Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-09-06, 08:00 PM   #1
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
[醫生與我] 急病...

某診所

Ros:「我.....不舒服...」
醫生:「哪不舒服?」
Ros:「手...有些震,上次食開那隻不夠好」
醫生:「嗯...今次開隻RS-60E3呢隻藥畀你…應該根治到問題的..」
Ros:「多謝哂醫生!」
醫生:「咪住...」
Ros:「...?」
醫生:「你未畀錢」
Ros:「 ....」

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-06, 11:03 PM   #2
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
RS-60E3係未條線來的?

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-06, 11:07 PM   #3
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
失打拉!!!
呢條野都幾貴喎...

舊 10-10-06, 12:34 AM   #4
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: Strider
失打拉!!!
呢條野都幾貴喎...
貴唔過泥坑果條呀?

舊 10-10-06, 12:41 AM   #5
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
千鬆元的Shutter繩

Rice

舊 02-20-07, 01:05 AM   #6
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
唔好意思推返個post上黎

想問下有為兄你條失打線幾錢?
我見到有幾款喎

應該唔係要成千蚊o個條, 呢條好似淨係得個掣...

舊 02-20-07, 01:15 AM   #7
Rosicky
我愛攝影

引用:
作者: Strider 查看文章
唔好意思推返個post上黎

想問下有為兄你條失打線幾錢?
我見到有幾款喎

應該唔係要成千蚊o個條, 呢條好似淨係得個掣...
J字開頭的牌子
$%) 咁多

舊 02-20-07, 01:22 AM   #8
Strider
初段

引用:
作者: Rosicky 查看文章
J字開頭的牌子
$%) 咁多
啊, 是,在鴨記的型記買的買?
小弟都想入返條

可惜個RC-1 o係5D度用唔到
CANON你好野

舊 02-20-07, 01:31 AM   #9
Rosicky
我愛攝影

引用:
啊, 是,在鴨記的型記買的買?
小弟都想入返條

可惜個RC-1 o係5D度用唔到
CANON你好野
點解唔買個計時引爆器呢
撇除價錢呢方面
買得過

舊 02-20-07, 01:38 AM   #10
Strider
初段

引用:
點解唔買個計時引爆器呢
撇除價錢呢方面
買得過
成千銀
買唔起

舊 02-21-07, 09:25 PM   #11
Strider
初段

引用:
J字開頭的牌子
$%) 咁多
加賀兄係呢個嗎?
http://www.hkdcgear.com/home/modules...products_id=66

舊 02-21-07, 11:12 PM   #12
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
快門繩呢類野我不嬲都用開原裝的XD

舊 02-21-07, 11:13 PM   #13
Strider
初段

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
快門繩呢類野我不嬲都用開原裝的XD

問錯了, 應該是問有為兄的

加賀兄有冇斬獲?

舊 02-21-07, 11:19 PM   #14
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:

問錯了, 應該是問有為兄的

加賀兄有冇斬獲?
當然有......兩筒Fujichrome RHP

舊 02-21-07, 11:42 PM   #15
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
計時引爆器好呀~
人家想用都冇得用的說~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 11:53 PM   #16
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
唔講又講, 講開又講,
最近拍 multiple exposure, 有些用到超過三十張以上的照片, 每張輕微改變相機位置.
用計時引爆器每兩秒自動拍一張, 兩秒間剛好夠時間微調相機位置, 真是方便死了.
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 12:01 AM   #17
Strider
初段

引用:
作者: KKH 查看文章
唔講又講, 講開又講,
最近拍 multiple exposure, 有些用到超過三十張以上的照片, 每張輕微改變相機位置.
用計時引爆器每兩秒自動拍一張, 兩秒間剛好夠時間微調相機位置, 真是方便死了.
K大的引爆器是TXXXX那個嗎??

引用:
作者: 奸詐餅 查看文章
計時引爆器好呀~
人家想用都冇得用的說~
相信我有都用唔著~~

舊 02-22-07, 12:01 AM   #18
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
K大的引爆器是TXXXX那個嗎??
k大都係用原裝o架

舊 02-22-07, 12:02 AM   #19
Strider
初段

引用:
k大都係用原裝o架
成千銀一個
買唔起呢

舊 02-22-07, 12:04 AM   #20
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
成千銀一個
買唔起呢
你上面都話有都用唔著呢.........別成日諗住睇症啦

舊 02-22-07, 12:05 AM   #21
Strider
初段

引用:
你上面都話有都用唔著呢.........別成日諗住睇症啦

對唔住~~
只係諗住如果幾廿蚊一條, 買返黎看門口也不錯嘛~

舊 02-22-07, 12:34 AM   #22
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:

對唔住~~
只係諗住如果幾廿蚊一條, 買返黎看門口也不錯嘛~
沒錯, 幾條嘢一條Shutter繩冇理由唔買~ 反正一定有用~

Rice

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM

現在的時間是 09:09 PM

手機版 | APP版