Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 12-04-05, 02:44 AM   #101
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: HEAD_HUNTER
多謝啦,在下侮辱、攻擊人,一向指名道姓,在下唔使你quote番出嚟,反正在下同其他係本區朋友都唔止一次俾你侮辱智慧,在下亦無意quote番出來,你喜歡點就點啦~~猶其閣下咁清醒、咁高度智慧去懂得體貼Kobe,睇嚟以後繼動漫區「才子」後,在下係呢區都需要叫聲閣下做「才子」囉~~

好野!

籃球才子!HEAD HUNTER在此拜見!
哈哈, 唔洗咁激動~~

其實我覺得佢根本就係gay佬, 佢對kobe果種盲目簡直令人打冷震
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 02:57 AM   #102
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: kin~kin
哈哈, 唔洗咁激動~~

其實我覺得佢根本就係gay佬, 佢對kobe果種盲目簡直令人打冷震
由佢繼續自我"淘醉"啦~
kobe問題都講左咁耐,佢都唔化既
繼續講落去都冇用

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 03:14 AM   #103
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
魔術快d簽勁友返黎幫拖唔係點入季後賽,後備力量唔夠,上次嬴左熱火都係冇oneal係度咋,grant hill快d返黎幫拖,唔係好危

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 10:32 AM   #104
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Houston好大機會打完半場過唔到30分
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 11:50 AM   #105
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: Penny仔
Houston好大機會打完半場過唔到30分
半場26分

另外,速龍又贏一場

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 03:59 PM   #106
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
rockets一路沉落去吧
拎番個好draft pick, t mac好好養傷, 下季先再黎過XDDD
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 04:47 PM   #107
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
多謝啦,在下侮辱、攻擊人,一向指名道姓,在下唔使你quote番出,反正在下同其他係本區朋友都唔止一次俾你侮辱智慧,在下亦無意quote番出來,你喜歡點就點啦~~猶其閣下咁清醒、咁高度智慧去懂得體貼Kobe,睇薔H後繼動漫區「才子」後,在下係呢區都需要叫聲閣下做「才子」囉~~

好野!

sorry...我改左唔記得留名...句野係我留的...

另~

每個人都有佢自己執著,你唔認同咪由佢囉...睇波姐...至在開心...
0岩0既咪回個post講多兩咀...唔0岩0既就唔re佢咪算囉~
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 04:58 PM   #108
魚伕
Moderator

好似仲係主場...
之前就賴無T-Mac ....依家應該無得賴啦...
明哥係T-Mac返左黎後...得分明顯提高返....
反而howard今季狀態好似無左上季咁好...

個人覺得都係送走雲吞迪....換教練迎接新景象...
襯0岩0岩開季無耐仲黎得切...
舊 12-04-05, 06:30 PM   #109
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 魚伕
好似仲係主場...

究竟火箭發生咩事!?
係咪現代籃球轉變太大 , jvg 0既打法已經過時?
Alston 黎到火箭 , 快速0既球風唔見左 , 人來瘋0既三分又無左
Swift 黎到之後,連上年狂野0既Blocking 都無埋 ( 上年佢最鍾意0係姚明面前表演... )
T-mac 未傷好, 所以唔怪得佢 , 佢唔學似某d 球員小小傷就休息個幾兩個月已經好好
上年火箭開季又係好差 , 但係佢地搵到方法解決 , 就係簽勁多老將番黎 , 加強番成隊波0既經驗同外圍火力
但係今年...又差d咩呢?....

舊 12-05-05, 01:31 AM   #110
Osmosis
Game Master
依然范特西

註冊日期: Jul 2002
i am not giving up on my rockets.....yet
so this is the biggest disappointment so far in the nba..i thought they are the 2nd best team in the west behind the spurs....

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-05, 01:59 AM   #111
平本一樹
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
多謝啦,在下侮辱、攻擊人,一向指名道姓,在下唔使你quote番出嚟,反正在下同其他係本區朋友都唔止一次俾你侮辱智慧,在下亦無意quote番出來,你喜歡點就點啦~~猶其閣下咁清醒、咁高度智慧去懂得體貼Kobe,睇嚟以後繼動漫區「才子」後,在下係呢區都需要叫聲閣下做「才子」囉~~

好野!

係你話我文盲我先話番你,你冇咩資格同我講人品

我唔係真係好得閒

咩你識我真人ga?

咩動漫版咩體育版才子呀?唔好發up瘋啦唔該

你夠膽話kobe講phil走個單野係有真憑實據嗎?

本身對kobe有偏見就係有偏見,明明講出事實都會俾人話我盲目

我覺得講籃球知識我一定高過你lor,至少我本人有看籃球比賽,亦都差唔多個個禮拜都有打籃球
平本一樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-05, 02:22 AM   #112
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: 平本一樹
-Skip-
引用:
-Skip-
請兩位唔好再作多餘爭拗
講NBA還NBA, 意見不合請唔好人身攻擊, 無論邊個嘈先邊個反擊
如果再繼續落去我同魚伕或會嚴正處理, 而家先警告兩位

另外平本, 你話人地對kobe有偏見
但從你之前一直以來既表態, 大家覺得你對kobe有嚴重偏愛都無可口非
至於kobe有冇你所言好到曉飛, 湖人既問題佢係咪完全冇責任, 大家認唔認同係其他人既自由
人地唔認同亦有人地觀點及理據, 一直爭辯落去只會不停咁loop, 根本冇結果
而且當大多數人都唔認同你既觀解時, 試下從其他角度諗下個問題係邊
至於對籃球比賽認識同觀解, 睇得多比賽同打得多波都未必代表有好高深既見解

大家都係, 黎到都係想開開心心傾下NBA
嘈嘈下仲要搞到單單打打有乜謂, 希望各位可以尊重大家既意見同角度
就算真係辯論激烈, 都希望圍繞返NBA話題, 唔好去到單單打打既地步
到最後都傾唔埋, 就由個辯題算啦, 無謂再講落去

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-05, 02:22 AM   #113
Penny仔

幾乎每個week NY都要打超早場
每個week 都要打超早場之餘, Brown爺個line up每個Sunday都有野睇
Curry 復出+N.Robinson 再打正選

另外是日重點Hawks Vs Suns....
上場入左Career high 的JJ首次重返Phoenix面對5連勝的Suns, JJ的表演備受關注

此篇文章於 12-05-05 02:53 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 12-05-05, 02:42 AM   #114
Penny仔

引用:
好似仲係主場...

今場同睇左半場已經走去睇76ers vs Spurs.....(不幸地呢埸second half 又..... )
T-Mac 由原本好似要休3週到而家打下停下肯定係壞事, 一陣季中傷鋪甘rockets就...

而家班PG身SG心球員仍然係玩唔起pick and roll...導致攻勢一團糟
如果明哥直接打low post, 又成曰比人繞前防守拎唔到波...(當然隊友可以嘗試放高波埋去, 不過我又唔多見)
跟住Rockets幾乎有60-70%就係pick 完之後班後衛亂搞一通
舊 12-05-05, 07:46 AM   #115
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

某人對 kobe 都係唔好咁執著喇! 分析客觀 d 理性 d 喇。

輕鬆一下先,補回前日?鵀珊礡G

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-05, 09:50 AM   #116
邦。AxC
Game Master
AxC

今日太陽對鷹隊大炒格喎
鷹隊除左jj 外無人識入波
diaw 第 2節開頭已經 7次助攻...

舊 12-05-05, 10:37 AM   #117
Penny仔

Hawks 除左JJ入左21分,其餘隊友暫時冇人可以入多過6分

Jasikevicius今日正選上陣即刻有貨交, 16pts,6reb,6ast
舊 12-05-05, 10:49 AM   #118
邦。AxC
Game Master
AxC

引用:
Hawks 除左JJ入左21分,其餘隊友暫時冇人可以入多過6分

Jasikevicius今日正選上陣即刻有貨交, 16pts,6reb,6ast
3分仲要射4中4 , 果然係神射手!!!

舊 12-05-05, 10:53 AM   #119
魚伕
Moderator

引用:
作者: 邦。AxC
3分仲要射4中4 , 果然係神射手!!!
話時話...JJ點解過魚腩隊0既?....為錢...?
我都唔記得左...
舊 12-05-05, 11:01 AM   #120
Penny仔

引用:
話時話...JJ點解過魚腩隊0既?....為錢...?
我都唔記得左...
為左掂多D波.....
舊 12-05-05, 11:05 AM   #121
魚伕
Moderator

引用:
為左掂多D波.....
了解...如願以償...
舊 12-05-05, 11:06 AM   #122
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

引用:
為左掂多D波.....
各人需求唔同,俾著我就一定為咗爭冠軍繼續效力太陽隊。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-05, 11:10 AM   #123
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
為左掂多D波.....
唔止~~~~

仲最主要係因為老鷹果千萬年薪

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-05, 11:26 AM   #124
Penny仔

引用:
唔止~~~~

仲最主要係因為老鷹果千萬年薪
呢個Suns都到佢, 之前Suns講明match any offer
但JJ之後自爆話唔想排係MSN之後, 所以Suns先話唔會比千萬年薪一個唔想留隊的人......(又或者Suns只係乘機..... )

Burke有冇搞錯ar, 垃圾時間比人foul out
舊 12-05-05, 11:43 AM   #125
魚伕
Moderator

另一邊

Odom 今日好大機會三雙 ~

不過湖人半場輸緊...幾隊前大球隊都淪落中...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
YAHOO NBA FANTASY05-06 討論區 Penny仔 體育版 465 04-23-06 03:55 PM
[NDS]牧場物語 Colobocle Station DS 情報&討論區 Vol 2 [美版 2006年6月發售] neo2046 手提遊戲機討論版 187 04-12-06 04:08 PM
NBA 討論區 VOL. 10 - 請轉到 VOL. 11 繼續討論 阿聰 體育版 999 11-29-05 12:21 PM

現在的時間是 08:54 AM

手機版 | APP版