Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 04-23-07, 09:34 PM   #326
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: kin~kin 查看文章
覆左你pm
可唔可以覆埋我

THX!

舊 04-26-07, 11:20 PM   #327
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
日本係咪一般大型既商場都會有porter tokyo賣?
因為我有朋友下個月去日本,想叫佢幫我買黎個porter tokyo袋~(有無人知hk有黎個袋賣未?之前去sogo唔見有 )
http://ace-company.net/~coolcat/port...lder/index.htm
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 12:12 AM   #328
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 一一 查看文章
因為我有朋友下個月去日本,想叫佢幫我買黎個porter tokyo袋~(有無人知hk有黎個袋賣未?之前去sogo唔見有 )
http://ace-company.net/~coolcat/port...lder/index.htm
小弟去過上野o個間0101, 好齊下

舊 04-27-07, 05:35 PM   #329
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
引用:
賣下廣告先, 如果版主認為有問題, 請delete

我4月尾會去日本, 會入一堆head porter番黎賣, 絕對平過香港d水貨舖一大截
雖然我本身攪水貨, 但主要目的唔係想賺大錢. 其實係想多d人用合理0既價錢買到日本野

如果有興趣0既, 可以pm我, 或者睇我簽名有寫果個blog.
leave 左 message on yr blog~
plz check~
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 05:49 PM   #330
choy9353
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
點解唔直接係個web到order?運費都唔係好貴,我上次
係呢個web order 個袋,連運費都平過SOGO差唔多$800
choy9353 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 11:31 PM   #331
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: choy9353 查看文章
點解唔直接係個web到order?運費都唔係好貴,我上次
係呢個web order 個袋,連運費都平過SOGO差唔多$800
唔係丫,見有個fd去開日本,咪順便叫佢買埋
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-07, 09:33 PM   #332
trdsport01
Junior Member

註冊日期: Sep 2006
引用:
唔係丫,見有個fd去開日本,咪順便叫佢買埋
岩岩去完大板 beams 最多
trdsport01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 07:28 PM   #333
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
請問邊個網有最多headporter袋款睇架?
肥雞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-07, 10:30 AM   #334
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
http://headporter.org/

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-07, 10:57 PM   #335
基斯坦奴.朗拿度

註冊日期: Jan 2004
http://ace-company.net/~coolcat/port...lder/index.htm同
http://headporter.org/
係唔到有得直接order?係唔係都有海外送貨?係唔係直接送去你屋企?
唔好意思,一次問好多問題,請各位大大可以解答一下!!thx!!!
基斯坦奴.朗拿度 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-07, 12:45 PM   #336
redboo31

PORTER既銀包你地覺得如何呀?
三十歲多D既男人用,會唔會覺得佢扮後生呀?
redboo31 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-07, 04:02 PM   #337
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: redboo31 查看文章
PORTER既銀包你地覺得如何呀?
三十歲多D既男人用,會唔會覺得佢扮後生呀?
三十頭唔會,sporty o既男士都會用的
三十中就用皮果款啦

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-07, 12:18 AM   #338
redboo31

結果我買左皮款..而且仲買多左個牛仔布款裝coins既比自己..細細個好得意架...
其實牛仔布款既銀包都幾靚(我唔知個個算唔算係銀包呢?)
有d想買比自己用...
redboo31 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-07, 12:51 AM   #339
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
請問hk 有冇地方多d 呢d 點點袋賣ar?? thx~

http://headporter.org/dot/

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-07, 01:16 AM   #340
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
水貨鋪, Juice, or 找人 help u order in japan

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-07, 11:10 AM   #341
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
終於都買o左個公事包喇 + 手多買o左放coins o既銀包

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-07, 11:57 PM   #342
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
大家覺得hp d新系列如何?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-07, 12:27 AM   #343
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
大家覺得hp d新系列如何?
請問有冇 link??

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-07, 10:29 AM   #344
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
入手左新出0個本HP BOOK...送左個HP環保袋,幾靚
雖然本書少野睇,但值得買
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-07, 01:28 PM   #345
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: 燈蛾撲火 查看文章
入手左新出0個本HP BOOK...送左個HP環保袋,幾靚
雖然本書少野睇,但值得買
邊度買??

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-07, 01:46 PM   #346
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 赤目黑龍 查看文章
邊度買??
各大日本書店都有.

不過其實如果本身都熟HP d product, 可以不買.
唯一值得睇, 就係佢介紹果d新系列 (black beauty noir等等), 但這些新系列, 其實今期Smart都有介紹.
舊 10-04-07, 05:22 PM   #347
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

係呀,呢本有講埋舊product
連我買左成年個銀包都有
不過硬係覺得新0個d product好似唔太啱我,可能我潮唔起

p.s. 本書我係賊船買,唔係飛機貨所以幾平下

此篇文章於 10-04-07 05:24 PM 被 半熟蕃茄 編輯。
舊 10-04-07, 05:36 PM   #348
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

新系列我覺得lesson check唔錯.
舊 10-06-07, 12:56 AM   #349
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

其實hp有無d款可以側咩同埋toe bag咩法兩用gei袋?(sorry,有d語無倫次....即係有d似add 甩B 0個隻)睇勻本野都無,其實我想買呢種袋,可以比少少意見ma?thx
p.s. 我幾肥同大份,唔知襯唔襯我
舊 10-06-07, 01:11 AM   #350
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 燈蛾撲火 查看文章
其實hp有無d款可以側咩同埋toe bag咩法兩用gei袋?(sorry,有d語無倫次....即係有d似add 甩B 0個隻)睇勻本野都無,其實我想買呢種袋,可以比少少意見ma?thx
p.s. 我幾肥同大份,唔知襯唔襯我
toe?
tote?

印象中冇你講果類, 不過如果肥and大份, 咩duffle bag lor

或者近排大熱的messenger bag都可以

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2,XB]OutRun 2006 Coast 2 Coast圖片,美版預定3月31日發售! 神祕人1號 電視遊戲討論版 67 04-26-06 05:14 PM
[News Copy From 台灣網網友] 台灣PORTER竟然查扣日本PORTER及藤原浩(HEAD PORTER),真是讓人打抱不平! Minga 潮流版 9 02-10-06 01:33 AM

現在的時間是 06:39 PM

手機版 | APP版