Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 05-31-10, 02:19 AM   #1
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
打格仔

再低賤的東西也要貼出來<>

ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-10, 09:08 AM   #2
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
正啊...人家之前部5d o個塊, 跟部機放左...而家得返個盒, 有d悔恨...

舊 05-31-10, 07:46 PM   #3
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: Strider 查看文章
正啊...人家之前部5d o個塊, 跟部機放左...而家得返個盒, 有d悔恨...
舊嗰塊都用唔返落MkII嘅...有乜好悔恨?a
舊 06-01-10, 09:59 AM   #4
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: ビスケット 查看文章
舊嗰塊都用唔返落MkII嘅...有乜好悔恨?a
有d咁既事???
唔係一樣咩???

舊 06-02-10, 12:35 AM   #5
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
有d咁既事???
唔係一樣咩???
五弟用的是Ee,無敵兔用的是Eg
又話說原來一仔有微稜有裂像乜鬼都有#
舊 06-02-10, 09:42 AM   #6
Strider
初段

引用:
作者: ビスケット 查看文章
五弟用的是Ee,無敵兔用的是Eg
又話說原來一仔有微稜有裂像乜鬼都有#
唔該小餅! 咁都冇咁揼心~
可以去敗返塊喇, 而家係咪都係$280左右?

舊 06-02-10, 05:27 PM   #7
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
唔該小餅! 咁都冇咁揼心~
可以去敗返塊喇, 而家係咪都係$280左右?
$280です
舊 06-02-10, 09:21 PM   #8
Strider
初段

唔該小餅

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:59 AM

手機版 | APP版