Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
收藏品討論版>PINKY 討論區 5
SK2 03:33 PM 08-24-04
PINKY 討論區 1 / PINKY 討論區 2 / PINKY 討論區 3 / PINKY 討論區 4

PINKY 官方網頁
PINKY 新聞組
PINKY 網頁推介 1
PINKY 網頁推介 2
PINKY 網頁推介 3

PINKY:ST

PK001-003
Image Image Image

PK004-006

PK007-009

PK010-012

PK001A-003A

PK004A-006A

PK007A-009A

PINKY:COS

アニメ店長 & 店長星井 & EVA

限定版 PINKY
Go! Go! Pinky Street 1
Image Image

Hobby Japan--あっちこっちピンキーストリート 限定版附屬
Image Image

ドラマCD 第1巻「PINKY:SHOW TIME! #001」初回限定版附屬

ピンキーストリート・イン・タウン Vol.1 限定版
Image Image

MONO COMME CA Pinky:st
Image Image

月姬空想具現化讀本
Image Image

『ピンキーアミューズスペースインベーダーVer.』

WF2005冬限定 - 冬色イペイント

----------------------------------------
----------------------------------------

快將推出

2005年
2月
2月22日發售予定
アニメイト限定 - ドラマCD 第2巻「PINKY:SHOW TIME! #002」-3800円

4月
4月發售予定
rmPinky:RM001-003 -1260円

4月下旬發售予定
Pinky~SUPER LOVERS ver.~ (全3種セット ) -2400円

4月27日發售予定
天上天下×Pinky:st. Round01:亜夜 -1470円

5月
5月發售予定
誌上通販「電撃大王 12月号」GUNSLINGER GIRL ヘンリエッタver

5月27日發售予定
天上天下×Pinky:st. Round02:真夜 -1470円

6月
6月27日發售予定
天上天下×Pinky:st. Round03:五十鈴 -1470円

2005年夏
2005年夏予定
KOF-不知火舞・麻宮アテナ
Image Image

2005年夏予定
Street Fighter Pinky -1260円

2005年夏予定
D.C. Pinky -1260円

9月
9月中旬發售予定
ピンキーアミューズ ポストペットファンファクトリーVer. -3200円
廢人 03:40 PM 08-24-04
借d依播下毒先

白河ことり

朝倉 音夢
血香 03:52 PM 08-24-04
作者: 廢人:
借d依播下毒先

白河ことり

朝倉 音夢
睇唔到?咩黎架?
血香 03:53 PM 08-24-04
作者: SK2:
繼續~

遲D加返D資料
嘿嘿~~~~~繼續努力為我地報料先好啊~~~~~嘿嘿
SK2 05:43 PM 08-24-04
作者: 血香:
嘿嘿~~~~~繼續努力為我地報料先好啊~~~~~嘿嘿
妳仲好講 :-)
之前個頭post被妳荒廢左..而家要追加同修改返好多資料 :-)
SK2 05:46 PM 08-24-04
即係佢地?
又幾似喎衰鬼 :-)
alwy 07:42 PM 08-24-04
請問各位:
邊度有Pinky 賣?
環球有無得賣架?
同埋大約幾多錢?
唔該答答我呀~
thx x 無限!
neo2046 08:37 PM 08-24-04
作者: alwy:
邊度有Pinky 賣?
好多地方都有, 你住邊頭?
環球有無得賣架?
環球有 PK004A, 005A, 006A 賣
同埋大約幾多錢?
唔同版本 PINKY唔同價錢...
alwy 09:25 PM 08-24-04
作者: neo2046:
好多地方都有, 你住邊頭?
環球有 PK004A, 005A, 006A 賣
唔同版本 PINKY唔同價錢...
PK004A, 005A 幾多錢架?thx~
marco仔 09:31 PM 08-24-04
好得意呀
要入手^^
SK2 09:41 PM 08-24-04
PK004A, 005A 幾多錢架?thx~
各$45
但好似旺角新環球先有散買..其他環球要4a,5a,6a三隻一齊買
Designer 10:08 PM 08-24-04
作者: SK2:
各$45
但好似旺角新環球先有散買..其他環球要4a,5a,6a三隻一齊買

:-) 賣一二日已經無貨囉

p.s. :-) =咸球
SK2 10:12 PM 08-24-04
作者: Designer:
:-) 賣一二日已經無貨囉

p.s. :-) =咸球
咁快冇晒啦? :-)

咁皆旺都仲有
4A好似要$50
5A,6A都係$45
SK2 10:32 PM 08-24-04
[轉貼]

Hitomi 10:53 PM 08-24-04
改得唔錯
不過cutie honey人物不太吸引 :-)
血香 03:28 AM 08-25-04
有SK2真係好~
PINKY資訊又新又齊~
感激呀~

我覺得你整果D衫靚過上面果D啵 :-)
SK2 11:29 AM 08-25-04
作者: 血香:
有SK2真係好~
PINKY資訊又新又齊~
感激呀~

我覺得你整果D衫靚過上面果D啵 :-)
過獎啦~~我整d款好簡單..冇上面果兩隻咁大工程
但最重要係果兩隻冇左pinky原味 :-)
endolberry 12:08 PM 08-25-04
嗯..是啊 :-)
好利害..
你不如試下量產化~
我第一個幫親你 :-)
SK2 09:53 PM 08-25-04
:-)

minibi 11:14 PM 08-25-04
呢排 yahoo 多0左好多廉價pinky....是否老翻來的?
Hitomi 11:24 PM 08-25-04
作者: minibi:
呢排 yahoo 多0左好多廉價pinky....是否老翻來的?
街都係幾十蚊姐
SK2 11:27 PM 08-25-04
作者: minibi:
小心D好..
而且應該得一個身體及冇盒的....即使係正版都唔抵買 :-)
^_^ 01:10 PM 08-26-04
如果剩買頭都諗得過:-)
不過老翻0的肉色唔掂…
SK2 01:15 PM 08-26-04
作者: ^_^:
如果剩買頭都諗得過:-)
不過老翻0的肉色唔掂…
真係唔掂..老翻的肉色真係暗D..面部又好多裂紋..對眼又畫得好差
唯一可取之處就係用黎改裝幾方便...抹走晒D色再上過~~ :-)
Montague 04:35 PM 08-26-04
我想問下邊度有eva ver.賣?
大約幾錢度?
我見皆旺成300蚊............ :-)
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面