Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-13, 05:11 PM   #376
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
webmoney記憶中應該只是日本才有的東東
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 10:07 PM   #377
馬路達
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: 廢人 查看文章
由手機版發出
好耐之前我有買過webmoney
有個code就咁入落去自己account就得
之後就可以買event果d超特價野~
不過真係好耐好耐之前啦
而家真係唔知點...
馬路達 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 10:09 PM   #378
馬路達

btw又係想問好耐...
成日都見到d類似既野
但係其實係響邊度睇既呢?!@

舊 05-28-13, 10:12 PM   #379
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 廢人 查看文章
由手機版發出
引用:
作者: 馬路達 查看文章
好耐之前我有買過webmoney
有個code就咁入落去自己account就得
之後就可以買event果d超特價野~
不過真係好耐好耐之前啦
而家真係唔知點...
webmoney 戈D咭依家唔係香港周圍都有咩-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 12:02 AM   #380
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
webmoney 戈D咭依家唔係香港周圍都有咩-.-
>>那裡賣的webmoney是不昰日本區也能用的啊?
>webmoney記憶中應該只是日本才有的東東
佢似係答緊webmoney只有日本版,唔會好似itunes,psn card咁有中日美版

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 06:19 PM   #381
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
原來第5都有奬
早知唔知用咁多橙汁
而家聽你講先知...

第四同第五既獎勵只差了一張訓練師...
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 11:11 PM   #382
廢人
The One

巴哈
打佐廿萬分戰貨只中一張小惡魔
蝕晒

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 05-31-13, 06:54 PM   #383
廢人
The One

釘宮,名塚,伊藤靜...
由手機版發出

此篇文章於 05-31-13 08:28 PM 被 廢人 編輯。
舊 06-03-13, 05:27 PM   #384
馬路達

換左個電話不過遇到個好奇怪既問題......
唔知點解有d字唔見左
有無人都有試過?!

舊 06-05-13, 06:31 AM   #385
末日幽靈
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
不見了的都是半形片假名,是不是沒裝?

不用非死不可的邊緣人
末日幽靈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-13, 06:37 PM   #386
馬路達

引用:
作者: 末日幽靈 查看文章
不見了的都是半形片假名,是不是沒裝?
唯一既解決方法係將成部機轉做日文......
我又唔識system果d野
真係好難搞
舊 06-13-13, 02:29 PM   #387
大破人間

新玩法無得選team同打邊個...
同埋好似同對手team鬥打怪...

此篇文章於 06-13-13 02:39 PM 被 大破人間 編輯。
舊 06-13-13, 02:57 PM   #388
廢人
The One

我果team好似無runner...

由手機版發出
舊 06-13-13, 04:55 PM   #389
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
而家個玩法同高達card collection一模一樣

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-13, 06:32 PM   #390
廢人
The One

有少少唔同既
高達係但輸佐先會再組team
im@s係每日都再經過
無得一直寄生
我相信day2都係按point分組嫁啦
由手機版發出
舊 06-15-13, 05:00 PM   #391
別古勒台
Junior Member

註冊日期: Mar 2003
其實今次事件真係唔知點玩,
要爆水都唔知幾時爆,
有無師兄可以指點下點玩
別古勒台 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-13, 07:56 PM   #392
大破人間

http://www.youtube.com/watch?v=cVVaBx_QUkQ
http://www.youtube.com/watch?v=7NECbvTbO8s
http://www.youtube.com/watch?v=QZpYG1rkg00

ソーシャルゲーム「アイドルマスター シンデレラガールズ」の新CMムービー「メッセージ」篇が公開された。第2回シンデレラガールズ選抜総選挙」の上位5人、神崎蘭子、アナスタシア、高垣楓、興水幸子、渋谷凛が登場する。
舊 06-15-13, 07:57 PM   #393
大破人間

引用:
作者: 別古勒台 查看文章
其實今次事件真係唔知點玩,
要爆水都唔知幾時爆,
有無師兄可以指點下點玩
我是打定主義做寄生蟲算了XDD
舊 06-16-13, 09:56 PM   #394
廢人
The One

寄生event很好
當隊友打到很高combo時打ap3就有過千分

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 06-18-13, 05:06 PM   #395
馬路達

omg呢個event完全唔掂
點解轉極team都係輸
舊 06-19-13, 10:45 AM   #396
大破人間

引用:
作者: 馬路達 查看文章
omg呢個event完全唔掂
點解轉極team都係輸
好講彩數, 完全睇可不可以同勁人一team, 同埋睇對面個TEAM勁唔勁.

我主ACC輸了第一場, 第二場入個team雖然唔強,但好彩遇上的敵人都不強, 每次都險勝連贏四場.

我副ACC連贏三場, 隊友都唔弱, 不過第四場敵方個team有個人開無雙而輸左, 入新TEAM輸埋第五場...
舊 06-19-13, 10:55 AM   #397
大破人間

問下大家意見

スターエンブレム你地會點用?

換[スペシャルテクニック]マスタートレーナー來賣水(8水左右)

換發揮值+1%

定換多1PT?
舊 06-19-13, 11:26 AM   #398
scorch85
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDscorch85
響賣到10水以上個陣已經換晒

黎緊可能換個10pt用晒黎加攻掛
scorch85 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-13, 11:41 AM   #399
廢人
The One

換晒10攻先
依家換佐5攻
由手機版發出
舊 06-21-13, 03:37 PM   #400
大破人間

ワンダーフェスティバル2013[夏] ...

figma 城ヶ崎美嘉、城ヶ崎莉嘉

ねんどろいどぷち アイドルマスター シンデレラガールズ
蘭子・卯月・美嘉&ライブステージセット

デカッチュ☆諸星きらり ~ラブリープリンセスver.~

有點想要兩姊妹....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:41 AM

手機版 | APP版