Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-08, 08:46 AM   #176
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: delta 查看文章
可唔可以pm我係邊間有下北sunday ar?
我好鍾意lee套日劇ga~
已pm
另外有次係188見到有電車男tv版日版全套$180,但因為係開過gei二手所以無買
同埋講少左樣野...尋晚又有新野... 基督的最後誘惑日版$28
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 08:49 AM   #177
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 基路亞 查看文章
68 係3 隻夾埋定各68?
各$68,雖然比起其他好似好唔抵咁,但其實真係超平架啦。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 09:01 AM   #178
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: frankieccc 查看文章
已pm
另外有次係188見到有電車男tv版日版全套$180,但因為係開過gei二手所以無買
同埋講少左樣野...尋晚又有新野... 基督的最後誘惑日版$28
上星期去個陣都見唔到有咁多日劇,
而且4,5點落去個陣太多人,好難行埋去架度睇,
過兩日都係早少少去搵下先~

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 10:13 AM   #179
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
上星期去個陣都見唔到有咁多日劇,
而且4,5點落去個陣太多人,好難行埋去架度睇,
過兩日都係早少少去搵下先~
不過日劇多數無字幕/日文字幕only,睇清楚先好買ar
舊 03-18-08, 10:22 AM   #180
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
可唔可以pm我係邊間有下北sunday ar?
我好鍾意lee套日劇ga~
下北sunday幾好睇, 不過係唔明點解收視差得咁緊要

舊 03-19-08, 12:29 AM   #181
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

套下北今日見到要$180
不過比起原價都好值...如果有英文字幕我先會考慮
p.s. 今日見dn仲係$15....買多隻
另買左die hard 1$28....因為我一集都未睇過
舊 03-19-08, 01:16 AM   #182
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
其實套下北真係好平,
如果原價我諗等於而家既8,9倍到la,
成千蚊套日劇真係買唔落手ga~
而家最想買返白夜行同沉睡森林,
lee兩套真係超正~

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 09:53 AM   #183
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: 劍路 查看文章
是日入手: 笨與占~~ (仲有呢度幾乎人手一隻既DN同後天, 不贅~~)

$48...... 死啦, 買完先覺得好似唔係好抵咁添...
阿笨 唔抵買wor.....
而家日本仲做緊阿笨.....每個禮拜天才志村都有佢

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 10:54 AM   #184
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
die hard 值得買o西 1,2,3

1同2係超正, 雖然3已經跌o西watt同埋唔似die hard, 但仍然係好好睇.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 11:25 AM   #185
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
阿笨 唔抵買wor.....
而家日本仲做緊阿笨.....每個禮拜天才志村都有佢
どうぶつえん?
很少機會看到XD

舊 03-19-08, 11:54 AM   #186
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
HK$15一套原版Death Note真係好吸引,不過已有兩集港版DVD,再買其實都幾浪費存放空間,果一set 日版DVD的size已相等於兩本完全版漫畫。

所以唯一令我想買的原因都係裏面本特刊,唔知多唔多海砂D靚相…?
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 12:58 PM   #187
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: 事丫娃些 查看文章
HK$15一套原版Death Note真係好吸引,不過已有兩集港版DVD,再買其實都幾浪費存放空間,果一set 日版DVD的size已相等於兩本完全版漫畫。

所以唯一令我想買的原因都係裏面本特刊,唔知多唔多海砂D靚相…?
如果真係為海砂更加要買,因為裡面有隻single...有埋個靚靚single封面送
另外套野超多special feature
舊 03-19-08, 06:23 PM   #188
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
http://page10.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/m54464845
http://page11.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/n61979966
http://page18.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/w12137142
http://page13.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/r44815488

日本都係吟...........不過部分冇香港吟平

610 円,9隻DN dvd

舊 03-20-08, 12:16 AM   #189
事丫娃些
京アニに祈りを

引用:
如果真係為海砂更加要買,因為裡面有隻single...有埋個靚靚single封面送
另外套野超多special feature
已入

都已割價傾銷左好一段日子,但唔知點解d"死筆"貨源依舊充足,好似源源不盡咁…

另外順手入埋隻"番撈fantasy",$28。(不過隻隻個盒都係爆裂 )
舊 03-20-08, 12:22 AM   #190
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
已入

都已割價傾銷左好一段日子,但唔知點解d"死筆"貨源依舊充足,好似源源不盡咁…

另外順手入埋隻"番撈fantasy",$28。(不過隻隻個盒都係爆裂 )
係咪FF7 0個套?我之前見到新盒,但要$48
舊 03-20-08, 12:33 AM   #191
事丫娃些
京アニに祈りを

引用:
Yes, this one:
舊 03-20-08, 01:37 PM   #192
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
已入

引用:
點解個盒都係爆?成批都係?
不過隻碟無花咪得。
套FFVII AC有無英文字幕?

舊 03-20-08, 05:05 PM   #193
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
有d盒有爆, 係盒面花花地 $28抵啦
今次去見又有唔小新貨
好似有lord of the ring 2

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-08, 06:26 PM   #194
事丫娃些
京アニに祈りを

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
套FFVII AC有無英文字幕?
日文字幕only
舊 03-20-08, 09:25 PM   #195
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
今日信和二樓發現大量平UMD....好多有埋中文字幕
我買左狂野極速($28)同叛碟狙擊1 ($18)
另外仲有我無買gei UMD有中文字幕的有:狙魔人$28,Hulk $28, 叛碟狙擊2 $28,mummy 1&2(各$28)
仲有幾隻無中文字幕:太極旗飄揚$28, 夜魔俠$20,轟天勇將戰海豪情$20
好抵
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
不過大部分係日版
可唔可以講邊間呀
因為我冇咩方向感
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-08, 09:27 PM   #196
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: W!LL 查看文章
有d盒有爆, 係盒面花花地 $28抵啦
今次去見又有唔小新貨
好似有lord of the ring 2
遲d都出BR版

等買BR版仲好la

舊 03-20-08, 09:28 PM   #197
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: HFK 查看文章
可唔可以講邊間呀
因為我冇咩方向感
信和好多間都有

間間行下都好快ja

舊 03-20-08, 09:30 PM   #198
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
見到隻怪俠多羅羅限定版本來幾有興趣,可惜賣成5舊水..

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-08, 10:43 PM   #199
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
頭先去完, 冇新野, 都係呢幾個月的舊貨.

隻 lord of the ring係第3集, 唔係第2集.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-08, 10:53 PM   #200
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
引用:
作者: HFK 查看文章
可唔可以講邊間呀
因為我冇咩方向感
正正係上落電梯前面+雪糕店隔離(?)
舖頭長方形細細間
D盒有少少爆左

此篇文章於 03-20-08 10:55 PM 被 _張學良_ 編輯。
_張學良_ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:26 PM

手機版 | APP版