Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-01-21, 12:05 AM   #101
王小虎
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
佢個廠景拆咗十幾年,一拍完即拆,而家居然99%重現,但只係為佢哋入去懷念吓同拍幾分鐘吹吓水,唔怪得佢哋感動到喊。Tom Selleck又係講句嘢就bye,應該係cut咗,現場應該吹多幾句吧,可能佢太悶... 反而Janice夠搶鏡多兩句。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-21, 12:49 AM   #102
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
班女角Keep得好好 男7角就肥左 實在令人懷念 其實無豬台應該買返黎播 話哂當年係佢地引入
好奇怪我HBO GO其實 join左正義聯盟一個月 但到今日仲睇到?
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-21, 09:32 AM   #103
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
引用:
作者: 王小虎 查看文章
佢個廠景拆咗十幾年,一拍完即拆,而家居然99%重現,但只係為佢哋入去懷念吓同拍幾分鐘吹吓水,唔怪得佢哋感動到喊。Tom Selleck又係講句嘢就bye,應該係cut咗,現場應該吹多幾句吧,可能佢太悶... 反而Janice夠搶鏡多兩句。
上年係Youtube睇 Josh Gad個 Reunion show 個format好睇 d..

420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-21, 12:18 PM   #104
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
應該CUT左好多,現場應該都好長下,唔知有冇足本版。
引用:
作者: JoJo 查看文章
班女角Keep得好好 男7角就肥左 實在令人懷念 其實無豬台應該買返黎播 話哂當年係佢地引入
好奇怪我HBO GO其實 join左正義聯盟一個月 但到今日仲睇到?
Courteney Cox 其實整左容。。有時睇佢地一班人聚埋一齊都好似有D 違和感。。

臨到尾。。David Schwimmer 仲突然問 Courteney 仲係唔係 Courteney

NOW E 有得睇,算唔算係VIU 買左呢
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-21, 01:18 PM   #105
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
引用:
作者: 魚伕 查看文章
應該CUT左好多,現場應該都好長下,唔知有冇足本版。
唔計james corden場reunion
係廠景玩遊戲, 睇blooper, table read
拆開仲有好多野睇

外型
我覺得Lisa Kudrow keep得最好 (57)
Matt其實都好好
睇Reunion 有唔少位佢個對答/笑聲會讓你記得佢地係Phoebe / Joey

Report話Matthew Perry 出show前做過牙齒手術, 所以唔係點講野

Courteney好似樓上講整過容,都幾明顯下..

David太認真, 而Jennifer都feel到有老態了 ~

此篇文章於 06-01-21 01:27 PM 被 420secured 編輯。
420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-21, 03:47 PM   #106
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
唔知係咪因為呢度再執過嚟,你有睇過 Book Smart (2019)同 Space Force 就睇到 Lisa Kudrow 爭咗好多,Jennifer Aniston 真係唔在講,唉~

Matt LeBlanc 仲得,不過個人就腫得滯~

舊 09-24-21, 04:55 PM   #107
肉羊哩咖
griffin611

Peacemaker 予予告:

舊 09-28-21, 10:16 AM   #108
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013

比個正面黎睇都唔怕啦 
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-21, 06:04 AM   #109
肉羊哩咖
griffin611

DC Fandom Online 是日舉行,有大量予告前瞻,Peacemaker 個正式予予告?!

舊 12-02-21, 12:39 PM   #110
王小虎

註冊日期: Apr 2002
聽講Games of Thrones prequel cancel 咗
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-21, 06:55 PM   #111
肉羊哩咖
griffin611

引用:
聽講Games of Thrones prequel cancel 咗
唔係 House of Dargons 吖嘛?!

另:早排公怖咗,見 Friends Reunion 都掂,遲啲會有個 Harry Potter Reunion,出年一月上。原來第一部電影首映咗已經廿年,班主角都變晒「中年」人~~~

有予予告:

此篇文章於 12-06-21 02:56 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-21, 01:38 AM   #112
肉羊哩咖
griffin611

正式予告

舊 01-08-22, 12:12 AM   #113
肉羊哩咖
griffin611

睇咗,如果係 Potterhead 嘅應該會好感動;但本人作為一般觀眾,睇返班主角點成長都有趣,同埋最後一幕有幾接近現實~ 而做 Luna Lovegood 嘅 Evanna Lynch 未免熟得太快~

此篇文章於 01-08-22 12:16 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 01-15-22, 05:06 PM   #114
肉羊哩咖
griffin611

Peacemaker 頭三話上咗,未睇,不過個 OP 好正

舊 01-15-22, 08:47 PM   #115
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
啱啱開始睇Peacemaker, 見到原來係James Gunn繼續玩,有啲期待
煲完三集,完全繼續James Gunn風格,音樂+玩野+咸野+暴力,又係玩拉雜成軍去進行極秘任務咁,個人覺得係唔錯呢,期待之後集數

此篇文章於 01-15-22 10:53 PM 被 C.Ryo 編輯。
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-22, 10:48 PM   #116
肉羊哩咖
griffin611

睇咗頭三話,暫時嚟講,勁正。要有睇 TSS 先明到基本個班底,啲新配角雖則佢哋啲背景好少,但個個都好出,尤其 Peachmaker 阿爸同新丁肥婆,就算連用完即棄嘅角式好似嗰兩公婆,甚至隻鷹都有戲,死未?啲場面好放,有大量性同暴力同有味對白,不過就算刪走晒呢啲,啲場面極度生鬼抵死過癮;呢三話都係 James Gunn 編同導,鍾意 TSS 嘅絕對不容錯過。完晒工作人員名單仲有少少戲,留意。

死喇,好似正過晒隔離台全部啲戲噃~ 故仔去到第三話先啱啱嚟料,期待。

此篇文章於 01-15-22 10:51 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 01-16-22, 06:17 PM   #117
C.Ryo
Game Master

Nintendo Switch ID4426 5495 5212
睇番imdb原來James Gunn自己係8星期內完全寫起第一季故事,同自己導番部份集數
Harcour好搶眼,對比佢係TSS做Agent Operator時靚同型咗好多
不過Holland姐佢係James女友,比佢做女一都唔拍得佢正啲,分手都似

舊 01-20-22, 05:13 PM   #118
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
和平使者第4集,越來越覺得和平使者這傢伙很可憐

結果隊長竟然真是如我所料

結尾那幕真是故意挑釁隔壁嗎

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-22, 07:27 PM   #119
肉羊哩咖
griffin611

Peacemaker E04: 預期中慢慢嚟,主角個身世同性出咗好多,又開到自成一線,唔再係TSS 入面咁係紙板一塊。啲閒角得四眼仔多咗描述,佢隻腳嘅表現完全因應劇情需要就敗筆啲。反而前三話好出嘅阿鷹仔今話冇乜點出場。上話尾登場嗰位新角式(?!),今話最後尾証明真係有啲嘢。音樂繼續配合到個場景,掂。整體唔係差,好多嘢發生,要嚟回氣啱啱好。

本人反而覺得最收尾四眼仔講啲嘢,好夾今季個主題噃。

Jame Gunn 拍獨立電影出身,再一次証明佢嘅功力,唔洗高科技大筆蓆,靠堅實嘅腳本就夠食糊。

爭啲漏咗,睇多幾次,隻OP 好有《逃恥》舞陣除。

此篇文章於 01-20-22 07:33 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 01-21-22, 08:52 AM   #120
C.Ryo
Game Master

Jame 寫得Peacemaker越嚟越立體,原來因為老頭子係Super Villain自細train做殺手一直扮tough
寵物增加了,仲會睇住佢轆地
阿隊長⋯即係civil war嚟?

舊 01-27-22, 04:46 PM   #121
鐵之侍

和平使者第5集,血腥之餘又有點溫暖,不過感覺之後會變得很黑......

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 01-27-22, 06:23 PM   #122
肉羊哩咖
griffin611

Peacemaker S01E05: 阿鷹仔今話好搶。動作佔咗半話,今次真係成為咗一添人。主人公又寫咗多少少,而 Vigilant 越嚟越「好玩」,啲 body horror 嘢玩得更盡,今次玩埋《天外奪命花》;反而啲特技爭咗啲,仲有女主角發覺唔到隻「新寵物」有啲奇,不過佢件 T 好正。

下回應該講究竟搞邊科。而隻「新寵物」估係個關鍵嚟(《X檔案》某一話)。

舊 01-27-22, 09:39 PM   #123
C.Ryo
Game Master

Peacemaker 05, 茄汁放題
finally as a Team, 但影相係咪立flag:

舊 02-03-22, 04:55 PM   #124
鐵之侍

和平使者第6集

劇情突然超展開

舊 02-03-22, 06:54 PM   #125
C.Ryo
Game Master

Peace06, 出完個peace圖案就係大戰開始,尖士根導番S1個尾,正呀

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
出售 MaxFactory 7th Dragon 2020 初音未開 Type 2020 + PS3 電擊文庫FIGHTING CLIMAX(行日) AYU_fans 買賣專區 3 11-19-15 08:37 PM
[徵求] Max Factory 7th Dragon 2020 Samurai 刀子 PVC Figure Bahamut 買賣專區 0 07-30-13 05:47 PM
[美劇]HBO同BBC合作既劇:Rome羅馬的榮耀(Season 1) JJLAM Neo Entertainment TREND 1 04-03-06 12:26 PM
HBO elmond 電影版 9 08-03-05 09:20 PM

現在的時間是 03:43 AM

手機版 | APP版