Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 74 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 94 134 184  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
now_loading 12:47 PM 03-18-14
最大問題我覺得佢睇高左自己同kinect, 唔減價
一班唔打機的決策者押左注去Kinect
IDGAF 01:14 PM 03-18-14
作者: now_loading:
最大問題我覺得佢睇高左自己同kinect, 唔減價
一班唔打機的決策者押左注去Kinect
我覺得既然MS落咗重注係NEW KINECT度,
咪出多D支援KINECT功能的作品,等玩家自己揀繼續玩傳統GAME定KINECT式操作GAME,
宜家我覺得NEW KINECT個定位仲衰過Wii U塊Wii U GamePad,
Wii U GamePad最少有任天堂自家GAME用佢獨特的功能。
PeaceSeeker 09:06 PM 03-18-14
TW 都無...
liar 09:13 PM 03-18-14
就算有埋hk都要等到九月。。。。。。。
usayarE 09:19 PM 03-18-14
佢提到四月尾各地會有更多資料公布
而呢一堆只係暫時確定咗九月會有嘅地區
所以都仲有希望嘅
不過就唔好太大期望了
費事換來更大失望
Heaven 09:16 PM 03-18-14
失望 唔會2015年掛 ( ̄▽ ̄)
由手機版發出
D-Joe 10:37 PM 03-18-14
新加坡都算半個中文地區,佢都包埋反而冇港台咁搞野
有人玩野?
Alpha 10:40 PM 03-18-14
作者: D-Joe:
有人玩野?
據聞強國十月發售,香港最遲聖誕檔期有卦
now_loading 11:33 PM 03-18-14
有人玩野?
半個? 最多當細半,佢地當自己係西人多
XB, PS 網都唔洗用中文
KUTAR# 11:48 PM 03-18-14
有人玩野?
家下D人話冇中文就唔玩!唔買!
唔好話日文有漢字睇估到半成,連英文都唔願睇

唔攪好中文化實俾人插到肛爆
可能要中文化遊戲又要優化聲控系統需時呢
IDGAF 11:52 PM 03-18-14
佢自己都唔急嚟賺我錢,我都無心跨區、"偷竊"送錢比佢洗。
無期望無失望。
八仙果 12:09 AM 03-19-14
半個? 最多當細半,佢地當自己係西人多
XB, PS 網都唔洗用中文
作者: KUTAR#:
家下D人話冇中文就唔玩!唔買!
唔好話日文有漢字睇估到半成,連英文都唔願睇

唔攪好中文化實俾人插到肛爆
可能要中文化遊戲又要優化聲控系統需時呢
新加坡英文行先,當然沒問題啦。
ahleung 11:21 PM 03-18-14
4月再出dashboard update
http://majornelson.com/2014/03/18/xb...e-of-features/

Xbox One’s Next Wave of Features

We announced last month that we’ve invited select Xbox Live members to preview system updates early. Today we’re excited to share the next wave of Xbox One features that we will begin to roll out. These features will become available to members getting the early previews in the coming days and weeks and will be available to the full Xbox Live community in April:

Game and app saves and updates. A game save progress bar will show you the status of your game saves. You will also be able to easily tell what games and apps are being updated or have been updated recently.
Friends improvements. Notifications will be added to see when favorites and friends sign in to Xbox Live. This actually was one of the most frequently requested features from the first preview wave and we made it a priority to include it in the April update. Also, friends who are in multiplayer will be identified in the friends list. We’ll also add the ability to view friends’ most popular apps.
Kinect voice and motion improvements will continue to fine tune the quality and reliability of Xbox One commands.
Improved GameDVR video quality through compression algorithm improvements.

We’re also extending invitations to more Xbox Live members in our current Xbox One markets. New invitees will be sent an Xbox Live message to register, so keep an eye out.

We value all of the feedback we are getting from you. We know external hard drive storage is still a big one and we’ve promised before it’s on our list – I assure you that it still is. We’ll continue regular updates to Xbox One.

Thanks for your support.
now_loading 12:17 AM 03-19-14
我驚Wii U 出埋中文佢都未出

話時話, 日本有乜game 先...
其實有乜廠出到次世代質量game..
IDGAF 12:19 AM 03-19-14
我驚Wii U 出埋中文佢都未出
咁次序上的確係WiiU最d發售喎…
你驚佢好似Wii行貨咁係閹割版好過啦。
D-Joe 01:11 AM 03-19-14
又唔似係市場問題,因為果26個國家唔少個市場仲細過港台好多下,去PTT睇下咩料
taikin0901 08:28 AM 03-19-14
20% off Microsoft Windows Store Gift Cards @ Newegg
http://www.newegg.com/Product/Pro...100&Page=1

Apply Promo Code EMCPGWB87 to take 20% off the list price.

This gift card can be used to buy content with XBox Live also. Thanks for the info dalcowboys1993.

See more Newegg Deals and Coupons
ahleung 09:59 AM 03-19-14
ID@Xbox 計劃 首批indie game
http://www.vg247.com/2014/03/19/xbox...-games-listed/

1001 Spikes - Nicalis
Calibre 10 Racing Series – Bongfish GmbH
CastleStorm – Zen Studios
Chariot – Frima
Chuck’s Challenge 3D – Niffler
Contrast – Compulsion Games
Divekick Addition Edition + – Iron Galaxy Studios
Forced - BetaDwarf ApS
FRU – Through Games
Guacamelee Super Turbo Championship Edition – DrinkBox Studios
Gunscape – Blowfish Studios
Habitat - 4gency
Hyper Light Drifter – Heart Machine
It Draws a Red Box – Other Ocean
Nutjitsu - NinjaBee
Pinball Arcade – FarSight Studios
Q.U.B.E. Director’s Cut – Toxic Games
Riptide GP2 - Vector Unit
Roundabout – No Goblin
Sixty Second Shooter Prime – Happion Laboratories
Spectra: 8bit Racing – Gateway Interactive
Strike Suit Zero – Born Ready Games
Super Time Force – Capybara
The Last Tinker – Mimimi Productions
Wulverblade – Darkwind Media
19909696 01:34 PM 03-19-14
我都開始忍唔到手想買,好想玩dr3,問過mk hxtline 美水,得半年保…
jamcat 02:02 PM 03-19-14
想問問有上過Amazon出機嘅師兄~

1. Amazon做唔做香港客寄嚟香港? 部機郵費約幾多同寄幾耐?
2. 家吓見Amazon宣傳同佢開埋張信用咭買嘢即減US$30(好筍!), 但受唔受香港客開咭??

問多句, 用美版XB1嘅師兄, 你哋係加隻110V->220V嘅adapter定成隻火牛換做220V版?
Adapter邊隻性價比會滿意啲? 今次XB1手制舊原裝义電(好似係鋰電)Quality係咪好過360果舊(短命到你唔信!), 手制唔用义電(或咁啱乾塘)可否用兩粒2A電?
rokuna 02:20 PM 03-19-14
作者: jamcat:

1. Amazon做唔做香港客寄嚟香港? 部機郵費約幾多同寄幾耐?
2. 家吓見Amazon宣傳同佢開埋張信用咭買嘢即減US$20(好筍!), 但受唔受香港客開咭??

問多句, 用美版XB1嘅師兄, 你哋係加隻110V->220V嘅adapter定成隻火牛換做220V版?
Adapter邊隻性價比會滿意啲? 今次XB1手制舊原裝义電(好似係鋰電)Quality係咪好過360果舊(短命到你唔信!), 手制唔用义電(或咁啱乾塘)可否用兩粒2A電?
試過手痕 禁買 titalfall digital 同梱 us 400.

但唔送香港.........

Amazon 卡 應該都係for 美國本土申請。
Takushi 02:37 PM 03-19-14

2. 家吓見Amazon宣傳同佢開埋張信用咭買嘢即減US$30(好筍!), 但受唔受香港客開咭??

1. They change time to time ... mine was like Euro 25 for shipping (if I remember it right ..)

2. You can use HK credit card , they will also deduct the taxes as well (cause if they ship HK , they wont charge you the sales taxes)

I think its better to buy an Euro version so you don't need to use any adaptor
八仙果 03:09 PM 03-19-14

1. 其實現在香港買同 Amazon 個價都差不多價錢 (HK$4,000 前後)。
未計運費。郵費要看看你選用哪個方式,
我之前用 DHL,約 HK$300。
不過現在再看我買的那條 Link,
已不寄香港。

我也建議香港買好過,價錢可能更平,又不用等。

2. 放心,香港客 / 海外不會申請到,請死心。

我係 110V -> 220V,
SUPER 牌子,鴨記有售,用了三代主機,超過 10 年好o地o地。
詳見頭 Post #1「變壓器相關」(有圖):http://www.gaforum.org/showthread.php?t=227099

手掣是用 2A 電,對我來說好過用差電。
ahleung 03:13 PM 03-19-14

1. 一時時.
我上年年尾買係送.
後尾又試過唔再送.
又試過送番.
而家唔知. 你上佢網站search xbox one出黎, 裏面會寫.

我加隻110V->220V嘅adapter
去鴨記求奇買, 300W, 可插2件電器, $2百幾蚊.

手掣係用普通電蕊. (因此俾人笑落後)
跟機好似無送差電.
kakajit 02:47 PM 03-19-14
老實講如果唔係當初想先玩為快買第一水機的話 , 我建議而家想買機果D真係去鋪頭買算了
可能真係無左隻FREE O既TITANFALL 但你買機加隻GAME其實同加埋運費應該唔係差太多
起碼鋪頭話有半年保 , 又唔洗等
第一 ... 34 74 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 94 134 184  ... 最後

返回主題版面