Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 06-05-07, 09:36 PM   #1
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
[Help]俾人hack...!?

有冇人知係咩蟲……?
宜家好驚……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 09:41 PM   #2
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004

http://pforum.pccenter.com.tw/redire...ewpost&tid=373
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 10:07 PM   #3
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

我係win xp pro的,咁我宜家應該dl乜去修補?

定還是kaspersky已經block左佢……我唔駛理佢

此篇文章於 06-05-07 11:40 PM 被 呂鳳仙 編輯。
舊 06-06-07, 12:46 AM   #4
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
port scanning only..

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 02:05 AM   #5
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: Yui Narusawa 查看文章
port scanning only..
o下……上網o的o野我唔太識,
port scanning咁樣即係正唔正常……?

舊 06-06-07, 04:23 AM   #6
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
我係win xp pro的,咁我宜家應該dl乜去修補?

定還是kaspersky已經block左佢……我唔駛理佢

kaspersky已經block左, no action required .因為感染係另一部M$ SQL Server
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 03:18 PM   #7
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: Designer 查看文章
kaspersky已經block左, no action required .因為感染係另一部M$ SQL Server
原來如此……等我虛驚一場

大感謝~~

舊 06-06-07, 08:39 PM   #8
爽神

註冊日期: Jun 2002
我都係成日都有
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:06 AM

手機版 | APP版