Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11 51  ... 最後
日本動漫畫討論版>冨樫義博「HUNTER×HUNTER」総合THREAD丨パリストン:高橋広樹 Vol.5
money 02:58 PM 11-02-11
官網
http://www.j-hunterhunter.com/

http://www.shonenjump.com/j/rensai/hunter/index.html

新Anime官網
http://www.ntv.co.jp/hunterhunter/

過去の揭示板
Vol.4
Vol.3
Vol.2
Vol.1

money 06:08 PM 11-02-11

Shadow 神 11:24 PM 11-02-11
最後個頁咁樣係咪即係已經進入左可以 "許願" 的狀態?!
另外如果真係實現唔到的話都幾麻煩 ...
真!DC 12:00 AM 11-03-11
想問下之前果兩期單行本係咪未出中文版?
凍檸茶 12:47 AM 11-03-11
原來妹個頭飾係喜怒哀樂
好萌
(=v=)b 07:20 AM 11-03-11
作者: 凍檸茶:
原來妹個頭飾係喜怒哀樂
好萌
好得意~萌倒了~
Bandit-Anji 10:35 AM 11-03-11
西索o個嘆氣(?)樣, 減少左佢既邪氣feel
mikemike 03:42 PM 11-03-11
原來妹個頭飾係喜怒哀樂
好萌
乜唔係仔來的嗎?
凍檸茶 07:14 PM 11-03-11
作者: mikemike:
乜唔係仔來的嗎?
基路亞話佢係妹麻
咪當住先.
返正富奸畫女唔係阿婆, 就係女金剛,
都冇好結果
Shadow 神 08:03 PM 11-03-11
其實希索加同伊路米係咪扮緊公仔?? (阿路卡個堆)
因為根據對話,佢要求希索加係 "適當時侯" 殺左阿路卡,而有幾格佢地個樣得返塊面 ...
凍檸茶 10:15 PM 11-03-11
作者: Shadow 神:
其實希索加同伊路米係咪扮緊公仔?? (阿路卡個堆)
因為根據對話,佢要求希索加係 "適當時侯" 殺左阿路卡,而有幾格佢地個樣得返塊面 ...
好好笑, 佢2個"誒"

估唔到伊路米話基路亞最愛係伊路米唔係小崗

選舉突然間唔好睇
メソウサ 12:51 AM 11-03-11
又係令大家諗多左
elmond 11:24 AM 11-03-11
feel到畢索加:大佬,我唔想咁樣死

同埋阿仁係畢索加背後經過了
由手機版發出
神名レオ 12:17 PM 11-03-11
冇野講,富堅今次真係真係用2檔!?(keep住呀!)
可能佢自己都受到條款限制(真實的"念"!!)
少年jump比佢連載,出返未出嘅單行本,又有新動畫谷人氣,遲d應該又有figure呀,game呀咁
係咁比錢佢洗,分分鐘比幾個勁助手佢用,只要佢今次努力連續就得,一破約就賠錢之類~
vov430 12:40 PM 11-03-11
富奸真無番來啦,之前蟻編最後都未冇未係,而加真係好她睇
BOYBOYBOY 12:59 PM 11-03-11
本人格只出現在哥哥面前
另有3個人格?
凍檸茶 03:09 PM 11-03-11
作者: BOYBOYBOY:
本人格只出現在哥哥面前
另有3個人格?
睇到呢句,
我會諗個頭飾的喜怒哀樂
會唔會TOTAL 有4個人格
三四 03:40 PM 11-03-11
睇到呢句,
我會諗個頭飾的喜怒哀樂
會唔會TOTAL 有4個人格
強求人
黑面

a
kain_plus 04:14 PM 11-03-11
作者: 李奧涼介:
冇野講,富堅今次真係真係用2檔!?(keep住呀!)
可能佢自己都受到條款限制(真實的"念"!!)
少年jump比佢連載,出返未出嘅單行本,又有新動畫谷人氣,遲d應該又有figure呀,game呀咁
係咁比錢佢洗,分分鐘比幾個勁助手佢用,只要佢今次努力連續就得,一破約就賠錢之類~
可能真係好似伊路米咁講, 基路亞搵人請求亞路嘉將大岡還原, 之後就自己接強求
跟住強求失敗, 所有主角, 殺手家族, 幻影軍團全部陣亡, Hunter 完
(=v=)b 05:08 PM 11-03-11
作者: kain_plus:
可能真係好似伊路米咁講, 基路亞搵人請求亞路嘉將大岡還原, 之後就自己接強求
跟住強求失敗, 所有主角, 殺手家族, 幻影軍團全部陣亡, Hunter 完
依種ending~富奸堅做得出~
elmond 01:27 PM 11-03-11
可能不是指人格,只是在要求時的四妹是無意識的
由手機版發出
BOYBOYBOY 01:28 PM 11-03-11
有冇人可以講下小剛到底落左乜野比自己?
忘記了
Kain 10:28 PM 11-03-11
如果要死成本HUNTER出過既人應該都會死咁滯
凍檸茶 03:48 PM 11-04-11
作者: Kain:
如果要死成本HUNTER出過既人應該都會死咁滯
可能係大哥引西索落塔先咁講 +w+
Shadow 神 04:12 PM 11-04-11
不如玩大佢,保留大家記憶,時光倒流去打王之前,再黎多次蟻篇,改寫歷史,而因為返左過去,所以唔駛做強求

(不過無可能啦,哈哈!)
1 2 3 4 5 6 7 11 51  ... 最後

返回主題版面