Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-19-05, 05:46 PM   #251
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: Why Not Curse
星期日開翻啦
另外唔該版主幫我搬文
在下資歷尚淺唔知依度有固有topic
我上次去都係星期日開
我估她一 week 開一曰
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-05, 05:52 PM   #252
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: kog

當年我買齊4盒都唔洗$400......... \
我見到末砌的龙帝 ,$238 都買
知道版主 4盒都唔洗$400.
眞是有點兒覺得自已買貴左
舊 07-19-05, 06:43 PM   #253
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: chuntaky
舊野可以咁計的嗎﹖

舊 07-19-05, 07:44 PM   #254
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
龍帝...$85...91年買;
劍王...$55...92年買;
魔導王...$90...92年買;
闍帝...$66...92年買;
共:$296...... 應該話唔洗$300.......

又唔可以咁講既,又點會有人知十幾年後會升幾倍.......\
4隻中應該魔導王貨量最少.............

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-05, 12:09 AM   #255
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Why Not Curse
星期日開翻啦
另外唔該版主幫我搬文
在下資歷尚淺唔知依度有固有topic
唔好意思,我想問下你]所講?麊公、阿婆?嚝Q頭在哪裡呀,我想去昅昅
Thx a lot!!!

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-05, 09:05 PM   #256
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: kog
龍帝...$85...91年買;
劍王...$55...92年買;
魔導王...$90...92年買;
闍帝...$66...92年買;
共:$296...... 應該話唔洗$300.......

又唔可以咁講既,又點會有人知十幾年後會升幾倍.......\
4隻中應該魔導王貨量最少.............
老實說
你 keep 這四盒很好 好新淨

說起升值
曰版 尤星丸 仲勁
特價貨 $20 -----> $800
舊 07-21-05, 12:59 AM   #257
不是藍星人
God of Gamer
Neverland

牛谷有復刻 boxset 圖睇,有興趣可以去睇睇

news://news.ssizz.net/talk.toysnews
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 01:17 AM   #258
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
冒死轉貼牛谷

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 01:35 AM   #259
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: DevilElvis
正呀!由TAKARA出番,唔知會係 made in japan or china 呢?熱切期待
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 03:00 AM   #260
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: DevilElvis
唔好意思,我想問下你]所講?麊公、阿婆?嚝Q頭在哪裡呀,我想去昅昅
Thx a lot!!!
長x鹿後後面(轉角位,對住2手書店)

舊 07-21-05, 03:01 AM   #261
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
3150yen一box,好抵買咁wor

舊 07-21-05, 05:13 AM   #262
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: PTX-003C
how to make 影輝皇帝龍?
which 5?
鋼衣龍王, 鋼衣邪虎. 鋼衣空王, 鋼衣幻王, 鋼衣戰王

?蠵衣可以組合成影輝皇帝龍

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 09:00 AM   #263
不是藍星人
Neverland

引用:
作者: HIM
鋼衣龍王, 鋼衣邪虎. 鋼衣空王, 鋼衣幻王, 鋼衣戰王

?蠵衣可以組合成影輝皇帝龍
組成o既係皇帝龍,影輝皇帝龍係獨立一 box...
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 09:00 AM   #264
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Hoffman
正呀!由TAKARA出番,唔知會係 made in japan or china 呢?熱切期待

唔係笨大拎左個版權咩???點解撻他拿出番?????

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 09:31 AM   #265
onz
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
我見到末砌的 ,$238 都買
悇O有點兒覺得自已買貴左
想當年我有右上,好似7x~80元咁上下

舊 07-21-05, 10:49 AM   #266
HIM

PSN  IDhim927
引用:
作者: etkwok
組成o既係皇帝龍,影輝皇帝龍係獨立一 box...
原來係唔同架 不過當年都見唔到有影輝皇帝龍賣, 5盒綱衣都搵左好耐先搵得齊

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 09:30 PM   #267
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: elmond
3150yen一box,好抵買咁wor
這盒比炒價便宜很多
但 takara 將 售價加了
舊 07-21-05, 09:35 PM   #268
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: onz
想當年我有右上,好似7x~80元咁上下
想當年零用有限
得過睇字
大左又塭唔齊
7x - 8x 有很多選擇
多數買 tvb 播的 cartoon終極主角機 2x - 3x 一盒
舊 07-22-05, 12:30 AM   #269
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: jaVaj ◣
我只係看圖直說罷了,留意圖中模型盒o既左下角有TAKARA LOGO
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-05, 02:41 PM   #270
marspeople
蒙面超人黑

XBox Live Gamertagmarspeople
復刻果d幾時出番呀

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-05, 04:05 PM   #271
redfish
Game Master

引用:
版權係sunrise的.

舊 07-23-05, 08:36 PM   #272
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: redfish
版權係sunrise的.

http://www.sunrise-inc.co.jp/

why sunrise web no 魔神英雄傳 's data ?
舊 07-23-05, 08:41 PM   #273
redfish
Game Master

引用:
http://www.sunrise-inc.co.jp/

why sunrise web no 魔神英雄傳 's data ?
您一定不是真正的魔神英雄傳fans
http://www.sunrise-inc.co.jp/datacard/card0059.htm

舊 07-29-05, 10:17 AM   #274
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
呵~~~唔駛買佢d模型啦~~~~

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 10:22 AM   #275
redfish
Game Master

引用:
呵~~~唔駛買佢d模型啦~~~~
其實買復刻主要係為左幽靈合体

主題工具