Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 5討論區
Heaven 05:28 PM 09-20-20

又爭過 唔知香港有無份呢
darkvolver 05:45 PM 09-20-20
Sony你行Pre-order都唔好攪weekend呀.......

切左班sales team腹先啦。
鐵之侍 06:36 PM 09-20-20
是請早些通知,不然怎可能突然請假
X&Y 11:00 PM 09-20-20
作者: 鐵之侍:
之前一直唔肯講發售日同售價時
又一直講會有充足時間通知玩家預訂詳情去預備時間同財政預算
點知全球都係得一日至日半時間
野良猫 08:41 AM 09-21-20
作者: 鐵之侍:
最多都係請半日
咪話屋企突然有事要處理
qwe 08:49 AM 09-21-20
作者: 野良猫:
最多都係請半日
咪話屋企突然有事要處理
上星期五起身見排緊即請
nami_tamaki999 12:41 PM 09-21-20
有冇師兄星期六,日同今朝係有收到sms?
darkvolver 12:43 PM 09-21-20
係唔係要開新topic?
holsety 06:51 PM 09-20-20
俾d wfh 同疫情失業既賺下$
cat722 07:11 PM 09-20-20
首發係咪真係夠貨派 =.=
由手機版發出
野良猫 07:21 PM 09-20-20
作者: cat722:
首發係咪真係夠貨派 =.=
由手機版發出
唔夠貨派收全訂嚟做乜?
pet3 07:26 PM 09-20-20
佢收到錢果班
其實一定有

話哂全球已有1400萬量

只係佢比幾多香港
香港的貨又有幾多比14億人搶走

我到底幾時先買到......
DevilElvis 10:56 PM 09-20-20
向下相容

在您的 PS5 主機上遊玩已發行的 PS4™ 遊戲

遊戲效能提升

在特定 PS4 和 PS VR 遊戲中享受更快、更流暢的幀率。

將 PS4 遊戲升級為下載版 PS5 遊戲

遊戲發行商可透過 PS5 主機,讓玩家將光碟版和下載版 PS4 遊戲升級為下載版 PS5 遊戲。
P.S. 在遊戲支援該功能的情況下可使用
Kit 01:52 AM 09-21-20
--del--
Lamsze 12:43 PM 09-21-20
作者: DevilElvis:
向下相容

在您的 PS5 主機上遊玩已發行的 PS4™ 遊戲

遊戲效能提升

在特定 PS4 和 PS VR 遊戲中享受更快、更流暢的幀率。

將 PS4 遊戲升級為下載版 PS5 遊戲

遊戲發行商可透過 PS5 主機,讓玩家將光碟版和下載版 PS4 遊戲升級為下載版 PS5 遊戲。
P.S. 在遊戲支援該功能的情況下可使用
holsety 12:57 PM 09-21-20
有實碟既點都要放入去當開機碟吧。
yorkyork 01:47 PM 09-21-20
其實依家官方都唔比答案,
咁邊個答到佢,
咁咪比篇新聞稿你囉,
有時唔洗對其他板友咁惡既
seks 02:10 PM 09-21-20
睇官網現時資料係要插PS4碟,再下戴PS5的版本,才可玩那隻PS4遊戲.所以不是有硬件玩軟件可直玩PS4 GAME
Heaven 02:14 PM 09-21-20
正路碟照入 上網下載更新,之後玩都要照要入碟
yorkyork 02:35 PM 09-21-20
唔好亂估喇,
到時出左黎唔係咁,
佢咁唔好老皮容乜易叫你地負責
sunhikari 03:21 PM 09-21-20
https://www.pcmarket.com.hk/20200912...c5HdyiB_IlM0i0

作者: :
與此同時 Amazon 亦向顧客發出通知,提醒訂購了 PS5 的顧客未必能在發售首日取得主機,因為店主仍未知到當日會有多少台主機到貨。
看見真的無比壓力了
Eking 03:26 PM 09-21-20
呢D野乜唔係次次都係? 年年D新機都係俾唔足~
sunhikari 03:43 PM 09-21-20
作者: Eking:
呢D野乜唔係次次都係? 年年D新機都係俾唔足~
香港官訂的,你比到訂金係肯定有
但AMAZON係偶有超賣的情況

一但超賣,唔知佢用乜準則去CUT人單,而且唔會同你講賠償問題

之前係美國AMAZON訂玩具中過一次招,所以美國AMAZON我只會買現貨
Eking 05:04 PM 09-21-20
作者: sunhikari:
香港官訂的,你比到訂金係肯定有
但AMAZON係偶有超賣的情況

一但超賣,唔知佢用乜準則去CUT人單,而且唔會同你講賠償問題

之前係美國AMAZON訂玩具中過一次招,所以美國AMAZON我只會買現貨
根據以往歷史, 你訂到唔代表首發日會有, 通常係XX-XX 日內, 會再通知, 唔係因為佢地冇機, 而係1日之內佢地根本冇咁多人去處理吧~

網上/ 藍店就真係有可能唔夠機~
qwe 05:49 PM 09-21-20
作者: Eking:
根據以往歷史, 你訂到唔代表首發日會有, 通常係XX-XX 日內, 會再通知, 唔係因為佢地冇機, 而係1日之內佢地根本冇咁多人去處理吧~

網上/ 藍店就真係有可能唔夠機~
罪大訂嘅已有非首日取機

另外唔明有乜好研究PS4碟上PS5, 大家有幾可會拎返PS3爆左嘅game出黎玩?又幾可未爆嘅會拎出黎爆埋?

就算刺客果D, 未買機嘅咪買PS4玩,買左機嘅出PS5版咪得
好似我玩PES嘅,得PS4版又唔講支唔支援PS5都未出聲
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後

返回主題版面