Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 12-25-04, 12:29 PM   #1
浪子
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
上左色啦, 你地鐘意回post就回啦

上色前:

上色後 :

原 size :

此篇文章於 12-27-04 03:25 PM 被 浪子 編輯。
浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-04, 12:30 PM   #2
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
椅pan咁高o既?

舊 12-25-04, 12:31 PM   #3
浪子
Crazy Gamer

咁樣坐......會壞腰的

呢個係縮細左既size ,
舊 12-25-04, 12:34 PM   #4
浪子
Crazy Gamer

引用:
作者: 勃勃
椅pan咁高o既?

坐直個人就差唔多啦

不過......我都好婑 下
舊 12-25-04, 12:44 PM   #5
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
腰骨快要斷了...
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-04, 12:47 PM   #6
浪子
Crazy Gamer

引用:
作者: 名次
腰骨快要斷了...
............. 無言 ..................
舊 12-25-04, 01:54 PM   #7
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
留意鞋形.......
期待下次作品....

舊 12-27-04, 09:56 AM   #8
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
用4B鉛筆上線啦~加油~

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-04, 11:50 PM   #9
邪教教主
Ultimate Gamer
bunchies

註冊日期: Jan 2002
又畫番一隻眼
個窗影好不錯lar

His might upholds the weak
His word speaks only truth
His wrath undoes the wicked
邪教教主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-04, 10:25 AM   #10
浪子
Crazy Gamer

引用:
作者: 邪教教主
又畫番一隻眼
個窗影好不錯lar

多謝

張紙比我擦到 爛爛地 , 我怕越畫越衰 ,張紙會爛
舊 12-28-04, 11:44 AM   #11
小特特
God of Gamer
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
人太細了XD

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-04, 09:09 AM   #12
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
線條可以再順滑d先搞上色
放大果張得呀,因為可以睇唔到身型.....
努力!

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-04, 12:12 PM   #13
浪子
Crazy Gamer

引用:
作者: 【子夜】
線條可以再順滑d先搞上色
放大果張得呀,因為可以睇唔到身型.....
努力!

個身型有麥問題

我到依家都唔識搞d線稿 .......

(定係我個scaner 癈 )
舊 12-30-04, 01:52 AM   #14
sigma
God of Gamer
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
有都係咁坐既.......
而家都係咁坐左幾個鍾啦

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-04, 12:28 PM   #15
joker