Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 165 215 255 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 275  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 03:50 PM 08-30-21
作者: stevenfan:
天地穿光
癡左線
大家都比七粒嘅情涗下漢中王勁太多
BeanZzZz 11:25 PM 08-30-21
$10 1pt bye x2
LR猫 09:52 AM 09-01-21
琴晚打到輸為止打咗個六連勝儲夠16分英傑rank 299位啱啱夠入銅杯位

感謝漢中王 感謝世嘉無比霸者或以上嘅比我
色紙抽到triple double may
6eo 11:28 AM 09-02-21
銅盃大大

見有fd話有班人第1日就500蚊狂沖打電腦搶哂D盒
只能講多謝大大令我有遊戲玩
利申0pt
LR猫 11:32 AM 09-02-21
作者: iamleoluk:
銅盃大大

利申0pt
仲要請假+Boost Play
Event第一日已完
琴日已經正常人流

btw幾時nerf變化仙術?
人哋copy要圈中人仲要copy最低武會copy錯人
變化唔洗圈已經copy最高武

但有成18.8C咁耐仲要只需3粒
6eo 03:21 PM 09-02-21
作者: LR猫:
仲要請假+Boost Play
Event第一日已完
琴日已經正常人流

btw幾時nerf變化仙術?
人哋copy要圈中人仲要copy最低武會copy錯人
變化唔洗圈已經copy最高武

但有成18.8C咁耐仲要只需3粒
4武步兵咁蝕spec, 比下面啦
LR猫 12:46 PM 09-03-21
伏活2征計勁喎
紅白星已完,等下個ver先打機
LR猫 06:13 PM 09-14-21
左慈変化の仙術・効果時間短縮
世嘉都話廚喇
柚原このみ 04:23 PM 09-05-21
銅盃大大

利申0pt
第一朝落去已經有三個打緊 & 換埋FBI盒
LR猫 10:34 AM 09-06-21
作者: 柚原このみ:
第一朝落去已經有三個打緊 & 換埋FBI盒
真係要target FBI盒嘅真係要請假打機,我就無咁大決心喇
咁啱出到去無嘢做打幾局,臨入砦先比霸者嚟,仲要三連,好彩第一個贏咗入咗砦就可以9輸
試Deck位搵多啲Dick玩下先
b_boy 06:51 PM 09-14-21
羊陸應該會收皮
忠義+4武, 應該又一堆綠色9推deck出番黎
LR猫 08:43 PM 09-14-21
作者: b_boy:
羊陸應該會收皮
忠義+4武, 應該又一堆綠色9推deck出番黎
上個ver漢中王已經多9推喇喎
今個ver睇佢砍幾多時間可能仲9推得
6eo 09:12 AM 09-15-21
左慈変化の仙術・効果時間短縮
世嘉都話廚喇
可能-1c呢

多人用就nerf架啦

上個ver漢中王已經多9推喇喎
今個ver睇佢砍幾多時間可能仲9推得
本身難用係蝕Cost同8氣開唔到第3下咁濟
-1氣又唔改弱根本勁到CLS
睇勝率就知

紫色對親漢中王有時就算打得勁靚都係要輸
LR猫 09:46 AM 09-15-21
可能-1c呢

多人用就nerf架啦

本身難用係蝕Cost同8氣開唔到第3下咁濟
-1氣又唔改弱根本勁到CLS
睇勝率就知

紫色對親漢中王有時就算打得勁靚都係要輸

上個ver漢中王係除咗加速系強化/號令外基本上都上風
宜家都係減時間,無下修其他嘢,衰啲講句佢唔砍時間直接砍一武都合理
b_boy 01:10 AM 09-16-21
可能-1c呢
左慈 変化の仙術 45秒(18.8c)→ 29秒(12.1c)
燈神大大
柚原このみ 10:06 AM 09-15-21
求本Ver 6uo Deck

上VER 羊陸腳細都要用下腦
風格夠氣即刻四點平推淨射擊b
LR猫 11:46 AM 09-15-21
作者: 柚原このみ:
求本Ver 6uo Deck

上VER 羊陸腳細都要用下腦
風格夠氣即刻四點平推淨射擊b
用過羊陸都覺得漢中王易推得多

漢中王可以繼續
-1C仲有9.8C 12士氣夠打兩波都仲好用

暫時盡忠報國5兵種+7都勁但得7.1C
中二+4但都要控細腳
darkvolver 06:09 PM 09-15-21
屍山......耐到你.......
6eo 10:01 AM 09-16-21
作者: b_boy:
左慈 変化の仙術 45秒(18.8c)→ 29秒(12.1c)
燈神大大
SEGA成日係呢到偷睇

12C真係唔會有人用...
我覺得好快會變爆異彩分咭

用過羊陸都覺得漢中王易推得多

漢中王可以繼續
-1C仲有9.8C 12士氣夠打兩波都仲好用

暫時盡忠報國5兵種+7都勁但得7.1C
中二+4但都要控細腳
中王本身10.8C係咪痴線

中二唔知回幾多血, +4勁但感覺惡極有個譜
關 7/1槍 碎城 馬關平/4武弩 連環, 好似OK?

盡忠35PT好易砌異5/6抵摶
6兵種+8(?)硬推好似都OK
LR猫 10:10 AM 09-16-21
SEGA成日係呢到偷睇

12C真係唔會有人用...
我覺得好快會變爆異彩分咭

中王本身10.8C係咪痴線

中二唔知回幾多血, +4勁但感覺惡極有個譜
關 7/1槍 碎城 馬關平/4武弩 連環, 好似OK?

盡忠35PT好易砌異5/6抵摶
6兵種+8(?)硬推好似都OK
漢中王上修前8士氣10.8C係合理,減1士氣效果無下修就堅痴線

中二wiki話40%

你想就6兵種+8,佢係上修咗1-5兵種,即係6兵種同5兵種一樣都係+7

宜家係砦,可以唔洗諗異彩住,反而諗下有乜9嘢玩
b_boy 11:03 AM 09-16-21
忠義入隻抗戰號有無得諗?
& 張霍弋好勁, 縮地偷一下邊好痛
GUSTAV 12:13 PM 09-16-21
見到袁紹本身想打返黎 但原來第5張卡 不了
LR猫 02:28 PM 09-16-21
作者: GUSTAV:
見到袁紹本身想打返黎 但原來第5張卡 不了
比啲幹勁嚟啦

縮地征圧戦法原來永續
Ver.2.1.0D 効果時間延長 50c→99c
LR猫 04:48 PM 09-17-21
壽司郎世嘉無腦抄決刻
宜家變咗2醒一下,3醒一下,勁過何曾
柚原このみ 06:12 PM 09-17-21
壽司郎世嘉無腦抄決刻
宜家變咗2醒一下,3醒一下,勁過何曾
大大印左未
第一 ... 165 215 255 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 275  ... 最後

返回主題版面