Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-19-22, 11:16 PM   #51
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: [X-MEN] 查看文章
提前咗出,原本話9月,而家7月29出

[YOUTUBE]-gKdPWj-Vm4[ /YOUTUBE]
《異度神劍3》介紹影片2(香港)
https://youtu.be/etyz0yBjGKk

引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-22, 11:18 PM   #52
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
新片正呀,好似悍戰太平洋咁分享記憶

岩岩打爆晒2同黃金國,而家唔駛等咁耐

不過其他game真係唔駛玩咁濟….
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-22, 11:30 PM   #53
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
唔好同魷魚3撞車就可以了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-22, 11:51 PM   #54
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: 希羅之野望 查看文章
會唔會ban 左轉運地址?
原本我都想增值,點知望左陣台灣有人講 可能有機會唔受轉運玩

依度有冇人用轉運地址訂到?
我都估係

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-22, 12:09 AM   #55
希羅之野望
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
我都估係
講唔講得用邊間?
如果任ban晒,好似真係無咩計
希羅之野望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-22, 12:20 AM   #56
[X-MEN]
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: jason 仔 查看文章

6月24---火紋無雙
6月30---MHRS
7月29---Xenoblade 3

已經撞晒車
[X-MEN] 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-22, 02:33 AM   #57
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://gameapps.hk/news/49936/Xenoblade-3
《異度神劍3》竟提早發售 全新實機宣傳片公開

任天堂旗下 RPG《異度神劍》系列最新作《異度神劍3》原定今年 9 月發售,不過今天公開的最新遊戲宣傳片中,正式宣佈遊戲發售日提前至 2022 年 7 月 29 日。

《異度神劍3》豪華版預定在任天堂官方商店發售,收錄《異度神劍3》遊戲本體、收藏盒、美術書「Xenoblade3 Collected Works」、Nintendo Switch 遊戲卡帶盒,預定售價 12,078 日圓。

https://store-jp.nintendo.com/list/s...000053335.html

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 04-21-22 12:03 AM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-22, 03:30 PM   #58
sugoteam

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 希羅之野望 查看文章
講唔講得用邊間?
如果任ban晒,好似真係無咩計
啱啱訂咗 4,400円個淨特典,用 Tenso 地址可以喎
由手機版發出
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-22, 04:08 PM   #59
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
其實係咪即係實體版的話, GAME同特典要分開買?
特典搵GAME鋪訂OK?

舊 04-20-22, 04:40 PM   #60
sugoteam

引用:
作者: ELT 查看文章
其實係咪即係實體版的話, GAME同特典要分開買?
特典搵GAME鋪訂OK?
淨特典我都訂到,咁連game萬二円應該都訂得呱,再唔係等 Amazon JP 或港店開訂都得
由手機版發出
舊 04-20-22, 04:51 PM   #61
金戰士
~~Nice~~

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDkevinlaw1984
引用:
作者: jason 仔 查看文章

2最大問題係抽劍好煩,請問師兄有冇抽劍心得

舊 04-20-22, 04:53 PM   #62
金戰士
~~Nice~~

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDkevinlaw1984
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
二缺點
1) 故事真係差好多
2) 戰鬥是簡單複雜化 (當你刷咗水牛幾百幾千次之後,個系統真係麻木晒XD)
關於2
1同2,接受
最大問題係抽劍最煩,好心就改下個機率...

舊 04-20-22, 04:55 PM   #63
野良猫
肥倫

引用:
作者: 金戰士 查看文章
2最大問題係抽劍好煩,請問師兄有冇抽劍心得
以前睇攻略話同運有關

先將運推到最高值然後打定堆最高級石,之後就睇人品了
舊 04-20-22, 06:35 PM   #64
jason 仔
Crazy Gamer

抽神劍呢個,第一回目抽淨kos-mos

而家二周目已經冇所謂,反正全部精英怪都打晒

第三集又就出,隨緣算啦
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-22, 07:18 PM   #65
希羅之野望

引用:
作者: sugoteam 查看文章
啱啱訂咗 4,400円個淨特典,用 Tenso 地址可以喎
由手機版發出
我用Tenso 唔得
一樣都係4,400円
舊 04-20-22, 07:42 PM   #66
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
唔知關唔關限購數量時
限1 可能計地址/電話

(上星期先經buynship 用儲值買同換過其他野)

此篇文章於 04-20-22 07:45 PM 被 X&Y 編輯。
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-22, 07:51 PM   #67
sugoteam

引用:
作者: X&Y 查看文章
唔知關唔關限購數量時
限1 可能計地址/電話

我都係之前換過一套N64鎖匙扣, 佢都送, 所以唔知佢用乜嘢嚟區分, 但如果佢有心封殺所有轉運地址, 佢見到地址有傳送兩個字應該都會封殺, 但而家又唔係喎
由手機版發出
舊 04-20-22, 08:21 PM   #68
希羅之野望

引用:
唔知關唔關限購數量時
限1 可能計地址/電話

試左 tenso 同 BNS 都唔得,如果計地址/電話 咁真係睇運....
睇佢會唔會突然又改下 有冇機會
我之前都買過splatoon tee 經bns 都冇事

另外日森 普通版上左架
舊 04-20-22, 08:44 PM   #69
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
試埋淨特典都唔得

大家TENSO地址係咪都係東京都足立区?

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-22, 11:28 PM   #70
terrycat

官網買唔到...希望依期amazon or 香港會開訂
terrycat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-22, 09:12 PM   #71
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

問左好幾間舖都話未知幾時開訂
希望到最後可以買到限定版啦

舊 04-25-22, 03:52 PM   #72
terrycat

請問係未唔收香港信用卡.=.=?
terrycat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-22, 06:48 PM   #73
X&Y
Game Master

Nintendo Switch ID5965-4236-9786
引用:
作者: terrycat 查看文章
請問係未唔收香港信用卡.=.=?
上年年中左右開始唔收海外信用卡
不過今年頭開始可以用estore 既儲值俾錢
叫做可以即刻去amazon jp 買增值,即刻收增值code 再入online store 買
舊 04-25-22, 07:30 PM   #74
野良猫
肥倫

引用:
上年年中左右開始唔收海外信用卡
不過今年頭開始可以用estore 既儲值俾錢
叫做可以即刻去amazon jp 買增值,即刻收增值code 再入online store 買
Jcb master仲用到

係罪大條pk唔俾用
舊 04-25-22, 08:06 PM   #75
X&Y
Game Master

引用:
作者: 野良猫 查看文章
Jcb master仲用到

係罪大條pk唔俾用
我記得上次見其他人講試過AEON JCB 在online store 買實體野都唔得
jcb master即係邊張

estore 買digital game 就應該無封過,海外卡paypal 全部一直都得

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
減價 switch game 異度神劍 $275 刀神 聖劍3 Heaven 買賣專區 9 07-11-20 07:59 PM
賣-全新Switch 異度神劍 異域神劍 Xenoblade Chronicles 2 (日版) marco仔 買賣專區 1 12-08-17 04:01 PM

現在的時間是 02:31 AM

手機版 | APP版