 10:34 AM 08-08-13
公會目前2個空缺 有冇人留位嫁??..
可唔可以比我2隻SUB入...
scorch85 08:13 AM 08-09-13
Subsub抽唔夠50次就中齊兩張DMJ...

當唸住主力既main同sub要食白果之際,一分鐘後既刻俾sub中埋…

結果即刻用晒所有運仔,平時座開架小巴滿座呢鋪等遲到都似啦OTL
馬路達 03:04 PM 08-09-13
Subsub抽唔夠50次就中齊兩張DMJ...

當唸住主力既main同sub要食白果之際,一分鐘後既刻俾sub中埋…

結果即刻用晒所有運仔,平時座開架小巴滿座呢鋪等遲到都似啦OTL
lol我total抽左大約100次
今日無啦啦中左DMJ
真係感動世人
我真係好小會中
希望另一隻都中埋la

btw我今日搭開果架小巴有位的lol
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 

返回主題版面