Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Cosplay同人MIX討論區>貼圖
樹之精靈 04:35 AM 12-29-04
最近學梗Photoshop...一直只會用友人o既畫練習...

e張係第三張用Photoshop上色o既圖...好差...= ="b

昨天忽然諗到...不如自己畫一張上色啦...
之後就用小畫家+mouse畫左幅...
由於小妹家中無scanner又無手寫版...而且只係識用小畫家[廢人一名]...
所以畫出以下垃圾...請見諒...= ="b

畫左大約一個鐘,只係畫出像小孩般的畫...
上色就三個鐘左右...都只係上出像小孩般的色...help...= ="b
係第四次用Photoshop上色...好似同上面無乜進步...

傷左大家o既眼睛唔好意思...= ="b
我已經盡力用我o既知識去用小畫家同Photoshop架喇...

PS:唔好問我背景...我唔係好識畫架... |||
mmssm 03:07 PM 12-29-04
支持你^^
邪教教主 11:09 PM 12-29-04
bridget 畫得巧不錯lar
M-eye 11:20 PM 12-29-04
加油呀..人人一開始都係由低畫起的呀....
メソウサ 11:22 PM 12-29-04
你識畫手
偶不懂畫的說...
M-eye 11:24 PM 12-29-04
作者: 勃勃:
你識畫手
偶不懂畫的說...
話時話....勃兄張畫上左色未????
樹之精靈 01:23 AM 12-30-04
作者: mmssm:
支持你^^
多謝呀...我一定會努力的...

作者: 邪教教主:
bridget 畫得巧不錯lar :good :

再多謝...可是我不太滿意上色方面...

作者: M-eye:
加油呀..人人一開始都係由低畫起的呀....
對...沒有人可以一開始就畫得好的!!
再次努力...>"<

作者: 勃勃:
你識畫手
偶不懂畫的說...
其實我都唔識架...
我都係參考人地o既畫架咋...
valkyrie 11:54 AM 12-30-04
努力

我練近上色 練左幾日都無進步
不E POST上來
joker 12:26 PM 12-30-04
支持 ~ support 新人貼圖 ^_^

返回主題版面