Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機資訊/電腦軟硬討論>Windows 8.1 Pro 用家聯盟! 正版使用者限定! 心得交流區!
鳳熾魂 01:41 PM 07-12-09
想問下點解我windows update果度係英文介面,部機已經係裝中文vista
YHW 07:38 PM 07-12-09
作者: Castor:
想問下點解我windows update果度係英文介面,部機已經係裝中文vista
你個IE係唔係中文?
鳳熾魂 11:59 PM 07-12-09
作者: YHW:
你個IE係唔係中文?
係中文o架
鳳熾魂 01:10 AM 07-14-09
補充番少少野,我用NOTEBOOK的,會唔會有分別?
同埋優化大師果D野有冇用?
Home Basic 可唔可以上SP2?
YHW 03:51 PM 07-14-09
補充番少少野,我用NOTEBOOK的,會唔會有分別?
同埋優化大師果D野有冇用?
Home Basic 可唔可以上SP2?
優化大師我未用過(我通常自行優化 ), 不過如果你唔清楚優化大師會優化o的乜, 而你個Windows用落又冇乜問題, 我覺得冇乜必要用.

Home Basic可以上SP2.
鳳熾魂 06:28 PM 07-14-09
作者: YHW:
優化大師我未用過(我通常自行優化 ), 不過如果你唔清楚優化大師會優化o的乜, 而你個Windows用落又冇乜問題, 我覺得冇乜必要用.

Home Basic可以上SP2.
係唔係要自己上去DL,WINDOWS UPDATE果度無?
我跟機果個送 點解Norton Internet Security 安全中心 惡意程式果度寫不相容GE
我唔熟電腦所以都幾多野問
YHW 06:53 PM 07-14-09
係唔係要自己上去DL,WINDOWS UPDATE果度無?
我跟機果個送 點解Norton Internet Security 安全中心 惡意程式果度寫不相容GE
我唔熟電腦所以都幾多野問
Windows Update應該有架喎. 你先肯定你個VISTA已經係SP1. 如果係SP1但Windows Update都係冇, 可以試下DOWNLOAD直接INSTALL.

http://www.microsoft.com/downloads/d...3-99ff6f22448d (Vista 32-bit)

另外, 你話"惡意程式果度寫不相容"係指優化大師...?

返回主題版面