Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後
國家隊討論區>FORZA Italia vol.2~~ 鄧立東尼正式下課 納比重掌帥位
kev00269270 12:52 AM 06-25-10
果班球員入波能力...仲有dd
但係依隊意粉全隊都冇創造力
最好果個叫迪羅斯?

最後派路入左黎果段係最好表現
證明意粉正正差一個playmaker
你攪唔掂托迪,都比卡仔入黎呀

後防...大簡老了
麥C 01:06 AM 06-25-10
頭2場大簡咁
出下邦路斯試下都好
sugihara 01:07 AM 06-25-10
4年前偉大左後衛,東尼,馬特拉斯呢d佢都肯用,結果全部都係捧盃功臣
4年後點解要咁保守...睇下馬治奧出左半場,點睇都好過森保達呢3場表現...
古鐵.巨人 01:10 AM 06-25-10
作者: sugihara:
4年前偉大左後衛,東尼,馬特拉斯呢d佢都肯用,結果全部都係捧盃功臣
4年後點解要咁保守...睇下馬治奧出左半場,點睇都好過森保達呢3場表現...
馬治奧對瑞士warm up佢有出, 當時我仲覺得佢打得幾好...
點知打真軍時就大後備...

選埋d人唔用又係留黎煲醋
fiendray 09:52 AM 06-25-10

Slovakia v Italy Highlights
納比再見,大簡再見
clie 11:54 AM 06-25-10
highlights 都睇唔到派路
哥利亞列拿個人SHOW
sugihara 12:18 PM 06-25-10
作者: clie:
哥利亞列拿個人SHOW
根本佢同馬治奧尋晚都應該係正選...
古鐵.巨人 12:19 PM 06-25-10
作者: clie:
哥利亞列拿個人SHOW
派路不嬲都係果d無名英雄, 所以無highlight都好正常

ps. 而家柏蘭迪利執教鞭, 希望可以大刀闊斧咁改下隊波
柴崎幸 01:13 PM 06-25-10
作者: 古鐵.巨人:
派路不嬲都係果d無名英雄, 所以無highlight都好正常
ps. 而家柏蘭迪利執教鞭, 希望可以大刀闊斧咁改下隊波
而家轉新教練,應該會選過哂班人啦。
今次既失敗,加上一定有好多人要求改組意大利國家隊,相信正常應該會大改。
而家期望意大利可以o係歐國盃俾到成績球迷睇啦。
無賴男 01:36 PM 06-25-10
伊亞昆達感覺就像super mario 一樣咁super
祖羅.祖班納 09:18 PM 06-25-10
揀唔到23個唔緊要,但係死因似乎係冇出陣內最好果11個....
clie 12:37 AM 06-26-10

今日先黎買呢本野(出左好耐吓),為左認返23名大軍D樣
睇返D新仔資料,嚇死,一大堆代表次數三兩次,明顯地臨近選人先揪出黎
(頭post有上屆球員代表次數,得兩個唔超個十次)
小嘉 02:41 AM 06-27-10
其實都預計到

國米用太多外援
A米最鐘意老野
拉素不復當年勇
祖記趺左落乙組之後,D青訓好似差左
紫百合不嬲唔多攪青訓
羅馬近年都無咩好後生仔TRAIN到出黎
sugihara 11:09 AM 07-04-10
講青訓梗係帕爾馬,不過破完產之後真係
DevilElvis 10:58 AM 07-12-10
巴治奧重返意大利國家隊任職

意大利足球傳奇羅拔圖.巴治奧出人意料的重返國家隊,足協希望他能夠他能幫助老邁的意大利國家隊實現年輕化。

據《羅馬體育報》報導,意大利足協已經與巴治奧取得聯繫,希望邀請他出任技術部門的負責人。在一次非正式的電話會議中,巴治奧已經表示願意接受這一職務。

雙方還計畫在羅馬進行一次面對面的交流,但以目前的情況來看,達成協議應該無太大問題。

作為世界盃衛冕冠軍,意大利隊在南非的表現很難看,在一個公認並不困難的小組中只取得2和1負的戰績而未能晉級,還被新西蘭這樣由半職業球員組成的球隊迫和。世界盃的慘敗讓意大利足球再次陷入危機,也迫使足總不得不採取比較激烈的改革措施,其中包括將意大利聯賽各球會可以簽訂的非歐盟球員名額從兩個減少為一個,目的是為了更好的培養意大利本土選手。

任命巴治奧的目的主要在於提高技術部門的能力,另外他需要特別關注意大利國內的年輕球員,發掘和培養希望之星。
clie 02:15 PM 07-07-10
帕爾馬賣青訓賺錢黎買星
簡拿華路保方杜林令帕爾馬同北方三強抗衡
sugihara 04:24 PM 07-12-10
醒醒定定啦~希望
不過近10年意大利佬都係近30先黎料
反而俾人叫做未來之星果d好多都打唔起...例如fiore,giannicheda......
東條希 05:52 PM 07-12-10
反而俾人叫做未來之星果d好多都打唔起...例如fiore,giannicheda......
最經典都係高高..
clie 11:35 PM 07-13-10
未來之星?一諗就諗到迪比亞路同托迪
chunmanx 11:04 PM 07-14-10
依家基奧雲高同巴洛迪利都唔錯
特別係巴洛迪利
根本就係一個阿祖安奴
只要EQ正常返
隨時成為意大利歷來最強中鋒
雷帝.嘉芙 12:39 PM 07-15-10
作者: chunmanx:
依家基奧雲高同巴洛迪利都唔錯
特別係巴洛迪利
根本就係一個阿祖安奴
只要EQ正常返
隨時成為意大利歷來最強中鋒
巴洛迪利有機會成為意大利國家隊史上第2位黑人國腳
上一個利華蘭尼唔太成功,展望巴洛迪利生生性性啦
clie 04:28 PM 07-15-10
作者: 雷帝.嘉芙:
巴洛迪利有機會成為意大利國家隊史上第2位黑人國腳
巴洛迪利係咩血統?
黑人O係意甲既成功率都係一樣低
古鐵.巨人 11:20 PM 07-14-10
見人地砌未來陣容, 我地尼邊都可以砌下
4-3-3, for 12 Euro

F. Marchetti
...........L. Bonucci.......G. Chiellini
D. Criscito...............................D. Santon
....................D. De Rossi
................................A. Pirlo
..............S. Giovinco
.......I. Abate......................G. Rossi
.....................M. Borriello

Sub
G. Buffon
S. Sirigu
A. Ranocchia
S. Bocchetti
M. Motta
L. Antonini
A. Candreva
R. Montolivo
C. Marchisio
F. Quagliarella
G. Pazzini
A. Gilardino

好似唔係好平衡, 都係求其諗下而已
以幼為主啦, 另有少少以老帶新(雖然都有幼得滯既例子如D. Santon )
比較特別既係I. Abate比我推左去做SS (Winning好似係ok架 )
其實仲有D人想放,例如A. Cassano, A. Aquilani等等
不過諗諗下就爆左

而家咁睇好似無一個比較好既防中, 同埋後生D既正前鋒
sugihara 12:39 AM 07-15-10
不過新領隊係柏蘭迪利,會唔會搵返pasqual,gambelini果d返黎,同埋出pazzini正選

巴洛迪利可以變第2個韋利就好
clie 12:52 AM 07-15-10
作者: 古鐵.巨人:
見人地砌未來陣容, 我地尼邊都可以砌下
未來陣容以為好未來,原來係黎緊既陣容

Santon係邊個?比安東尼尼強?
阿比堤防守能力增強中,放佢右中場,印象中出波唔係好落到底
前鋒唔駛講一定係鋒霸

o岩o岩出左最新FIFA排名,意大利跌到11...........好過法國少少跌到21
只有西班牙一半既分,黎緊四年都冇乜可能追近
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後

返回主題版面