Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
Neo Entertainment TREND>美劇綜合討論區
碧咸廿三 01:05 AM 10-08-13
作者: Dangerous-boy:
謝謝提醒收看!
未做住架~回憶一集先咁姐~
BRA武藏 03:18 AM 10-07-13
而家先睇晒
Elementary S1
原來都唔差
差D錯過左套好野
不過教授都打埋
S2仲有冇大BOSS
BRA武藏 03:55 AM 10-08-13
HOMELAND S3
頭2集都保持水準
但「不擼帝」點都冇可能洗脫污名吧
BRA武藏 11:52 PM 10-09-13
Person Of Interest S3E03
3條女D戲幾好笑
SHAW根本係相良宗介 ORZ
佢D冷幽默我非常受落 XD
碧咸廿三 01:34 AM 10-12-13
綠箭俠第二季第一集都唔錯~
Montague 11:31 AM 10-12-13
作者: 碧咸廿三:
綠箭俠第二季第一集都唔錯~
綠箭
一黎就幾個月後,描寫刑個城市復興既情況
每個角色既張力都係KEEP住個水準,繼續追得過

Sito 01:39 AM 10-12-13
作者: BRA武藏:
Person Of Interest S3E03
3條女D戲幾好笑
SHAW根本係相良宗介 ORZ
佢D冷幽默我非常受落 XD
佢好興奮咁比枝槍Carter睇嗰下好好笑
Dangerous-boy 07:42 PM 10-12-13
看了綠箭第一集,不禁會心一笑!
上季兩個助手,一個常常唔認同主角的做法,另一個就成日話劈炮唔撈;今季卻掉轉頭一起迫主角再帶綠帽....
肉羊哩咖 06:02 PM 10-14-13
飛機上睇足頭4集美版House of Cards,好正,Spacey真係好好戲,但係挨唔挨到兩季?
\ot_to/ 07:51 PM 10-14-13
作者: 肉羊哩咖:
飛機上睇足頭4集美版House of Cards,好正,Spacey真係好好戲,但係挨唔挨到兩季?
S2拍完, 兼完結
肉羊哩咖 01:19 PM 10-16-13
咁咪好囉,同英國版咁,要完就完,唔係玩爛咗就冇癮~
碧咸廿三 03:05 AM 10-18-13
綠箭第二集好緊張喎~
BRA武藏 09:35 AM 10-19-13
Criminal.Minds.S09
今季係咪換左編劇
1,2,4集都好重口味
cancerman 09:34 PM 10-22-13
Homeland S3E4
原來真係Carrie夾埋Saul設局。

cancerman 10:24 AM 10-31-13
The Good Wife我有追,
今季劇情上有大動作所以吸引力上升返,
正如JMi講Peter條線其實係好睇,
但係佢個部份越講越少,
就算有都係講埋d雞毛蒜皮既事...

講返今集咁樣靠Peter屈機我自己認為贏得唔光彩...
我之前仲擔心緊Diane走左會點(我幾欣賞呢個角色)
點知原來而家咁樣發展XD
肉羊哩咖 03:45 PM 10-31-13
TGW齋追明珠喳, 第3季開頭佢兩咁搞一搞, 點知影響到季尾爭尐出事--劇力係好夠, 但係班配角有時好考觀眾有冇跟開同埋記性-- 話時話, MJF劑劑出親嚟都咁搶, 好利害!

Diane戲份唔多但係咁多但佢最壓到場 -- 佢『男友』譯做過雲?! 有番咁上下年紀嘅觀眾會好耳熟~ XD
BRA武藏 06:35 AM 10-31-13
有冇人睇THE GOOD WIFE?
一次過追晒頭4季,好睇
然後最新的S505,真係夠劇力,搞到急住睇生肉
JMi 09:23 AM 10-31-13
作者: BRA武藏:
有冇人睇THE GOOD WIFE?
一次過追晒頭4季,好睇
然後最新的S505,真係夠劇力,搞到急住睇生肉
我睇到第二季尾第三季中段開始覺得ALICIA成鬼日好似十八廿二小妹妹咁發姣就有點頂唔順...
講阿爸比人屈然後出返選嬴左條線係好睇好多
Dangerous-boy 08:37 PM 11-01-13
覺得Arrow第2季好睇過第1季,鍾意佢像看卡通片般,每集一個壞人。

估唔到細妹仲未死,仲竟然係黑金絲雀!
但漫畫黑金絲雀本尊係佢家姐和阿媽。

碧咸廿三 10:42 PM 11-01-13
作者: Dangerous-boy:
覺得Arrow第2季好睇過第1季,鍾意佢像看卡通片般,每集一個壞人。

估唔到細妹仲未死,仲竟然係黑金絲雀!
但漫畫黑金絲雀本尊係佢家姐和阿媽。
第二季暫時好睇過第一季~拍得幾有心機~
f2light 12:19 AM 11-02-13
作者: 碧咸廿三:
第二季暫時好睇過第一季~拍得幾有心機~
女主角塊面做咩瘦左咁多
感覺上第一季拎啲
碧咸廿三 01:20 AM 11-02-13
作者: f2light:
女主角塊面做咩瘦左咁多
感覺上第一季拎啲
人氣升左自然要整整佢架啦~
JMi 10:55 PM 11-01-13
PERSON OF INTEREST製作組可能都知大部分時間套野太基
今季加左SHAW真係有返D睇頭 XD
traveller 01:03 PM 11-05-13
作者: JMi:
PERSON OF INTEREST製作組可能都知大部分時間套野太基
今季加左SHAW真係有返D睇頭 XD
但係shaw都係太man了...
Sito 02:35 AM 11-02-13
今集兩線原來有關真係好正,但機器究竟有咩目的?做落去真係變未來戰士都得
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面