Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-29-22, 11:37 AM   #826
王小虎
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
公佈咗兩套動畫,一套Young Jedi Adventures,係High Republic時間線,一套係Tales of the Jedi,單元劇,prequel時間線(或者唔定)
https://www.starwars.com/news/swca-2...edi-adventures
https://www.cnet.com/culture/enterta...d-count-dooku/
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-22, 01:02 PM   #827
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
仲有個 panel 係真人版 Ahsoka,確定咗係 Rebels 續集,主要角式嘅演員都有出席,有播片但繼續唔公開~~~

呢個好朦,可能好快被封:
https://twitter.com/apollon05767400/...kBssSjFYUlCWQQ

加埋上面套 Tales of the Jedi,Ahsoka 迷應該好開心。

此篇文章於 05-29-22 01:05 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-22, 05:00 PM   #828
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
套Chip n Dale都玩得幾癲,攞大堆自家別家IP黎惡搞,不過有啲用咗又好似冇比番credit咁
呢套先係multiverse of madness

係twitter見到d interview screencap,後面法律部做左好多野
420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-22, 06:08 PM   #829
肉羊哩咖
griffin611

Bad Batch S2,今年秋季:

舊 05-30-22, 06:32 PM   #830
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 王小虎 查看文章
同三十幾年前果套willow有冇關?

舊 05-30-22, 08:21 PM   #831
肉羊哩咖
griffin611

似續集,起碼個矮人係同一個角式,由同一個演員演。

舊 06-01-22, 07:20 AM   #832
肉羊哩咖
griffin611

唔好意思,畀 Grace Randolph 提醒,OB1 第三話開始逢週三上。

舊 06-01-22, 03:48 PM   #833
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
Obi wan第3集,劇情發展比想像中快,某人戲份真是沒有少

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-22, 07:14 PM   #834
王小虎

把聲仲係舊時個把,91歲了。
舊 06-01-22, 09:30 PM   #835
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
刁蠻公主俏uncle S1E3
得六集劇情真係去得好快,仲估呢個主菜起碼下集先開始

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-22, 09:41 PM   #836
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
ep 3 好緊湊的一集

引用:
作者: 王小虎 查看文章
把聲仲係舊時個把,91歲了。
真係好驚喜佢仲肯聲演,咁才能原汁原味!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-22, 10:17 PM   #837
肉羊哩咖
griffin611

OB1: S3 今話開始有少少拖,中段勁黑,睇咗分分鐘患抑鬱症,同時又勁有迫力。某人把聲可能執過,因為 R1 入面老好多。睇到去最後嗰度真係嘩咗出嚟,不過跟住個安排有少少不滿,佢有解釋仲好啲,算喇。

唔係 uncle 喇,上一話畀人串叫阿爺⋯⋯

此篇文章於 06-01-22 10:19 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 06-02-22, 03:57 AM   #838
肉羊哩咖
griffin611

Tom Hanks 版嘅《木偶奇遇記》予告:

9 月 3 號上

舊 06-06-22, 11:07 PM   #839
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
套Chip n Dale都玩得幾癲,攞大堆自家別家IP黎惡搞,不過有啲用咗又好似冇比番credit咁
睇完,唔識啲彩蛋都超好笑,識嘅就更投入,睇返啲解說片先知幾乎全部「唔係人」嘅都有出處,甚至有啲眨一下眼就唔見,但大部份啲彩蛋都唔多識。令人諗起 Who Framed Roger Rabbit (居然都有出)同 Galaxy Quest 撞埋一齊,對娛樂圈生態有啲批評。如果以為真係 Chips N’ Dale Rescue Rangers 嘅電影版會好失望,亦有人批評滴住嚟夠胆死講返元 Peter Pan 演員真人真事落嚟呢度。

舊 06-08-22, 03:56 PM   #840
鐵之侍

Obi wan第4集,如同Obi Wan總算慢慢回復絕地的樣子今集水準也總算回復比較好的水準

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 06-08-22, 03:59 PM   #841
肉羊哩咖
griffin611

Obi-wan E4: 今話麻麻,前半悶,後面OK,三妹角式唔掂越嚟越明顯,冇迫力,又唔夠立體,最弊係拍埋去 Darth Vader 度,不如由佢担返正算~

Ms Marvel E01: 對呢套冇乜期待,唔當超英片睇,當少年劇會好啲,開頭交待都清楚 OK,雖然代入唔到,會追落去掛。

此篇文章於 06-08-22 04:30 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 06-08-22, 04:07 PM   #842
王小虎

第一集已經有mid credit scene。
舊 06-08-22, 07:16 PM   #843
鐵之侍

Ms marvel我自己喜歡青年的故事感覺不錯,美術表現很有趣

舊 06-08-22, 10:05 PM   #844
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
Uncle Ben S1E4:
上集service完今集平平,仲今集以為obi會fans service扮白兵
不過都叫見到佢慢慢回復jedi能力,any肥希望最後兩集會好好睇睇

Cosplay Marvel E1:
好嘅係又有一套Marvel肯試吓啲唔同嘢拍下青春劇,唔係咁好嘅就係暫時睇落唔算太吸引,希望佢掌握到能力之後會好啲啦

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-22, 10:16 PM   #845
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
做奸角嘅成功就係令觀眾憎佢,3師妹做到了!

經期小姐件肥差真係好趕客!
第1集唯一驚喜係老豆扮變形俠醫,真係笑咗!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-22, 09:59 AM   #846
Eking

註冊日期: Feb 2006
MM幾好睇, 可能個人取向, 我覺得MM MP.1 好睇過OW EP.4...XDDD

舊 06-09-22, 12:15 PM   #847
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: Eking 查看文章
MM幾好睇, 可能個人取向, 我覺得MM MP.1 好睇過OW EP.4...XDDD
認同
歐比王捱到第4集
已無力吐嘈…..(我諗喺google打「歐比王 垃圾」應該有一大堆參考」)
ms marvel拍得好認真,班演員嘅演技在線
期待下一集

舊 06-09-22, 05:07 PM   #848
肉羊哩咖
griffin611

OB1 啲腳本犯駁低能程度,連 John Campera 呢條大 fans 都要吐糟,話係 D+ 目前為止最差嘅,詳細隨後。

舊 06-15-22, 04:03 PM   #849
肉羊哩咖
griffin611

OB1 E5:劇情衰在非常之蠢,不過大反派一出,誰與爭鋒!啲回帶又用得洽當,另一個好在(暫時)都同其他作品連戲。維持星戰傳統,畀人個肚捅一刀小事,事關有人被斬開兩節仲可以生勾勾~

Ms Marvel E2: 今話正常啲,下半部比較好,而反派似乎登場。最大問題仍然係,女主角寺院個 friend,執過仲似女主角多啲……

此篇文章於 06-15-22 08:47 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 06-15-22, 04:45 PM   #850
鐵之侍

Obi wan第5集:果然最後才開始發力,要解的都解了,也算勉強接到第四集劇情,不過大慨死忠粉還是會挑細節毛病大罵吧.....

驚奇少女2:節奏稍慢但也慢慢開始故事主線了,果然超人類已成為一個大問題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Disney Infinity 3.0 八仙果 電視遊戲討論版 148 08-10-16 11:55 AM
[多機種] Disney Universe neo 電視遊戲討論版 7 11-19-11 06:31 AM
[Wii] Disney Sing It 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 07-21-08 09:45 AM
[多機種] [Wii,PS2]Disney Princess(用Wii Remote化身Disney公主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 09-18-07 11:27 PM
Disney Magic syncmaster Neo Music UNIVERSE 2 01-11-05 12:09 PM

現在的時間是 08:43 PM

手機版 | APP版