Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-18-12, 12:52 PM   #601
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: メソウサ 查看文章
響戰場中心做急救a
難為出面看守果位可以忍住唔一槍射爆佢地……

舊 09-18-12, 01:07 PM   #602
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Einhander 查看文章
成日以beta必敗為前提
冇人諗過唔夠打會點bbbb
有...走佬....AL5
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 01:15 PM   #603
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ouki 查看文章
我記得al5只係用黎呃班狗官

實際係用g彈炸晒全部hive,送10幾萬人上去避避,跟手睇睇地球仲住唔住得人

唔,都係腦殘計劃一個"

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 01:15 PM   #604
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
仲好講, 死路一大條
有能力整宇宙艦隊又唔識整質量炸彈連電磁炮都整唔好
呢個咩世界黎o架

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 01:18 PM   #605
ouki
戸松控

引用:
作者: 細路翔 查看文章
我記得al5只係用黎呃班狗官

實際係用g彈炸晒全部hive,送10幾萬人上去避避,跟手睇睇地球仲住唔住得人

唔,都係腦殘計劃一個"
班狗官一早走左啦....係D傻仔留係到姐....UN AFTER

引用:
作者: Einhander 查看文章
仲好講, 死路一大條
有能力整宇宙艦隊又唔識整質量炸彈連電磁炮都整唔好
呢個咩世界黎o架
都話禁講...一早正幾部4型就夠打啦
舊 09-18-12, 09:15 PM   #606
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
……求劇透
beta是外星人,係蝗蟲果種只會吃,而咁o岩黎到地球還是又有甚麼背後陰謀?

了結咗就可以cut得喇

舊 09-18-12, 09:18 PM   #607
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
BETA冇當過人係生物
尼樣係前提
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 10:22 PM   #608
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
真係夠膽死光明正大包扎

要塞級都黎埋
蘇聯有野吸引到班BETA?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 11:02 PM   #609
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
落晒機療傷,
佢地唔記得左beta識鑽地?

舊 09-18-12, 11:21 PM   #610
ouki
戸松控

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
……求劇透
beta是外星人,係蝗蟲果種只會吃,而咁o岩黎到地球還是又有甚麼背後陰謀?

了結咗就可以cut得喇
為資源....beta叫唔叫外星人呢?=.=我都唔知點講
舊 09-19-12, 02:51 AM   #611
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007
引用:
為資源....beta叫唔叫外星人呢?=.=我都唔知點講
其實唔算透
beta只係外星人的全自動挖礦工具
理論上BETA遇到生物就會走,但佢地資料庫唔認碳基生物做生物
所以對這班全自動鐵撬來說,人類只係一種天災

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 08:51 AM   #612
ouki
戸松控

引用:
作者: heeropo 查看文章
其實唔算透
beta只係外星人的全自動挖礦工具
理論上BETA遇到生物就會走,但佢地資料庫唔認碳基生物做生物
所以對這班全自動鐵撬來說,人類只係一種天災
我當然知.....我講的只係現時地球BETA的原料關係.....BETA仲叫唔叫外星人呢(其實我覺得我已講得好透)

E話睇完後...不停見到小麻.....俾食那到....黑位.....=.=有可能俾原版小麻死那到吸力的畫面嗎
舊 09-19-12, 10:30 AM   #613
HM

註冊日期: May 2007
貪生怕死既美帝一路諗住走
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 10:49 AM   #614
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
我覺得佢地依家係需要整一部gunbuster同搵兩條女
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 11:54 AM   #615
ouki
戸松控

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我覺得佢地依家係需要整一部gunbuster同搵兩條女
要自己去爆衫
舊 09-19-12, 12:27 PM   #616
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: tongmak 查看文章
BETA冇當過人係生物
尼樣係前提
有無解釋過點解要追住人黎食?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 12:30 PM   #617
tongmak

引用:
我當然知.....我講的只係現時地球BETA的原料關係.....BETA仲叫唔叫外星人呢(其實我覺得我已講得好透)

E話睇完後...不停見到小麻.....俾食那到....黑位.....=.=有可能俾原版小麻死那到吸力的畫面嗎
客官你點的菜
http://99mh.com/manhua/4403/82157.htm?v=33*s=8
舊 09-19-12, 12:31 PM   #618
ouki
戸松控

引用:
作者: T.K. 查看文章
人未必係用來食用....可以做實驗(女的就是...男的都係只係食用).....其實食完人之後就會去基地俾基地生產BETA...

禁....BETA仲叫唔叫外星人
舊 09-19-12, 12:31 PM   #619
細路翔
The One

引用:
作者: T.K. 查看文章
初頭唔會,係後期唔知點解意識到部載具入面個人係cpu(?)先開始首當其衝捉出黎咬

英國說大家抱團死
舊 09-19-12, 12:33 PM   #620
ouki
戸松控

引用:
作者: tongmak 查看文章
客官你點的菜
http://99mh.com/manhua/4403/82157.htm?v=33*s=8
漫畫版點夠當年玩GAME時禁可怕
舊 09-19-12, 12:55 PM   #621
tongmak

引用:
漫畫版點夠當年玩GAME時禁可怕
果D會有心靈創傷
舊 09-19-12, 01:18 PM   #622
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
人未必係用來食用....可以做實驗(女的就是...男的都係只係食用).....其實食完人之後就會去基地俾基地生產BETA...

禁....BETA仲叫唔叫外星人
即是說

係動畫裡面人類未見過真正外星人(最多認為BETA是外星生物),但被外星人製作的BETA吃掉,而BETA目的只係掘資源,而咁O岩黎到地球?

咁到依家為止整個系列裡主線完咗未?

舊 09-19-12, 01:22 PM   #623
細路翔
The One

引用:
即是說

係動畫裡面人類未見過真正外星人(最多認為BETA是外星生物),但被外星人製作的BETA吃掉,而BETA目的只係掘資源,而咁O岩黎到地球?

人類角度睇佢地點都係外星生物啦
係得最細隻果兩種係人類做素材製作

蟻都無話過自己係蟲唔通係人類眼中佢就唔係蟲

至於完左未,完左age靠咩開飯

英國說大家抱團死
舊 09-19-12, 01:33 PM   #624
ouki
戸松控

引用:
即是說

=.=主故事完左...外傳就=.=

早期那D BETA咪外星人....大型種好似已有人成分....小型直頭係人重制

BETA目的只係上頭叫掘資源.....但有生命的地方就唔會去掘...但係BETA眼中人唔係生物
舊 09-19-12, 09:54 PM   #625
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
人類角度睇佢地點都係外星生物啦
係得最細隻果兩種係人類做素材製作

蟻都無話過自己係蟲唔通係人類眼中佢就唔係蟲

至於完左未,完左age靠咩開飯
話說呢間廠真係一路諗住出落去,好似無諗過出新作
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
石踏一榮「ハイスクールD×D」3期制作決定! money 日本動漫畫討論版 403 10-15-23 03:52 AM
[動畫] 高橋弥七郎「灼眼のシャナⅢ(Final)」放送終了 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 95 09-16-23 11:10 PM
[動畫] 「ゼロの使い魔」続巻刊行決定 病床のヤマグチ先生より完結までのプロットが遺されておりました。丨ヤマグチノボルのご冥福を心よりお祈り申し上げます。 Hayami 日本動漫畫討論版 849 10-19-19 10:09 AM
[NDS]Age of Empires: The Age of Kings neo2046 手提遊戲機討論版 94 02-19-06 02:19 PM
n-age wongpo2005 PC電腦遊戲討論版 0 01-27-06 08:37 PM

現在的時間是 05:51 PM

手機版 | APP版