Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
日本動漫畫討論版>「機動戦士ガンダムSEED DESTINY(HDリマスター版)」始動!! Vol.34
Dangerous-boy 09:17 PM 08-24-12
好高興HD REMASTER版達成了我一部分心願!佢真的加插了路人真一家的情節。

看來餘下來的心願:「路人真一家慘劇」都應該會在HD REMASTER版上演吧!
Sar8 09:35 PM 08-24-12
P.Strike 有羅白魂wor
GN00508771 09:35 PM 08-24-12
作者: Sar8:
P.Strike 有羅白魂wor
其實都叫做出左啦 冇戈幾舊電者
埃及使者 09:43 PM 08-24-12
作者: kev00269270:

路人一家登場

炸死了就神作了

真的有完美strike出場...
預算不是說用完了嗎
yeah

但睇幾多次都係咁話
果陣炸鬼死埋路人
就唔會俾中二病插一劍禁制
GN00508771 09:46 PM 08-31-12
37話.........好多新畫...

m1 strike buster
money 03:24 AM 09-01-12

Kewellma 03:58 AM 09-01-12
perfect strike好正呀orz
ouki 01:30 PM 09-04-12
作者: Kewellma:
perfect strike好正呀orz
好型......仲型過部FREE.....炒飯禁多新畫GE....明明SEED D反面反到做路人甲乙丙
simonwongdx 04:06 PM 09-04-12
作者: ouki:
好型......仲型過部FREE.....炒飯禁多新畫GE....明明SEED D反面反到做路人甲乙丙
我本人幾期待炒飯&美莉亞條線,可惜係seed - D 無疾而終咗...
鳳熾魂 06:33 PM 09-04-12
作者: simonwongdx:
我本人幾期待炒飯&美莉亞條線,可惜係seed - D 無疾而終咗...
鬼叫套GSD咁爛咩
mario0606 06:35 PM 09-04-12
其實GSD有人問美莉亞:「迪阿卡呢?」
美莉亞:「迪阿卡?我飛左佢啦!」
simonwongdx 01:11 AM 09-05-12
作者: mario0606:
其實GSD有人問美莉亞:「迪阿卡呢?」
美莉亞:「迪阿卡?我飛左佢啦!」
我都記得,就係得一句....

咁叫交代左囉...
唔好記住我 01:41 AM 09-05-12
想問HD版,係唔係冇左乳遙效果?
kev00269270 11:36 AM 09-07-12
曉之車終於播完全首,直接做ED

ED有些圖好像是SEED-D的?

牽手沒重畫(?)不幸福
stevenfan 12:10 PM 09-07-12
22:56是新圖?

SEED 的HD 版之後可看可不看
hei1129 12:51 PM 09-07-12
ED全是Special Edition的圖
Destiny TV ED3用的慨念和這個是一模一樣的

今集最大改動反而是最後Cagalli沒有再站在加速上升中的草薙號上大叫

作者: kev00269270:
曉之車終於播完全首,直接做ED

ED有些圖好像是SEED-D的?

牽手沒重畫(?)不幸福

izumo 08:31 PM 09-07-12
我都記得,就係得一句....

咁叫交代左囉...
我覺得幾好呀
岩晒佢性格

另外果一個場面最頂癮係亞斯蘭個樣...
GN00508771 08:47 PM 09-07-12
STRIKE BUSTER M1......................芺蕾(?) 都有新作畫-.-

錢多就留番來畫IWSP啦
0lai0 09:19 PM 09-07-12
IWSP留返紅西啦
唔系紅西點出新MG呀
GN00508771 09:20 PM 09-07-12
作者: 0lai0:
IWSP留返紅西啦
唔系紅西點出新MG呀
就係講緊紅西IWSP
kyo353 11:38 AM 09-08-12
其實我期待緊炮筒型突擊嫁...
反正P STRIKE都出左場,之後商品化應該冇問題啦
不如畫埋炮筒STRIKE啦
izumo 12:23 PM 09-08-12
作者: kyo353:
其實我期待緊炮筒型突擊嫁...
反正P STRIKE都出左場,之後商品化應該冇問題啦
不如畫埋炮筒STRIKE啦
用砲筒西不如用番零式...?
(感覺上穆用零式果陣屈好多)
Sar8 01:39 PM 09-08-12
但係砲筒西可以令不可能男唔駛死(GBA情節)
058719057 05:19 PM 09-08-12
可能男吳洗死,咁路人真点做落去
金屬史萊姆 05:56 PM 09-08-12
作者: 058719057:
可能男吳洗死,咁路人真点做落去
路人真改成在奧布同家人一齊炸死.
橙老虎駕駛員唔洗死揸脈衝+露娜揸命運~XD
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面