Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-22, 04:10 AM   #1
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
Puss in boots : The Last Wish (21-12-2022)

冇睇過上一套,呢個好似幾得:

此篇文章於 06-16-22 05:32 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-22, 01:38 PM   #2
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
以前覺得戲院睇動畫唔抵 依家cg愈來愈靚 更有視覺享受

上映日期: 2022年12月21日 (美國)

Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-22, 01:42 PM   #3
肉羊哩咖
griffin611

加埋個養埋好多貓嘅阿婆,好玩!

標題已更正,謝。

舊 02-05-23, 02:48 AM   #4
肉羊哩咖
griffin611

同阿女去睇,幾乎由頭笑到尾,作畫動作一流,收場仲有人拍手掌,可能係近年 Dreamworks Animation 最佳嘅作品;三位主角畫得最正正常,隻狼極度有迫力夠型,反而某無乜宣傳嘅反派整體都好差,有少少敗筆。

個收尾似乎暗示有續集嘅會去咩方向發展。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [PC]Sniper Elite 5/狙擊之神 5 - 將於 2022年5月26日發售 風間鈴木仁 電視遊戲討論版 14 06-03-22 02:06 AM
2022/02/22 22:22 亍 ◣ ~清談館~ 3 02-22-22 10:43 PM
[西片] Puss in Boots 史力…貓要來了~! IDGAF 電影版 9 02-01-12 12:39 AM
[多機種] [wii, PS3, Xbox360] 長靴貓 Puss in Boots (今回用 PS Move/Kinect 做劍客) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 4 09-30-11 10:42 PM
白色Dr Martens Boots可以點襯? jda 潮流版 0 03-31-07 08:51 AM

現在的時間是 12:39 AM

手機版 | APP版