Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
電視遊戲討論版>[PS5,PS4,PC] Ghost of Tsushima Director's Cut
Dyhalt Rushifar 03:14 PM 08-16-20
作者: Head Shooter:
毒針/毒箭一樣穿唔到頭盔
毒箭射手身腳一樣有用嘛,而且反正FULL SET既射完可回收,射兩三發都OK。
毒箭流最煩既係打盾。
darkvolver 09:32 AM 08-17-20
琴日按計劃清埋個支線再去第3章,但我冇完成小次郎個任務(藍任)不知道有沒有影響。

去到雪地幾荒涼下.....d兵幾硬下,蒙古果然是戰鬥民族。

隻game幾有WOW巫妖王的感覺,只欠冰冠皇座

father is that over?
真!DC 01:34 PM 08-16-20
有頭盔用長弓照爆頭
後期打D營地都射死幾件暗殺幾件夠數之後出去黑白無雙
鐵之侍 10:44 PM 08-17-20
秋季將會推出多人合作模式戰鬼奇譚,最多四人遊玩,可選擇武士,獵人,浪人和刺客,遊戲主要是來自日本古老傳說

討鬼傳乎?
qwe 10:55 PM 08-17-20
業界良心呀好警好玩唔知,但睇片好正
Sar8 11:03 PM 08-17-20
TLOU2多人模式:WFC
GOT多人模式:大爆射
kyo353 11:19 PM 08-17-20
真係有驚喜
之前仲以為佢出續集, 原來係免費DLC
真!DC 11:23 PM 08-17-20
想要後日談DLC多d
條片好有仁王感
由手機版發出
沙翁 06:09 AM 08-18-20
Sucker Punch係美術風格同營造氛圍方面真係愈做愈好
雖然白金咗但係到時會再玩支持下,希望佢係認真做而唔係一個普通既2-4人打怪模式
whassupbun 08:56 AM 08-18-20
咁快就有片出, 擺明係同單機同時開發, cut走再另外推出 不過免費就算啦
darkvolver 09:01 AM 08-18-20
作者: whassupbun:
咁快就有片出, 擺明係同單機同時開發, cut走再另外推出 不過免費就算啦
其實禁樣都好啦....前後腳。對上一隻免費係RE2(雖然沒有online)?
鈴蘭 02:50 PM 08-19-20
作者: 真!DC:
想要後日談DLC多d
條片好有仁王感
由手機版發出
日後談其實都幾難做
爆機後仁哥咁既身世其實佢一日唔係表舞台死一次,一世都會比人追殺

對於阿叔既評價 其實真係好講個玩家對日本古代權力架構同做唔做到比較宏觀既視點去睇
就咁睇劇情可能會覺得阿叔係人渣,但你拉番遠個視角睇
阿叔都係身不由己,立場上佢其實根本無辦法
所謂既誉れ,其實個意義就係要考慮埋如何管理民草呢一點上面去行動
唔可以忘記既係阿叔雖然係中間管理職,但始終都係統治者階級,好多野係要考慮到善後。
darkvolver 03:12 PM 08-19-20
近排成日玩用毒針及暈針殺人,見人落荒而逃好正,而且佢地走緊殺不到。

"爆機後仁哥咁既身世其實佢一日唔係表舞台死一次,一世都會比人追殺"

welcome John Wick 3
真!DC 10:42 PM 08-19-20
作者: 鈴蘭:
日後談其實都幾難做
爆機後仁哥咁既身世其實佢一日唔係表舞台死一次,一世都會比人追殺

對於阿叔既評價 其實真係好講個玩家對日本古代權力架構同做唔做到比較宏觀既視點去睇
就咁睇劇情可能會覺得阿叔係人渣,但你拉番遠個視角睇
阿叔都係身不由己,立場上佢其實根本無辦法
所謂既誉れ,其實個意義就係要考慮埋如何管理民草呢一點上面去行動
唔可以忘記既係阿叔雖然係中間管理職,但始終都係統治者階級,好多野係要考慮到善後。
古時又冇周街cctv要隱居應該唔難既
成個島都係舅父睇,舅父都唔會落力捉佢吧

志村叔我覺得只係迂腐唔係壞人
由手機版發出
darkvolver 08:48 AM 08-20-20
近排成日發生的bug都幾煩。

1) 用勾跳出去,爬牆成日會斷 / out focus.....

2) 有時跳山及爬屋的時候會浮空,甚至即時死亡.....都幾頻率都幾高下

=========================================

另外,琴日完成左政子夫人跳線,都幾悲下.........
ericwpk 11:41 AM 08-20-20
作者: darkvolver:
近排成日發生的bug都幾煩。

1) 用勾跳出去,爬牆成日會斷 / out focus.....

2) 有時跳山及爬屋的時候會浮空,甚至即時死亡.....都幾頻率都幾高下

=========================================

另外,琴日完成左政子夫人跳線,都幾悲下.........
政子條線睇到最後真係唔知誰對誰錯
darkvolver 08:49 AM 08-20-20

由手機版發出
OT:

志村叔係藍人,仁係黃人...禁咪容易解讀。

真!DC 11:24 PM 08-20-20
作者: darkvolver:
OT:

志村叔係藍人,仁係黃人...禁咪容易解讀。
玩果時覺得
志村係老泛民,仁哥係勇武派
由手機版發出
鈴蘭 10:18 AM 08-20-20

由手機版發出
你當一間大公司睇
志村叔只係一個營業2部部長,上面仲有董事局同大老闆
而家呀部長你手下個課長雖然話帶罪立功咁搞掂左單獲野,但講緊搞既方法超多蘇周屎跟尾
然後大老闆派左個課長過黎接手 仲要望著呀部長有無好好做功課 再時不時就提你幾時搵律師告條粉腸損害公司名譽
咁你叫部長點鬆手

其實甚至講唔上迂腐,而係立場問題
同埋仁哥無包裝過自己D行動,好聽就話為救人粉身碎骨
難聽就係短視同天真
DevilElvis 11:02 AM 08-20-20
《對馬戰鬼》推出1.07更新 增加搖桿容差範圍設置功能

《對馬戰鬼》今日推出1.07更新版本,本次更新針對搖桿操作問題進行了改進,增加了搖桿容差範圍的設置功能。

同時進行了例行的BUG修正,緩解了一些角色突然行動的現象。
Dyhalt Rushifar 12:10 PM 08-20-20
作者: 鈴蘭:
你當一間大公司睇
志村叔只係一個營業2部部長,上面仲有董事局同大老闆
而家呀部長你手下個課長雖然話帶罪立功咁搞掂左單獲野,但講緊搞既方法超多蘇周屎跟尾
然後大老闆派左個課長過黎接手 仲要望著呀部長有無好好做功課 再時不時就提你幾時搵律師告條粉腸損害公司名譽
咁你叫部長點鬆手

其實甚至講唔上迂腐,而係立場問題
同埋仁哥無包裝過自己D行動,好聽就話為救人粉身碎骨
難聽就係短視同天真
…你咁講起,在下諗起當年整蠱專家同日本人傾生意果幕
darkvolver 10:23 PM 08-20-20
原來第3章完成左個蒙古裝任務後,便可以去番中下島.....
holsety 10:59 AM 08-18-20
真心識撈,食住個勢,加下d微課既野。
qwe 11:09 AM 08-18-20
作者: holsety:
真心識撈,食住個勢,加下d微課既野。
應該有考慮續住個勢搞好Sony個Brand推PS5
本身打算TLOU2+對馬+Marvel,砌好第一方獨佔+第三方獨佔內容,但TLOU2衰左,Marvel beta又見暗湧,推返隻對馬出黎都好

補充:SP話無IAP
darkvolver 11:12 AM 08-18-20
作者: qwe:
應該有考慮續住個勢搞好Sony個Brand推PS5
本身打算TLOU2+對馬+Marvel,砌好第一方獨佔+第三方獨佔內容,但TLOU2衰左,Marvel beta又見暗湧,推返隻對馬出黎都好
Sony暗推小島DS就真...sell景, 細緻及自然度。自從出PC版後,很有好評,水位升緊
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面