Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Neo Entertainment TREND>Disney+ 消息討論區(請守劇透手則)— 將軍唔嫁又嫁,有第二季
Dangerous-boy 04:56 PM 03-31-22
初次認識月光騎士這個人物,原來佢係一個精神分裂和比鬼上身嘅白咭佬

第1集已經覺得唔好睇!如果之後5集都係咁嘅形式拍攝,我驚我睇完都變白咭佬
肉羊哩咖 05:10 PM 03-31-22
作者: Dangerous-boy:
如果之後5集都係咁嘅形式拍攝,我驚我睇完都變白咭佬
同意第一話真係唔太吸引人,尤其唔知底細嘅觀眾,本人有睇啲予告同解說打咗底,雖則今話審咗唔少貼士係乜事嚟,但一般人連唔啲線囉;聽有睇咗頭四話嘅評論講,嚮唔透嘅情況下,第二話會明朗好多,而且會好落去咁話喎。
肉羊哩咖 03:31 PM 04-06-22
Moon Knight E2
  1. 又提早咗
  2. 繼續用 Steven 做視點
  3. 呵呵,有福啦~
  4. 真係之後要解釋一下點解噉論盡
  5. 嚟料喇
  6. 有進一步解說,好有 Venom 嘅味
  7. 個辯論幾有意思
  8. 又話唔想用,上一話咪又用過!
  9. 嘩~
同意有指如果上個禮拜播埋呢話,會清楚好多。

總結:呢套似仮面騎士多個蝙蝠俠,今話特技差啲,啲嘢去得好快,後面唔好跌 watt 就好
肉羊哩咖 04:22 PM 04-13-22
Moon Knight S3: 世界觀擴大咗好多,枝葉唔太多但夠深度,比上兩話仲要出式;動作一流, CG 好咗,Steven 個舖排原來有用嘅~ 真係有第三人格,而下一話預佢爆更多真相。

睇 Heavy Spoilers 條片講,呢一話做「有錢佬」嗰位演員個遺作~
呂鳳仙 07:03 AM 04-14-22
睇完第3集⋯⋯想知主角下集仲變唔到身⋯⋯

感覺第3人格既人間體都好勁
根據過往MCU劇主角實有件最終戰既衫,九成就由佢變身出黎

[9up]
應該第3人格先係主角本尊!?(傭兵?)
當初就係唔想死先求月神復活佢,結果人格被封印向身體入面,只有生命受威脅時先出現救自己。

返回主題版面