Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-20-11, 02:56 AM   #351
LeUnG0o0
Senior Gamer
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
引用:
作者: kyo353 查看文章
咁多online杯
造唔造到馬既先?
應該可以ar
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-11, 01:21 AM   #352
jaychow7w

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
隻LA儲齊13張報紙都唔出盃,搞咩?
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-11, 03:43 PM   #353
hdc88085
C:\Users\u

註冊日期: Feb 2010
PSN  IDkuenonng
XBox Live GamertagLOHOSSES374
引用:
作者: jaychow7w 查看文章
隻LA儲齊13張報紙都唔出盃,搞咩?
hello,有冇上官網睇睇??: )
hdc88085 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-11, 01:09 AM   #354
jaychow7w

引用:
作者: hdc88085 查看文章
hello,有冇上官網睇睇??: )
有咩睇?有講 trophy glitch?
舊 08-23-11, 05:21 PM   #355
hdc88085

引用:
唔係,係睇你有冇留野,因為隻 la 的確好多野搵....
舊 08-23-11, 07:48 PM   #356
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
有無試過重新安裝game data? 我每次中glitch都係用呢種方法
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-11, 09:30 PM   #357
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
第42白金: BORDERLANDS
HUNTER 1週目後期執到個自動生SNIPER彈既MOD...
再執到支射速2.4既16彈SNIPER...即刻SNIPER變機槍
不過呢隻白金左都係得57%...DLC太惡啦

此篇文章於 08-23-11 09:32 PM 被 kyo353 編輯。
kyo353 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 01:41 AM   #358
jaychow7w

Sorry,原來隻LA儲齊報紙係無盃
舊 08-24-11, 04:55 AM   #359
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
第10隻白金完成
NO MORE HEROES RED ZONE
25:04 白金...其實時間可以快D...但慣左慢慢玩Game
總結:呢隻Game除左人設同故事外...無一個令我可以讚既game(我無move,所以唔知move會唔會好玩d)
100分的話...呢隻40分已經比盡(我覺得)ww25分人設15分故事www系統0分
以上只是個人見解...看了就算勿插www

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 07:10 PM   #360
LeUnG0o0
麥仔

引用:
其實我一早就知,只係係度食花生等您自己發現,哈哈
舊 08-24-11, 07:12 PM   #361
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: kyo353 查看文章
第42白金: BORDERLANDS
HUNTER 1週目後期執到個自動生SNIPER彈既MOD...
再執到支射速2.4既16彈SNIPER...即刻SNIPER變機槍
不過呢隻白金左都係得57%...DLC太惡啦
咩您唔係買左THE GAME OF YEAR版咩,我開到98%都停左
舊 08-24-11, 08:40 PM   #362
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Question

引用:
100% game complete需要齊報紙

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 09:17 PM   #363
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
咩您唔係買左THE GAME OF YEAR版咩,我開到98%都停左
係呀,不過冇入到DLC...
因為唔想再對住D腦同喪屍

舊 08-24-11, 11:02 PM   #364
jaychow7w

引用:
其實我一早就知,只係係度食花生等您自己發現,哈哈
小心哽親
舊 08-24-11, 11:05 PM   #365
jaychow7w

引用:
作者: Transformers 查看文章
100% game complete需要齊報紙
依家齊報紙、名勝、電影••••••
尚差街頭罪案同一架搵極都搵唔到嘅車•••••
舊 08-25-11, 10:45 AM   #366
joewkf13
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDjoewkf13
好耐無上來!!
Record of Agarest WarⅡ, 有無朋友玩過!!
居然會出現"It took 1 hour, 36 minutes, 21 seconds to achieve this platinum"
1小時白金!! (yourgamecards 見到)
LeUnG0o0 原來做左gameweekly 編輯(我睇開)!! 雖然唔識你..不過加油!!
joewkf13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 02:07 PM   #367
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: joewkf13 查看文章
好耐無上來!!
Record of Agarest WarⅡ, 有無朋友玩過!!
居然會出現"It took 1 hour, 36 minutes, 21 seconds to achieve this platinum"
1小時白金!! (yourgamecards 見到)
LeUnG0o0 原來做左gameweekly 編輯(我睇開)!! 雖然唔識你..不過加油!!
Record 2隻game其實好玩,自己打好過la-.-
舊 08-25-11, 03:57 PM   #368
joewkf13
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDjoewkf13
引用:
Record 2隻game其實好玩,自己打好過la-.-
我見你寫有人hack獎盃就係呢種!!?
如果咁hack 買隻game玩都唔玩就100%!!
真係唔知為咩!!
joewkf13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 07:13 PM   #369
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: joewkf13 查看文章
我見你寫有人hack獎盃就係呢種!!?
如果咁hack 買隻game玩都唔玩就100%!!
真係唔知為咩!!
點玩其實都係個人問題..只係覺得可以個人能力白金到的,儘量自己打樂趣都大d同唔會哂左隻game...如果有關方便突然間做野..俾人ban左仲衰..其實成個list好多game都係咁仲樣衰la..
舊 08-26-11, 02:36 AM   #370
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
終於擺脫無雙地獄
第16白金

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 06:09 PM   #371
hdc88085

隻 波斯王子 warrior within 隻 game 真係.......!唉,好玩的確好玩,但係有 bug....
舊 08-27-11, 01:20 PM   #372
hdc88085

引用:
依家齊報紙、名勝、電影••••••
尚差街頭罪案同一架搵極都搵唔到嘅車•••••
有一架車係搵極都搵唔到,係要起任務到搵
舊 08-27-11, 01:21 PM   #373
hdc88085

引用:
點玩其實都係個人問題..只係覺得可以個人能力白金到的,儘量自己打樂趣都大d同唔會哂左隻game...如果有關方便突然間做野..俾人ban左仲衰..其實成個list好多game都係咁仲樣衰la..
良哥,全港第一名果個佢 gt5 可以乜都唔洗點拎盃,就可以白金.......
舊 08-27-11, 03:24 PM   #374
jaychow7w

引用:
作者: hdc88085 查看文章
有一架車係搵極都搵唔到,係要起任務到搵
只差揸車194.7就白金,不過依家只得100,仲要遊一排車河。
舊 08-27-11, 06:08 PM   #375
hdc88085

引用:
只差揸車194.7就白金,不過依家只得100,仲要遊一排車河。
9月中波斯交得貨,隻de blob2 我過都係唔白金xd.

論壇跳轉

現在的時間是 05:49 PM

手機版 | APP版