Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-02-07, 01:57 AM   #1
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
The nice firework without nice boat and nice building

おまけ~nice building~

ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 09:26 AM   #2
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
拍得好啊,比起四四正正去拍,這個意景有趣得多

這輯相也令我想起上次去火炭時看到的那一輯光纖相

很像玩Rez一樣\/

舊 10-02-07, 08:41 PM   #3
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
小餅有創意, 跳出框框, 三隻 thumbs up
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 08:55 PM   #4
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

註冊日期: Dec 2004
唔敢出post tim

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 09:35 PM   #5
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
用什麼方法影的?

舊 10-02-07, 10:15 PM   #6
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

>お兄ちゃん
お兄ちゃん尋日居然逃了....

>K大
謝啦~
第一次影煙花雞手鴨腳的......
下次要做下功課先去......
/\

>apache
唔交功課?
罰金可解決一切問題喔~
b

>怪人
用支Tele指向天上~
B快門曝幾秒,見好就收~
a
舊 10-02-07, 10:23 PM   #7
KTN
~♡

我幾時有逃@@/
我有事做@@/

舊 10-02-07, 10:33 PM   #8
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KTN 查看文章
我幾時有逃@@/
我有事做@@/
[屈機]沒有到就是逃了[/屈機]
仲以為有牙玩的說~
\/
舊 10-02-07, 10:37 PM   #9
KTN
~♡

有嫂有亞卡有真正正確,還不心足,牙算甚麼

舊 10-02-07, 10:55 PM   #10
riceball
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
我wide又唔夠wide, tele又唔夠tele...自卑\

呢兩日所有功課齊齊deadline,煙花的功課唯有遲少少交...@@/
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 11:08 PM   #11
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
有嫂有亞卡有真正正確,還不心足,牙算甚麼
Joystick跟METAL GAER是兩回事~

引用:
作者: riceball 查看文章
我wide又唔夠wide, tele又唔夠tele...自卑\
18-55唔夠Wide?
a
舊 10-02-07, 11:25 PM   #12
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: ビスケット 查看文章
>K大
謝啦~
第一次影煙花雞手鴨腳的......
下次要做下功課先去......
/\

>apache
唔交功課?
罰金可解決一切問題喔~
b
影得好好,第一次的話真係勁
有無學生discount 罰金?

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 11:26 PM   #13
riceball

引用:
作者: ビスケット 查看文章
18-55唔夠Wide?
a
夠係夠, 只係我技術不足唔識充分咁用而已
同埋加賀兄教路, 盡量唔好用盡廣角端...影煙花變形會好勁
舊 10-03-07, 12:37 AM   #14
沙律菜絲

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagGAForum shop
引用:
作者: riceball 查看文章
夠係夠, 只係我技術不足唔識充分咁用而已
同埋加賀兄教路, 盡量唔好用盡廣角端...影煙花變形會好勁

星期6?

舊 10-03-07, 11:26 AM   #15
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
小餅D相出得好快...而且仲咁有特色

我都唔敢出相

Ruri

舊 10-03-07, 01:33 PM   #16
KTN
~♡

>>ビスケット

蛇叔都要用PS3手掣做控CELL啦
GEAR掣頹東西來的,不值一玩

不交相聽KK式罰金!

請飲茶 不過我星期六返工無得飲

引用:
作者: 沙律菜絲 查看文章

星期6?

舊 10-03-07, 01:56 PM   #17
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
引用:
不交相聽KK式罰金!
我是好孩子,又怎不聽玻璃館主話唔POST相呢~ 不敢不敢
其實相已經準備好,只是個人頽相簿失靈,頭先LUNCH上左三次相先得...
(不過D相比起小餅果D又真係削左D )

引用:
請飲茶 不過我星期六返工無得飲
星期六我都要返...
反正還有許多人未交功課,罰金的機會多的是...

Ruri

舊 10-03-07, 08:09 PM   #18
riceball

引用:
作者: 沙律菜絲 查看文章

星期6?
星期六9-6要返學校幫手..
其他時間&星期日都ok /////

論壇跳轉