Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-05-12, 03:58 AM   #1
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
尋日買機,試機時無咩事
番到來,係咁hang 機
用佢條專用線插住ps3係安全模式話更新又話連接唔到ps3
插落電腦更新又話連線唔到

開機按幾按已經係咁hang

想問有咩方法有效自救?唔通聽日諗住打機戰仲要拎番去整?

----------------
最新情況
轉番去hkpsn.反而話連到Ps3..而家update緊1.66

此篇文章於 04-05-12 04:01 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 04:18 AM   #2
Darby
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
3DS Friend Code0387 8749 2265
PSN  IDlynx_darby
引用:
作者: 雷火武 查看文章
尋日買機,試機時無咩事
番到來,係咁hang 機
用佢條專用線插住ps3係安全模式話更新又話連接唔到ps3
插落電腦更新又話連線唔到

開機按幾按已經係咁hang

想問有咩方法有效自救?唔通聽日諗住打機戰仲要拎番去整?

----------------
最新情況
轉番去hkpsn.反而話連到Ps3..而家update緊1.66
update到1.66有冇咩問題??

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 04:23 PM

手機版 | APP版