Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-02-12, 02:11 PM   #401
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: ouki 查看文章
...
俾美國機應該勁好多....=.=近戰明顯係女武神B TEAM 4個神人=.=....
...
唔記得左MY WIFE水月姐姐
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 02:22 PM   #402
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
...
唔記得左MY WIFE水月姐姐
...
可惡...人來死刑
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 01:08 AM   #403
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 細路翔 查看文章
不過跟佢地講法坐部咁既野玩人機合一就可以勁幾倍,勇哥仔返去坐f-22咪直程識出超級霸王電影彈
笑左

其實點解唔好似hunter咁用核/生化攻擊要咁辛苦整呢部個部....
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 07:25 AM   #404
ouki
戸松控

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
笑左

其實點解唔好似hunter咁用核/生化攻擊要咁辛苦整呢部個部....
美國佬就係用G彈(你可以當核彈去理解...但那世界都有核彈)....但射完D地方基本上唔要得......
舊 08-03-12, 07:50 AM   #405
HM

引用:
美國佬就係用G彈(你可以當核彈去理解...但那世界都有核彈)....但射完D地方基本上唔要得......
UN after證明左呢個方法係無用的
舊 08-03-12, 08:54 AM   #406
ouki
戸松控

引用:
UN after證明左呢個方法係無用的
無用...不過D地真係唔要得
舊 08-03-12, 08:24 PM   #407
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
引用:
都係果句,日系機擺明係俾タケルちゃん呢種級數既ACE用
只有日系機先發揮到タケルちゃん示申一般既機動力
タケルちゃん只係打得機多
打多 d 孖差安, 大家都可以有很高的戰術機適性

睇怕哩個 forum 已經有人操下體能練下軍技能就做得衛士

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 04:01 PM   #408
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

此篇文章於 08-05-12 01:24 PM 被 Gallardo 編輯。
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 01:14 AM   #409
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-06-12, 08:39 AM   #410
闇之大精靈
Senior Gamer

史黛娜的咪咪
伊莉亞樹熊上身
唯依終於嬌了
闇之大精靈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 08:42 AM   #411
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
植田佳奈復活?!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 12:14 PM   #412
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
勇哥:就算你地送上門我最愛既都係不知火貳型(?

好老實講,睇GAME入面表現唔覺得G彈會勁過沙皇級既戰略核

不過依套野入面除左用G元素發展出既武器其他基本上都係小孩子的玩具
所以算

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 12:25 PM   #413
闇之大精靈

引用:

不過依套野入面除左用G元素發展出既武器其他基本上都係小孩子的玩具
所以算
成套野最古怪真係哥既性取向
明明小說有佢既前女友出場証明佢唔係愛無能
但偏偏就對兩個妹子視而不見
舊 08-06-12, 12:27 PM   #414
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:

所以算
嘛, 設定上BETA已經比核武炸到免疫左
所以(ryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 12:32 PM   #415
ouki
戸松控

引用:
作者: 闇之大精靈 查看文章
成套野最古怪真係哥既性取向
明明小說有佢既前女友出場証明佢唔係愛無能
但偏偏就對兩個妹子視而不見
勇哥明顯想要雙飛
舊 08-06-12, 12:36 PM   #416
細路翔
The One

引用:
作者: Einhander 查看文章
嘛, 設定上BETA已經比核武炸到免疫左
所以(ryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
原本依個設定的確吐糟唔到(因為係外星生物),但官方自己又寫明beta係碳基生物

所以一團蛋白質要點樣先可以"免疫"原子核崩壞

引用:
勇哥明顯想要雙飛
我都係覺得佢唔鐘意女人(?

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-06-12 05:49 PM 被 money 編輯。
舊 08-06-12, 12:47 PM   #417
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
果然每套動都總係要有一集水著回用黎出FIGUREwww
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 12:51 PM   #418
細路翔
The One

引用:
今集設計上最謎係兩姊妹件比堅尼

英國說大家抱團死
舊 08-06-12, 01:30 PM   #419
闇之大精靈

引用:
原本依個設定的確吐糟唔到(因為係外星生物),但官方自己又寫明beta係碳基生物

所以一團蛋白質要點樣先可以"免疫"原子核崩壞
大陸百度討論區果面
有個軍事發燒友解釋過
因為bate無內臟
所以核彈最大威力既衝擊波無效
舊 08-06-12, 01:35 PM   #420
ouki
戸松控

引用:
=.=本來係為出GAME的.....所以D劇情係面向GAL GAME類發展(TE唔係18禁)......同FIGURE冇咩關

引用:
大陸百度討論區果面
有個軍事發燒友解釋過
因為bate無內臟
其實=.=吐嘈吐到禁不如唔好睇.....科幻類動畫太認真真係冇為....正如點解基拉正面有部機自爆死唔去....點解部機核爆又死唔去=.=

此篇文章於 08-06-12 05:50 PM 被 money 編輯。
舊 08-06-12, 01:51 PM   #421
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
大陸百度討論區果面
有個軍事發燒友解釋過
因為bate無內臟
衝擊波(笑
高熱同幅射被鬼隱了
仲會同呢套野解話, 呢位發燒友睇黎真係發緊燒
起碼我同我班軍武宅FD已經放棄左拗呢套野啲設定

事實上非流線超音速人型戰術機本身就...(拖走

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare

此篇文章於 08-06-12 01:54 PM 被 Einhander 編輯。
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 01:54 PM   #422
HM

對一隻咸GAME唔好咁多要求啦

引用:
作者: Einhander 查看文章
事實上非流線超音速人型戰術機本身就...(拖走
MY FD講過其實最實用既機人應該係韋基利
舊 08-06-12, 02:01 PM   #423
細路翔
The One

引用:

MY FD講過其實最實用既機人應該係韋基利
點睇都係眼鏡狗啦

英國說大家抱團死
舊 08-06-12, 02:03 PM   #424
HM

引用:
點睇都係眼鏡狗啦
你岩
不過坐上去唔係異能生存體對上BETA都係死架喎
舊 08-06-12, 02:08 PM   #425
細路翔
The One

引用:
你岩
不過坐上去唔係異能生存體對上BETA都係死架喎
所以日本係晒錢整武御雷之前應該複製幾百個武哥先啦

英國說大家抱團死

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
石踏一榮「ハイスクールD×D」3期制作決定! money 日本動漫畫討論版 403 10-15-23 03:52 AM
[動畫] 高橋弥七郎「灼眼のシャナⅢ(Final)」放送終了 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 95 09-16-23 11:10 PM
[動畫] 「ゼロの使い魔」続巻刊行決定 病床のヤマグチ先生より完結までのプロットが遺されておりました。丨ヤマグチノボルのご冥福を心よりお祈り申し上げます。 Hayami 日本動漫畫討論版 849 10-19-19 10:09 AM
[NDS]Age of Empires: The Age of Kings neo2046 手提遊戲機討論版 94 02-19-06 02:19 PM
n-age wongpo2005 PC電腦遊戲討論版 0 01-27-06 08:37 PM

現在的時間是 07:36 PM

手機版 | APP版