Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-27-21, 12:49 AM   #676
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
相信Hawkeye乃在座好多位第一套可以合法地觀看嘅MCU劇集

Hawkeye應該係同復仇者claim工傷先換到件助聽器返嚟。

Hawkeye細仔Nate全名係Nathaniel Pietro Barton,聽講係取自已故嘅黑寡婦同Quicksilver去紀念佢哋。

同其他有家人嘅漫畫英雄經常要隱瞞佢哋嘅心事唔同,Hawkeye係直接一五一十同佢老婆報告所有嘢。連佢以前做過Ronin都知。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-21, 10:44 AM   #677
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
除左同之前幾套明顯唔同 Level Budget
鷹眼似乎都係一套借鷹眼個名 吸客, 以及帶出背後某人的Kate bishop origin story
由手機版發出
420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-21, 05:02 PM   #678
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
鷹眼 E3 ,個頭開得幾好,仲有隻神秘嘅肥手⋯⋯一跳返去班壞人度又跌 watt,好在跟手主角互動好返啲,啲動作又好睇,雖則玩一鏡過太短,好多啲予告出晒,而啲箭又太 CG;但好過上兩話太多。

舊 12-01-21, 05:53 PM   #679
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
相信Hawkeye乃在座好多位第一套可以合法地觀看嘅MCU劇集
當年cctvb有播mcu劇集, 我記得睇過 the agent of shield

舊 12-01-21, 06:45 PM   #680
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
鷹眼頭兩集比較悶原來只是序幕,今集變得非常精彩

打戲真有接近電影質素,兩師徒的互動也越來越有趣了

某人的父親難道真是.....?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-21, 07:28 PM   #681
肉羊哩咖
griffin611

係「uncle」唔係「老

舊 12-01-21, 10:11 PM   #682
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
Hawkguy ep3 肥手
MCU Fans: OMG Kingpin confirmed in MCU !????

Kevin Feige: 其實係Uncle Ben

舊 12-05-21, 11:06 PM   #683
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
見到有套今年出既home alone....?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-21, 07:31 PM   #684
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
官方承認咗Charlie Cox做返夜魔俠,
睇落鷹眼嘅排陣,真係好似夾住隔離蜘蛛俠,
如果之前傳聞嘅劇照係堅,
咁鷹眼呢邊嗰位Uncle真係好大機會係嗰位人兄,
差在係唔係同一個演員做......

舊 12-07-21, 07:07 AM   #685
肉羊哩咖
griffin611

Kevin Feige 話如果會出 DD,做佢嗰個一定係 Charlie Cox, 冇講實係幾時同邊度,當然,嚮 NWH,鷹眼,She//Hulk 是旦一套/全部都有登就冇得彈喇。

另,好難想像唔係由 Vincent D 做返 Kingpin 而又受。

話時話,Netflix Marvel 班角式過咗 3 年冷藏期,用得㗎啦。

此篇文章於 12-07-21 07:10 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-21, 08:17 AM   #686
鐵之侍

引用:
作者: 額倆羅 查看文章
官方承認咗Charlie Cox做返夜魔俠,
睇落鷹眼嘅排陣,真係好似夾住隔離蜘蛛俠,
如果之前傳聞嘅劇照係堅,
咁鷹眼呢邊嗰位Uncle真係好大機會係嗰位人兄,
差在係唔係同一個演員做......
有人猜下星期蜘蛛仔上映那天夜魔俠和金胖子會在同一日子出場

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 12-08-21, 04:48 PM   #687
肉羊哩咖
griffin611

鷹眼 E4 今話繼續好睇,預期中某角終於出場,動作同佢兩「師徒」都掂,非常落地,甚至比 F&WS 更實在,係一出 Kate 個家人,唔知點解就好悶。雖然都樂觀嘅,不過有少少担心 Clint 返唔到屋企過聖誕。

此篇文章於 12-08-21 06:17 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-21, 07:10 PM   #688
鐵之侍

沒上集那麽精彩,不過文戲算不錯,鷹眼真是受到很多心靈創傷......

某個人果然出場了

舊 12-14-21, 04:41 PM   #689
肉羊哩咖
griffin611

導演早前發帖話第五話嘅披露,會「整爆」 Twitter 喎,星期三好唔得閒。

舊 12-15-21, 04:53 PM   #690
肉羊哩咖
griffin611

鷹眼第五回:完全為咗下集大結局舖路,開頭灌水,後面算 OK。最緊要留意演出名單!!!

舊 12-15-21, 04:55 PM   #691
鐵之侍

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
導演早前發帖話第五話嘅披露,會「整爆」 Twitter 喎,星期三好唔得閒。
和蜘蛛仔同一天推出真是有理由的

舊 12-15-21, 05:35 PM   #692
額倆羅

其實經歷過WANDAVISION
本來都唔敢抱咁大期望
點知今劑真係有大驚喜
真係不得不佩服MARVEL嘅編排都佈局……

舊 12-15-21, 09:31 PM   #693
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
原來Florence Pugh同Hailee Steinfeld一樣都係25歲,真係睇唔出…

舊 12-15-21, 09:49 PM   #694
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
原來Yelena亦係中咗Thanos彈指大抽獎,一返嚟就發覺家姐喺遙遠嘅星球食咗便當

同Kate深情對話後Yelena又居然咁聽話走去查邊個指示佢殺Hawkeye,原來係Kate老母。

果個未婚夫Jack個奸人樣做得太過明顯(因為之前先喺Better Call Saul度演黑幫老大演得非常搶鏡,深入民心),反而覺得佢唔係Last Boss(漫畫原作Jack甚至係Hawkeye師傅添)

最後當然係最大彩蛋:Maya老細就係Kingpin,而且係搵返Netflix劇集嘅Vincent D'onofrio飾演。(同一日蜘蛛俠NWH亦係出現另一位Netflix劇集角色亮相MCU,興奮指數已經爆燈)

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-21, 09:41 AM   #695
Eking

註冊日期: Feb 2006
其實一開始KATE亞媽就有問題吧.....不過真係開心D+ 用番同一個演員, DD系列演員真心做得好~

舊 12-16-21, 01:27 PM   #696
額倆羅

引用:
作者: Eking 查看文章
其實一開始KATE亞媽就有問題吧.....不過真係開心D+ 用番同一個演員, DD系列演員真心做得好~
DD系列演員回歸真心高興,
但另一方面我就擔心呢個系統會用乜嘢方式正式再登場,
正常照道理當然係繼續拍劇啦,
不過拍出嚟會繼續係NETFLIX嘅DD,定係變成DISNEY嘅DD呢

舊 12-16-21, 02:19 PM   #697
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
原來Yelena亦係中咗Thanos彈指大抽獎,一返嚟就發覺家姐喺遙遠嘅星球食咗便當

同Kate深情對話後Yelena又居然咁聽話走去查邊個指示佢殺Hawkeye,原來係Kate老母。

果個未婚夫Jack個奸人樣做得太過明顯(因為之前先喺Better Call Saul度演黑幫老大演得非常搶鏡,深入民心),反而覺得佢唔係Last Boss(漫畫原作Jack甚至係Hawkeye師傅添)

最後當然係最大彩蛋:Maya老細就係Kingpin,而且係搵返Netflix劇集嘅Vincent D'onofrio飾演。(同一日蜘蛛俠NWH亦係出現另一位Netflix劇集角色亮相MCU,興奮指數已經爆燈)
咁多人推介, hawkeye果然幾好睇.

我冇睇Netflix劇集嘅Vincent D'onofrio, 不過睇hawkeye 張相, 似乎唔夠大份喎

舊 12-16-21, 04:14 PM   #698
Eking

註冊日期: Feb 2006
非常推介netflex 版DD, 呢個版本kingpin 好有霸氣....Vincent D'onofrio 做得好好

舊 12-16-21, 11:13 PM   #699
肉羊哩咖
griffin611

未睇過 Netflix 嘅 DD 嘅要睇,第一同第三季好好睇,尤其每季都有一話有一鏡過嘅打鬥場面。第二季阿罸叔實在太搶,啫係都好睇,同埋對Electra 無乜好感就爭啲啲。不過 The Defenders 唔睇都無所謂。

呢個版本嘅 Kingpin 係體型唔夠大件 (Into the Spider-verse) 嗰佪堅巨大,但佢平靜陰沉又得,變身做霸氣外露又夠奸夠惡。完全入形入格,好多人歸佢同 Hugh Jackman 一樣,天生出嚟係做呢個角式。

另外,仲未知呢個係咪同一個版本,還是 MCU 新版。

搞到本人又新睇過 DD 添。

舊 12-22-21, 05:08 PM   #700
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
鷹眼六
金霸王咁難得回歸,變左condom王?
同埋冇睇夜魔俠,點解佢防禦點滿晒,比車撞、爆炸都扣咁少血?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Disney Infinity 3.0 八仙果 電視遊戲討論版 148 08-10-16 11:55 AM
[多機種] Disney Universe neo 電視遊戲討論版 7 11-19-11 06:31 AM
[Wii] Disney Sing It 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 07-21-08 09:45 AM
[多機種] [Wii,PS2]Disney Princess(用Wii Remote化身Disney公主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 09-18-07 11:27 PM
Disney Magic syncmaster Neo Music UNIVERSE 2 01-11-05 12:09 PM

現在的時間是 06:51 AM

手機版 | APP版