Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-13, 06:52 PM   #251
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
知唔知金人仔比例係點

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-13, 03:05 PM   #252
GateHacker
God of Gamer
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
知唔知金人仔比例係點
岩岩留意到你E句先知有人仔
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-13, 06:51 PM   #253
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
一箱一隻......

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-13, 10:22 PM   #254
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: clanyuen1 查看文章
一箱一隻......
點樣係一箱

舊 03-07-13, 12:16 AM   #255
clanyuen1
Crazy Gamer

一箱原箱60隻,
正常有2~3 set齊16隻,
之後十幾隻散,
而家就係一箱原箱中放一隻金人仔,
即係一個字:「炒」!
一係你就原箱入,仲要確保冇奸商抽起佢。

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
舊 03-07-13, 10:23 AM   #256
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
一箱原箱60隻,
之後十幾隻散,
咁我要入一箱

舊 03-12-13, 12:38 AM   #257
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
咁如果一箱原箱60隻有一隻金人仔,真係要爆一箱先得
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-13, 02:57 PM   #258
凍檸茶
The One
青龍使用者

IRONMAN 3
有水到, 好貴,
就算係行貨價, 我都覺得好貴

舊 03-14-13, 05:37 PM   #259
yeah yeah

引用:
IRONMAN 3
有水到, 好貴,
就算係行貨價, 我都覺得好貴
佢個個office...
勁少野...又唔做大d...
但又貴..
真係買唔落手

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-13, 09:55 PM   #260
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
佢個個office...
勁少野...又唔做大d...
但又貴..
真係買唔落手

得o個2張貼紙, 同手提ironsuit

真係買平o個2盒算

舊 03-16-13, 10:38 PM   #261
凍檸茶
The One
青龍使用者

鬼屋同醫院係咪有行到

舊 03-17-13, 12:24 PM   #262
yeah yeah

引用:
一箱原箱60隻,
之後十幾隻散,
係街抽我諗唔駛諗抽中金人仔...

NTR.......
舊 03-27-13, 11:39 PM   #263
凍檸茶
The One
青龍使用者

VEMON 入

舊 04-02-13, 12:05 PM   #264
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
係街抽我諗唔駛諗抽中金人仔...
睇黎一BOX唔一定有

舊 04-06-13, 06:11 PM   #265
凍檸茶
The One
青龍使用者

反反城有鐵罐人三

舊 04-16-13, 04:21 PM   #266
凍檸茶
The One
青龍使用者

金人仔, EBAY曰: 鍍金, 再印DETAIL
限量5000隻
我諗一盒唔會有一隻

舊 05-01-13, 09:03 PM   #267
yeah yeah

想問點先訂到黎緊出個隻LEGO MARVEL....
我想要愛國者公仔呀

NTR.......
舊 05-04-13, 08:06 PM   #268
carloslee
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
我想要愛國者公仔呀

我都想知呀........
carloslee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-13, 02:22 PM   #269
舞風
Insane Gamer
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
我想要愛國者公仔呀
http://www.walmart.com/ip/Lego-Marve...ype=10&veh=aff

但係walmart又冇講明有跟...唉

舊 05-06-13, 10:00 PM   #270
凍檸茶
The One
青龍使用者

我都想知

舊 05-13-13, 12:20 AM   #271
GateHacker
Baned

引用:
我都想知
路過問下,滿大人vs鐵皮人個細set係反嘔城會唔會有?
另外見到盒超人既好想買
舊 05-14-13, 11:34 PM   #272
凍檸茶
The One
青龍使用者

有, 不過賣哂

舊 05-15-13, 12:31 AM   #273
clanyuen1
Crazy Gamer

有冇人試過拆開新出開磁石人仔呢?
我以前試過,不過失敗左,水太熱+我太大力拆爛左...
我見到新出磁石,一種(磁力王+美國隊長+IRONMAN MARK 7)
另一種IRONMAN(新款磁石,磁石底坐由中間鑽入身體)
正考慮再買一隻拆下..

舊 05-15-13, 08:57 PM   #274
舞風
Insane Gamer
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
有冇人試過拆開新出開磁石人仔呢?
我以前試過,不過失敗左,水太熱+我太大力拆爛左...
我見到新出磁石,一種(磁力王+美國隊長+IRONMAN MARK 7)
另一種IRONMAN(新款磁石,磁石底坐由中間鑽入身體)
正考慮再買一隻拆下..
後面穿既...即刻唔想買...

舊 05-16-13, 12:21 PM   #275
GateHacker
Baned

引用:
鬼屋同醫院係咪有行到
推下,我都想知醫院會唔會有

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] LEGO Batman 2: DC Super Heroes IDGAF 電視遊戲討論版 78 09-20-19 11:28 AM
[多機種] LEGO Batman 2: DC Super Heroes ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 4 05-26-13 12:16 AM
[多機種] [3DS, PSV] LEGO Batman 2: DC Super Heroes ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 5 03-16-12 05:07 PM
[ETC] LEGO L.A. NOIRE、LEGO UNCHARTED、LEGO PORTAL…LEGO遊戲大亂鬥電影 IDGAF 電視遊戲討論版 1 02-23-12 07:23 PM
DC版Marvel VS Capcom 2點攞齊隱藏人物? 亞利古 電視遊戲討論版 12 07-05-06 03:12 PM

現在的時間是 04:40 AM

手機版 | APP版