Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 211 261 301 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 321  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
GUSTAV 02:36 PM 10-05-21
作者: iamleoluk:
876~3 感覺唔算控兵好勁最top個班
但上親d頂上都好熱血

已經唔存在

兩個月升10証你sure? 水火箭就差唔多
一個月玩一日兩個月10證
6eo 04:31 PM 10-05-21
作者: GUSTAV:
一個月玩一日兩個月10證
原來8月個陣15征
者係原來2個月升得5証
GUSTAV 04:42 PM 10-05-21
作者: LR猫:
對過一次比佢撚狗咁撚
啲人話佢玩開1槍3騎之類但啲騎會間唔中插槍

兩個月10証啱啱好夠追趕垃圾線
炒咗老世魷魚,重陽後可以打多啲機
做乜個個都炒老細
柚原このみ 07:25 PM 10-05-21
我同事都話棄game (佢本身都打得少
話有靚囡囡卡先搵返佢
龍王阿愛
LR猫 11:25 PM 10-05-21
做乜個個都炒老細
邊個又炒?
LR猫 02:00 PM 10-07-21
用四枚中二對到熱唱
粘住一隻再挑一隻,比完六士氣人哋五士氣殺兩隻點玩
柚原このみ 04:23 AM 10-08-21
又諗唔到嚴選乜好
LR猫 12:06 PM 10-08-21
作者: 柚原このみ:
又諗唔到嚴選乜好
上個月果張都未印出嚟
等埋月底佢更新睇上修乜先再決定
b_boy 12:52 AM 10-09-21
用四枚中二對到熱唱
無副計收卡
紙上談兵就一波ALLIN, 大隻個佢
LR猫 07:38 AM 10-09-21
作者: b_boy:
無副計收卡
紙上談兵就一波ALLIN, 大隻個佢
對面有沮授/甄氏都好難一波ALLIN大隻過佢
GUSTAV 12:24 PM 10-11-21
用四枚中二對到熱唱
佢拉你邊隻先 正常拉忠義殺唔到 淨5成血已經可以走人 你4隻散開 6換5 正常會打到城/拎到征

佢開多下沮授殺2隻就變成6換6 你淨低個2隻一定要即走

正路最好就係開波6氣+蜀大攻城珠迫佢開計 佢唔係大攻勢的話1隻都殺唔到一定輸3-5成城血 之後佢上黎打你你中2銀屏COMBO 就守到
LR猫 01:54 PM 10-11-21
佢拉你邊隻先 正常拉忠義殺唔到 淨5成血已經可以走人 你4隻散開 6換5 正常會打到城/拎到征

佢開多下沮授殺2隻就變成6換6 你淨低個2隻一定要即走

正路最好就係開波6氣+蜀大攻城珠迫佢開計 佢唔係大攻勢的話1隻都殺唔到一定輸3-5成城血 之後佢上黎打你你中2銀屏COMBO 就守到

好似係粘住縮地拖我支弓,我蜀大佢車輪,我無走銀屏死咗三隻得返關羽守唔住
之後諗唔到點攻已經無心機打

中二銀屏combo要佢唔拖銀屏先有用

洗咗三紅中二我諗我會轉走支弓換騎搵中二塞眼先
得支騎成日搵佢突
GUSTAV 02:27 PM 10-11-21
個計挑最低武 你守城出佢點拖銀屏....
LR猫 02:37 PM 10-11-21
個計挑最低武 你守城出佢點拖銀屏....

最低武係銀屏,同支弓
6eo 10:45 AM 10-12-21
好似係粘住縮地拖我支弓,我蜀大佢車輪,我無走銀屏死咗三隻得返關羽守唔住
之後諗唔到點攻已經無心機打

洗咗三紅中二我諗我會轉走支弓換騎搵中二塞眼先
得支騎成日搵佢突
大馬細槍deck除非對面無槍, 唔係一般埋牙都唔會用隻馬黎突
b_boy 11:54 AM 10-12-21
我自己玩5枚係開蜀大+gogogo賭突中隻熱唱2下
LR猫 01:53 PM 10-12-21
作者: 6eo:
大馬細槍deck除非對面無槍, 唔係一般埋牙都唔會用隻馬黎突
我玩四枚大馬大槍
下次轉走支弓入魏延先

作者: b_boy:
我自己玩5枚係開蜀大+gogogo賭突中隻熱唱2下
無位入gogogo
要玩3221先入到gogogo
柚原このみ 10:42 PM 10-14-21
忠義一街都係,應該死梗
LR猫 07:49 AM 10-15-21
作者: 柚原このみ:
忠義一街都係,應該死梗
Join咗
GUSTAV 10:44 AM 10-15-21
中2 熱唱 壽司

已經玩夠卡都冇帶出街了
6eo 12:14 PM 10-15-21
岩岩打完第3張
LR猫 02:26 PM 10-15-21
老母都癲,老母朱桓火大力到癲,6知確殺咁濟 (赤火就6知確殺)
老母王表自城開完打多你兩下城先散,用王淩覺得針到核爆
GUSTAV 03:26 PM 10-15-21
老母都癲,老母朱桓火大力到癲,6知確殺咁濟 (赤火就6知確殺)
老母王表自城開完打多你兩下城先散,用王淩覺得針到核爆
壽司面前 DAM 計如屎
LR猫 04:27 PM 10-15-21
壽司面前 DAM 計如屎
壽司面前就唔會dam架啦
三害入面我覺得熱唱食壽司同中二
GUSTAV 04:38 PM 10-15-21
壽司面前就唔會dam架啦
三害入面我覺得熱唱食壽司同中二
其實普通 我覺得唔易打
第一 ... 211 261 301 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 321  ... 最後

返回主題版面