Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-30-11, 12:56 PM   #601
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Thumbs up

終於白咗龍珠同刺客~

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-11, 06:41 PM   #602
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: Transformers 查看文章
終於白咗龍珠同刺客~
呢兩隻分別打左幾耐?
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-11, 06:46 PM   #603
T9P2L

引用:
作者: pMASlc 查看文章
GT5白金了......B Spec刷到死
恭喜

呢隻我都有興趣挑戰, 請問玩左幾耐同埋用鈦盆係唔係會易d攞金?
舊 12-30-11, 08:57 PM   #604
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Unhappy

引用:
作者: T9P2L 查看文章
呢兩隻分別打左幾耐?
唔係龍珠粉絲千萬唔好玩,無法單調,運氣佔九成九,由其是係个垃圾網絡

但劇情熱氣,加插唔少新畫動畫。

龍珠應該多四十小時以上

刺客四十小時以內

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-11, 01:19 PM   #605
pMASlc
Junior Member

PSN  IDpMASlc
引用:
恭喜

呢隻我都有興趣挑戰, 請問玩左幾耐同埋用鈦盆係唔係會易d攞金?
呢隻起碼要250小時以上
就算你日日登入有200%經驗值,B Spec都有排升
我都成十日無熄過機咁滯黎掛24小時賽
用軚盤係易d,不過我只係X1先有用軚盤. 其實全金唔係想像中咁極端難
多試多練就得
pMASlc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-12, 12:11 PM   #606
T9P2L

引用:
用軚盤係易d,不過我只係X1先有用軚盤. 其實全金唔係想像中咁極端難
多試多練就得
明白, thx

聽完你講後我更加有意慾去挑戰
舊 01-02-12, 07:46 AM   #607
LeUnG0o0
Senior Gamer
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
GT5個SPEC II唔知會唔會分盃 如果分可以打兩次好正@@
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-12, 02:18 AM   #608
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
求救 我tetris 打剩team battle 果兩隻盃 有冇人買左幫幫手?

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-12, 02:19 AM   #609
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: 一小英口 查看文章
求救 我tetris 打剩team battle 果兩隻盃 有冇人買左幫幫手?
我有買但一隻盃都解唔到

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-12, 02:52 AM   #610
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
有無朋友想解
GUNDAM VS GUNDAM 十連勝杯??

舊 01-03-12, 10:30 AM   #611
一小英口

引用:
作者: lph_1818 查看文章
我有買但一隻盃都解唔到
我本身都打過幾集tetris, 擒晚以為呢隻應該幾難玩, 心血來潮買左
結果最難玩竟然係online搵4個人team battle...

舊 01-04-12, 07:00 AM   #612
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
多試多練就得
本身Gt5我都想白金,但一看到24小時賽就停了下來,因我怕部機掛24小時會出問題(厚機),
最後只好放棄
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-12, 07:04 AM   #613
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
等了10個月的crysis 2終於都取得白金了,
6個月奬盃我想應該可能是要連續打6個月(即每月都起碼要打一局),也可能大贈送,因很多人這數天才取得這奬盃
我由3月一直3尾4月頭之後一直都沒有打CYRSIS2,等6個月後(即9月)解奬盃,
但都取不到奬盃,最後由9月一直打到現在(每月一局),終於取得奬盃了

此篇文章於 01-04-12 11:36 AM 被 SHCEHUK 編輯。
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-12, 10:18 PM   #614
T9P2L

引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
等了10個月的crysis 2終於都取得白金了,
6個月奬盃我想應該可能是要連續打6個月(即每月都起碼要打一局),也可能大贈送,因很多人這數天才取得這奬盃
我由3月一直3尾4月頭之後一直都沒有打CYRSIS2,等6個月後(即9月)解奬盃,
但都取不到奬盃,最後由9月一直打到現在(每月一局),終於取得奬盃了
恭喜你終於守得雲開見月明
舊 01-05-12, 01:17 AM   #615
T9P2L

係白金區再呼籲一次, 隻Trine 2強烈建議唔好係美國ps store買, 除非閣下有歐,美版ps3

否則會升唔到技能, 一個人玩連機都爆唔到, 唔好講話白金

好在我有個friend有部美版ps3, 我用佢部機升左技能先爆到機兼白金
舊 01-05-12, 11:47 AM   #616
jaychow7w

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
引用:
係白金區再呼籲一次, 隻Trine 2強烈建議唔好係美國ps store買, 除非閣下有歐,美版ps3

否則會升唔到技能, 一個人玩連機都爆唔到, 唔好講話白金

好在我有個friend有部美版ps3, 我用佢部機升左技能先爆到機兼白金
hk store有未?呢集係未有3人coop?上集超正!
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-12, 12:24 PM   #617
T9P2L

引用:
作者: jaychow7w 查看文章
hk store有未?呢集係未有3人coop?上集超正!
香港store未有, 上集香港store比歐美遲左超過半年先出

呢集係可以三個人coop, 玩法無太大變化, 畫面靚左

d盃幾乎可以話係送, 連機都唔駛爆都可以白金

整體黎講我其實係有少少失望
舊 01-06-12, 10:29 AM   #618
一小英口

睇頭post 見到版友mihimaru GT 話隻Toro's Party 好難玩, 見到屋企有就走去挑戰下

結果果d小遊戲打SSS 真係打到想喊
最慘唔係你冇技術
而係有幾隻小遊戲都係玩運

舊 01-06-12, 02:14 PM   #619
jaychow7w

之前都擺低咗成年先白金返.....最難搞係籃球同賽車!!!
舊 01-06-12, 07:04 PM   #620
一小英口

打完 打左3日, total 應該15-20hr
有部分mini-game 好straight forward, 果d好易SSS, 最多晒你少少時間練熟個操作
有部分要啲技術, 都係半個鐘到就可以搞掂
賽車, GOLF, 同TENNIS 最需要技術, 一時三刻唔會搞得掂 (當然有玩過下既都唔會有問題)
仲有大約十隻GAME 到係玩運氣, 你可以做既野係trial and error 愈打愈冇癮

此篇文章於 01-07-12 01:41 AM 被 一小英口 編輯。
舊 01-07-12, 05:46 AM   #621
jaychow7w

引用:
作者: 一小英口 查看文章
打完 打左3日, total 應該15-20hr
有部分mini-game 好straight forward, 果d好易SSS, 最多晒你少少時間練熟個操作
有部分要啲技術, 都係半個鐘到就可以搞掂
賽車, GOLF, 同TENNIS 最需要技術, 一時三刻唔會搞得掂 (當然有玩過下既都唔會有問題)
仲有大約十隻GAME 到係玩運氣, 你可以做既野係trial and error 愈打愈冇癮
咁快手?我剩係籃球都玩咗幾粒鐘。
舊 01-07-12, 03:38 PM   #622
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
第18隻白金

無双OROCHI 2

用左77:13白金ww其實係可以仲快d...但打熟練度打打下悶開住隻game係度上網,晒左d時間
今集幾好玩,白金又唔難,又係耍要少少根性升齊熟練度

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-12, 09:57 AM   #623
jaychow7w

127白金達成--disney universe
舊 01-11-12, 08:12 PM   #624
jaychow7w

128白金--cartoon network punch time explosion
舊 01-12-12, 11:00 PM   #625
jaychow7w

129白金--tekken tag tournament hd

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:43 AM

手機版 | APP版