Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 67 107 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 127 167 217 617 1117  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
T.K. 02:12 AM 08-29-15

rfdingo 02:12 AM 08-29-15
作者: stamenccy:
唔到你唔信既都市傳說...
希望下星期二打金像可以順順利利喇

我睇我堆金像全部零....
朔望~ 03:00 AM 08-29-15
作者: rfdingo:
B狐卡面天生就是1Q1A3B
不過出幾多Art卡咪又隨機

B叔只係打大佬有著數(如日曜日 5萬8一砲過,B叔30左右就做到

B狐就清全體爽~不過掛過幾日無友情咁滯,收埋自己丁算

其實隨住大家lv 高 d人晚成既成左型,打全體都高攻後,先覺得B叔無咁實用者
我覺得用B叔通常出B卡多
但用B狐就易出A卡好多(純體感無數據支持)
蒼穹的天空 03:45 AM 08-29-15
貞得由70升到80lv 全金肥95張
有2次大成功 用左130萬QP左右

貞德80lv

MoegenNagi 07:23 AM 08-29-15
作者: 蒼穹的天空:
貞得由70升到80lv 全金肥95張
有2次大成功 用左130萬QP左右

貞德80lv

130萬
爆左幾多石打錢
gingq7 07:25 AM 08-29-15
幸運A易出金肥試得20次,基數好似唔夠證明...

但正如我前幾頁有講過, 自從盡量用(黑)吾王尾刀後, "感覺上"係出多左金肥, 平均一場有一張 (有時無, 有時2張)
gingq7 07:29 AM 08-29-15
作者: MoegenNagi:
130萬
爆左幾多石打錢
其實無想像中咁多, 先不計活動送了3次50萬,
上級打錢大約6萬一場, 130萬 = ~22場;
1石打4次; 5-6粒石, 1把半黑鍵而已....
T.K. 09:37 AM 08-29-15
邊過尾刀唔會影響,因為呢種game,扣氣時已決定有咩箱
stcdavidhk 09:45 AM 08-29-15
唔怪得打大空洞掉黑粉多過棋啦

不過想知係計平均值定總幸運值呢?
gingq7 10:15 AM 08-29-15
平均值定總幸運值其實咪一樣....除非你特登唔帶齊人吸絆
---
其實有無邊隻狂戰係幸運A/A+?

小次郎/聖喬治都係幸運A, 又多一個理由練佢地
stcdavidhk 10:34 AM 08-29-15
作者: gingq7:
平均值定總幸運值其實咪一樣....除非你特登唔帶齊人吸絆
---
其實有無邊隻狂戰係幸運A/A+?

小次郎/聖喬治都係幸運A, 又多一個理由練佢地
唔係個個人齊全隊幸運A
T.K. 11:30 AM 08-29-15
全隊可能有難度
自家四隻還可以的,小次郎、聖佐治,lily,正太山大
gingq7 12:01 PM 08-29-15
2星處刑人, 3星牛肉丸 都係幸運A
要全隊幸運A唔難
鈴蘭 05:50 PM 08-29-15
Gilgamesh (ギルガメッシュ) (Archer) 1)100.0k QP, Archer Piece (アーチャーピース) x5
2)300.0k QP, Snake Jewel (蛇の宝玉) x6, Archer Piece (アーチャーピース) x12
3)1.0m QP, Hero’s Proof (英雄の証) x29, Dragon’s Reverse Scale (竜の逆鱗) x2, Archer Monument (アーチャーモニュメント) x5
4)3.0m QP, Dragon’s Reverse Scale (竜の逆鱗) x4, Heart of a Foreign God (蛮神の心臓) x5, Archer Monument (アーチャーモニュメント) x12
5)10.0m QP, Holy Grail (聖杯) x1
鈴蘭 06:02 PM 08-29-15
即刻練綠茶先
綠茶運B
アルテラ A 綠茶B liliy A+ 小次郎A 聖喬治A

順帶一提
綠茶個毒特效其實係所有debuff都計
所以佢個減攻一中左個寶具就會大力左
MoegenNagi 09:43 PM 08-29-15
幸運真係WORK?
大破人間 09:48 PM 08-29-15
作者: MoegenNagi:
幸運真係WORK?
其實我唔覺
T.K. 10:10 PM 08-29-15
完全唔覺,已轉回快殺隊
蛋撻王子 10:13 PM 08-29-15
其實唔覺+1
神風@AMD 10:19 PM 08-29-15
只係試左5場

但已經場場2金…繼續打落去,睇下要唔要還番D場數

成隊A - A+
T.K. 10:33 PM 08-29-15

規矩:0)
神風@AMD 10:36 PM 08-29-15
牛若丸勁悲傷無眼睇
蛋撻王子 10:37 PM 08-29-15
牛若丸強化親都係呢個樣
好鬼無奈
蛋撻王子 10:51 PM 08-29-15
係日本個邊見到張咁既野

女ギル

個畫風同官方D風格好似
但我諗係網路創作黎掛

如果活動係抽呢張圖既金閃閃
應該死多300%人都唔掂....
T.K. 10:57 PM 08-29-15
p網圖
https://twitter.com/enuma00kq
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 17 67 107 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 127 167 217 617 1117  ... 最後

返回主題版面