Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26  ... 最後
電視遊戲討論版>NieR: Automata︱Switch版 已售
ComeLOLoh 07:55 PM 05-09-17
睇佢個地圖,搵9S搵死我,差d想搵攻略。
之後撞彩先搵到。(已裝Scanner 聽聲SCAN,但乜用)
歌絲˙暮斯 09:05 PM 05-09-17
個 SCANNER RANGE 好短, 之後有個 QUEST 係用 SCANNER 搵野, 竟然俾我搵到好多無關係既野
charcsc2000 12:21 PM 05-10-17
作者: 鐵之侍:
普通 中文版 380 入手,隨game有3 個dlc
想問dlc係咩黎???
第一版先有???
HakiK 12:31 PM 05-10-17
作者: ComeLOLoh:
睇佢個地圖,搵9S搵死我,差d想搵攻略。
之後撞彩先搵到。(已裝Scanner 聽聲SCAN,但乜用)
劇情上其實好難估到係果個位w
由手機版發出
RPG之鬼 01:30 PM 05-10-17
作者: HakiK:
劇情上其實好難估到係果個位w
由手機版發出
名古居戰後搵9S果場?點解會覺得難搵
ComeLOLoh 01:15 AM 05-11-17
我一路以為9S係被打飛去左屋頂

(爆左一次),我幾時先有得再玩番2B?
fortel 10:28 AM 05-11-17
我一路以為9S係被打飛去左屋頂

(爆左一次),我幾時先有得再玩番2B?
第3周未可以用得返2B
tomhk 06:15 PM 05-11-17
作者: fortel:
第3周未可以用得返2B
用一陣........
ComeLOLoh 08:12 AM 05-12-17
用緊A2,第三週目…嘩…神作…
歌絲˙暮斯 10:51 AM 05-12-17
杏家橙齊來種樹
由手機版發出
HakiK 10:58 AM 05-12-17
玩埋true end直情眼裡有汗
(尋晚岩岩玩完)
搵返一直以黎想係遊戲搵到既感動
由手機版發出
歌絲˙暮斯 11:12 AM 05-12-17
神作又未至於,始終玩果方面唔算好

1周目後期開始算易玩
Hacking 佔咁重比例但太單調
場地細,招少,敵人種類少

劇情好,畫面好囉
由手機版發出
シェンムー 08:04 PM 05-12-17

個個個都話神作就買左黎玩, 順便試下部pro

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 08:38 PM 05-12-17
作者: シェンムー:
個個個都話神作就買左黎玩, 順便試下部pro

Sent from my iPhone using Gaforum
搵哩隻試機、識貨
シェンムー 08:59 PM 05-12-17
作者: 野良猫:
搵哩隻試機、識貨

其實本身完全無留意呢隻game
琴日買左pro就dl 左demo先知係白金開發,就好有興趣
再google下個個話好玩pro又有boost就買了

HAKAIDER 09:21 PM 05-12-17
作者: HakiK:
玩埋true end直情眼裡有汗
(尋晚岩岩玩完)
搵返一直以黎想係遊戲搵到既感動
由手機版發出
今集最難得係横尾太郎比左エミール 同 デボル/ ポポル 一個 "good ending"

前作Replicant 除小説追加E ending 外基本上全部出場角色都無好收場

ComeLOLoh 03:54 AM 05-13-17
A2對個機械人,兩次唔同選擇對劇情有無影響架?
シェンムー 06:21 PM 05-13-17
煲左一晚,動左打擊感極佳
不過最正都係啲Bgm , 琴晚太夜用headset 玩 ,好正好襯隻遊戲

Eternal Wind 07:16 PM 05-13-17
岩岩入左中文版,畫面同bgm

D支線任影唔影響結局
HAKAIDER 07:22 PM 05-13-17
A2對個機械人,兩次唔同選擇對劇情有無影響架?
你指殺唔殺碧妹同洗記憶?

殺 < ending

洗記憶 < 碧妹shop

唔洗記憶 < 碧妹退場(自盡?!)

作者: Eternal Wind:
岩岩入左中文版,畫面同bgm

D支線任影唔影響結局
唔會
ComeLOLoh 09:09 PM 05-13-17
作者: HAKAIDER:
你指殺唔殺碧妹同洗記憶?

殺 < ending

洗記憶 < 碧妹shop

唔洗記憶 < 碧妹退場(自盡?!)

唔會

咁我無洗記憶…係咪無得救? (已Save...)

作者: シェンムー:
煲左一晚,動左打擊感極佳
不過最正都係啲Bgm , 琴晚太夜用headset 玩 ,好正好襯隻遊戲

我晚晚都Head set聽,超正!原來同一場景BGM係有3個版本。
小昭Teddy 10:19 PM 05-13-17
咁我無洗記憶…係咪無得救? (已Save...)

我晚晚都Head set聽,超正!原來同一場景BGM係有3個版本。
3周目後可以任你選chapter
ComeLOLoh 11:32 PM 05-13-17
作者: 小昭Teddy:
3周目後可以任你選chapter
Thanks
咁到好d。
ComeLOLoh 01:56 AM 05-14-17
有個Boss位,超多online義體,都未回收晒又respawn。
直頭等同無限金錢!
ComeLOLoh 06:53 AM 05-14-17
開左Chapter Select,試多次Ending選擇,睇埋Ending E了。
係咪再無新野,新ending?新過場?(即唔洗再由頭玩?只用Chapter Select 補完就得?)
我無選delete save。好彩。^_^
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26  ... 最後

返回主題版面