Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-11-06, 12:16 AM   #1
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 黃海峰
係呀,仲係連敵人都識修行!!

足小III - 皇帝之挑戰 - 各人分散各地修行時,各自都見倒西德隊既(有名叫既)人在世界各地;Last一場對西德,講番原來西德都有叫各隊員海外修行,集各國足球之大成!(當然史奈達就特別D,留守本土,好似係專心鍛鍊日耳曼精神(??) << 唔太識日文,好似係卦.
最正係仲會遇到其他人........好記得泰萊(好似係)遇到法國重炮手奈布倫,同佢同一team, 不過要對變態佬捷士達(有招勁到無倫gei攔球必殺), 0個仗都唔易打
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 08:41 AM   #2
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
講到game 故事咁好
咁個故事係邊個作的??

舊 05-11-06, 12:39 PM   #3
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
唔知佢既誇張程度會唔會超越網王\
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 12:40 PM   #4
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 我係我
唔知佢既誇張程度會唔會超越網王\
仲未有可以滅絕恐龍的必殺射門

舊 05-11-06, 01:29 PM   #5
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Asurada
仲未有可以滅絕恐龍的必殺射門
遲下可能會由小志強踢出o架啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 08:11 PM   #6
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
大家估計d人跳躍力有幾高,日本隊空中爭波能力幾乎無人能及
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 10:21 AM   #7
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
無責任解說:
不止跳得高
而且停留空中時間超長
大概跳起2吋騰空時間就足以描述20期以上吧?
不過有缺點
就是會有機會亂入過去空間
由2分鐘至20億年不等
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 04:59 PM   #8
kelkaho
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
大家覺得單行本買唔買得過,我睇完Road to 2002 有d 失望,同埋無睇過Golden 23。

我本來以為Road to 2002 已經打世杯.............

gum 踢法,寫到2030年戴志偉都未退休,高橋楊一都瓜左.............好似叮噹gum 要改叫大空翼..............

舊 05-16-06, 05:01 PM   #9
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: kelkaho
大家覺得單行本買唔買得過,我睇完Road to 2002 有d 失望,同埋無睇過Golden 23。

我本來以為Road to 2002 已經打世杯.............

gum 踢法,寫到2030年戴志偉都未退休,高橋楊一都瓜左.............好似叮噹gum 要改叫大空翼..............
買啦...有新人加入...識下新人都好嘛....抵睇...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 03:44 AM   #10
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
舊人都會返生架
連載已經先後有次藤同守中衛做版頭...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 11:36 PM   #11
額倆羅

註冊日期: Dec 2002
今期連載好激呀↓
健威走去打前鋒呀!

舊 05-17-06, 11:41 PM   #12
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 額倆羅
今期連載好激呀↓
健威走去打前鋒呀!
=.= 咁都得,無里頭都黎,搞到我想睇

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 07:48 PM   #13
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 額倆羅
今期連載好激呀↓
源三番黎,咁樣健威終於可能打正選,拍小志強

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 08:58 PM   #14
kelkaho

一路都想問高橋楊一一個問題,點解戴志偉模仿能力gum 強,但係除左學勞比度d野會記得之外,其他踢完個場就唔會再用............當然,somehow每場佢some may some how 都有野學.............

舊 05-25-06, 09:03 PM   #15
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
引用:
作者: Ricky-S
源三番黎,咁樣健威終於可能打正選,拍小志強
源三番黎,健威仲有正選做?
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 11:19 PM   #16
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
睇完第一期……乜而家進化到 志偉同泰萊的雙人射球 都會整傷對方龍門隻手……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 05:26 PM   #17
wood22
Junior Member

註冊日期: May 2006
可唔可以pm 條link比我阿~
感激不盡
wood22 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-06, 12:46 AM   #18
ryoba
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
真係比高橋吹帳
睇下日本隊個新前鋒識唔識入波 >.<
ryoba 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-06, 02:49 AM   #19
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
射門絕技 上帝之手刀
光速手刀劈個波入龍,球証又睇唔到

舊 06-12-06, 11:32 PM   #20
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
日本世盃第一場輸波, 都唔知出唔出到線, 唔知高橋點畫落去....
不如叫佢作日本贏左世盃算吧啦, 唔好再畫落去啦
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-06, 03:02 PM   #21
kelkaho

引用:
作者: 阿Wing
日本世盃第一場輸波, 都唔知出唔出到線, 唔知高橋點畫落去....
不如叫佢作日本贏左世盃算吧啦, 唔好再畫落去啦
今日明報號外,話可能中田英秀要射出衝力射球,川口能活要有林源三既身手先贏到巴西

想問下本單行本幾時出?
kelkaho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-06, 03:53 PM   #22
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

引用:
作者: kelkaho
今日明報號外,話可能中田英秀要射出衝力射球,川口能活要有林源三既身手先贏到巴西

想問下本單行本幾時出?
http://soccer.mingpao.com/htm/wc2006...60622/0007.txt

哈哈, 就係哩段報導了
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-06, 08:50 PM   #23
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
最新一回
U23對現實日本
健威著17前鋒正選拍小志強

戰況如下
中村fk,之後有個頂波,源三救出,高原補入1-0
志偉泰來雙人倒掛川口救到,小志強補入1-1
中村2-1
中田3-1
上半場完...
志偉+泰來+源三+小志強,咁既組合好似第一次輸...

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-06, 10:06 PM   #24
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
日本隊真係神到無人有

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-06, 11:12 PM   #25
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
咁真o個隊巴西超神級啦,入左川口4粒

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 09:27 AM

手機版 | APP版