Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-01-14, 01:21 PM   #726
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
聽完BOUNS AUDIO

講完分手就完左

有無人知下文係咩

邊到有得睇
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-14, 03:44 PM   #727
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
尋晚打左半個鐘左右拎左日輪聖印了...但係我連山都未上...
拎埋七曜鏡,宜家差日輪印...

舊 01-01-14, 04:15 PM   #728
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: wachtso 查看文章
playstation HK fb透露 中文版預定2月推出。
先前無留意,係PS3同埋PSV都有中文版?有無提售價。
本來無乜興趣玩舊GAME,但有中文版可以支持下。

舊 01-01-14, 06:41 PM   #729
HM

註冊日期: May 2007
唔記得左ユウナレスカ第三形態有全體即死攻擊,要KEEP住屍化黎打
聽日繼續
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 01:05 AM   #730
忍者

傻仔左
唔知平原有得賄賂LV4 KEY返黎
上左山...要行返落山打LV開埋ULTIMA先打入zalarkand

舊 01-02-14, 03:58 AM   #731
蒼森.laio
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
曰文唔係真係好好,但我睇好似係"灑下花槍"姐下話?
有冇日文好ge大大講下?

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 12:14 PM   #732
hydefai
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDhydefai
XBox Live Gamertaghydefai
唉... 踢水球果度我卡關了...
成日都過唔到.
想問... 輸波有乜影響?
想放棄了D 過場又冇得SKIP
玩左我半日...
hydefai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 12:20 PM   #733
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
作者: hydefai 查看文章
成日都過唔到.
玩左我半日...
你用自動定手動? a

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 12:25 PM   #734
HM

引用:
成日都過唔到.
玩左我半日...
拎少個ITEM而已

果場難打在有個能力好高既球員
主角學識老爸射球就輕鬆好多(EVENT學到)
舊 01-02-14, 12:27 PM   #735
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
拎少個ITEM而已
仲有一個trophy
由手機版發出
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 12:32 PM   #736
hydefai

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
拎少個ITEM而已

果場難打在有個能力好高既球員
主角學識老爸射球就輕鬆好多(EVENT學到)
有學呀...
但根本傳不到俾Tidus...

搵到呢個攻略法...
試多次先...

http://www.ffsky.com/article/bc0_a4294.aspx
舊 01-02-14, 01:09 PM   #737
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
終於硬衝到last boss map........完全係死住咁打..... d boss下下打2k up我就全滅a.
d卒都唔夠力打...我都係lulu強行行到連續魔法屈....orz..
依家望返攻略....都係屈下ap行下個盤先.....

想問ap3/ drive to ap 用咩料整, d料邊度搵返來??

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 01:33 PM   #738
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
終於硬衝到last boss map........完全係死住咁打..... d boss下下打2k up我就全滅a.
d卒都唔夠力打...我都係lulu強行行到連續魔法屈....orz..

想問ap3/ drive to ap 用咩料整, d料邊度搵返來??
AP3倍 未知への翼×50
レミアム寺院のチョコボレースで宝箱を3個取って勝つ(×30)
ドライブをAPに 明日への扉×10
6地域制覇のご褒美(×99)

隻翼好難拎,要有覺悟
不過ap3倍武可以打怪拎,但前提係要夠打
但冇ap3倍又好難升人,唔升人又唔夠打怪拎ap3倍,你明白架啦

此篇文章於 01-02-14 01:36 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 01:51 PM   #739
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
刷warp sphere x 99
連lv都唔洗升
由手機版發出
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 03:16 PM   #740
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
有學呀...
但根本傳不到俾Tidus...

搵到呢個攻略法...
試多次先...

http://www.ffsky.com/article/bc0_a4294.aspx
果場其實重點係你前半場點樣打
前半場唔好諗入波,反而係你應該不斷咁遊花園同傳球去升堆人EXP同保留體力
等下半場之後先全面反擊用老豆射球屈對面機之後再遊花園.....
應該話其實成個水球game,遊花園係好重要.....所以アニキ先會人人都話勁,因為アニキ個速度特別高,你靠アニキ一個係可以將3~4個人由龍門拉去中場甚至自己後場

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 01-02-14 03:19 PM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 03:59 PM   #741
HM

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章

爆機的話,將每個角色既盤行到盡頭已經夠晒,係爆機之後堆屈機野煩
舊 01-02-14, 04:01 PM   #742
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 小嘉 查看文章
聽完BOUNS AUDIO

講完分手就完左

有無人知下文係咩

邊到有得睇
下文等FFX-3

舊 01-02-14, 04:18 PM   #743
忍者

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
前半場唔好諗入波,反而係你應該不斷咁遊花園同傳球去升堆人EXP同保留體力
等下半場之後先全面反擊用老豆射球屈對面機之後再遊花園.....
應該話其實成個水球game,遊花園係好重要.....所以アニキ先會人人都話勁,因為アニキ個速度特別高,你靠アニキ一個係可以將3~4個人由龍門拉去中場甚至自己後場
大哥太勁
咩都勁
根本係外星人黎
游得快
攻唔夠高有招
本身PASS高,PH高,冇人搶到佢波
打中場拉走D人一野轉上去玩完

舊 01-02-14, 04:21 PM   #744
忍者

引用:
作者: 野良猫 查看文章
AP3倍 未知への翼×50
レミアム寺院のチョコボレースで宝箱を3個取って勝つ(×30)
ドライブをAPに 明日への扉×10
6地域制覇のご褒美(×99)

隻翼好難拎,要有覺悟
不過ap3倍武可以打怪拎,但前提係要夠打
但冇ap3倍又好難升人,唔升人又唔夠打怪拎ap3倍,你明白架啦
我睇完本ultimania就諗起當年打左好多隻神龍之嘛

舊 01-02-14, 04:28 PM   #745
hydefai

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
Thx

我上面條link 講的都是咁教我打.
過到了...
2:0 贏左...

Aneki 我估是遲d 拎到的人吧?
我未玩過架FFX.
我覺得好多冇得返轉頭打返/ 拎返的東西呀隻GAME...
舊 01-02-14, 04:33 PM   #746
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

囉到飛空艇之後先囉到的 總知一到飛空艇就記得契約,因為可以最初一定係Free唔駛等

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 01-02-14, 05:08 PM   #747
綱之小子
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDjoybe
我想問下咁多位師兄,

知唔知邊度重有得買FFX HD Remaster OST?

感謝師兄們
綱之小子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 06:10 PM   #748
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
打左兩次先攪掂シーモア><
第一次唔記得左同佢單拖時連續魔法好大力
第2次即刻出去儲lulu 個overdrive 11hit ko佢
繼續上路

舊 01-02-14, 07:26 PM   #749
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 忍者 查看文章
我睇完本ultimania就諗起當年打左好多隻神龍之嘛
七曜武得兩把,星盤行咗4份1
點打

我諗主要係唔知依家做咩先好
有啲七曜太難唔諗住拎
AP3嘅武又唔夠力打,能力值唔夠又打唔到大嘢,打唔到大嘢就拎唔到AP3

結果尋日走咗去爆機,依家玩緊X2
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 07:27 PM   #750
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

主線大抵既boss你事先儲好晒召喚獸od 輪著上場放好難輸
除非你隻yuna行錯盆....
由手機版發出

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
[多機種] Bio Hazard HD REMASTER l PS3, 360 l DL 版 PS4, XBone 武藤遊戲 電視遊戲討論版 635 02-13-15 07:31 PM
[PSV] Final Fantasy X|X-2 HD Remaster l 日版 12月26日發售 money 手提遊戲機討論版 149 10-29-13 08:30 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 12:10 AM

手機版 | APP版