Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-11-22, 03:07 AM   #951
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
大量予告:

Marvel: Secret Invasion

Marvel: Werewolf by Night

Mando S3

Tales of the Jedi,十月

Andor

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-22, 01:36 PM   #952
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章

做 Madisynn 嗰位? Patty Guggenheim,女演員一名,IMDB 透露,只出一話,冇乜特別。

不過佢似乎好受觀眾歡迎
當然仲有Wong
420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-22, 02:36 PM   #953
Eking

註冊日期: Feb 2006
TB 有驚喜, 竟然有WS 同RG

舊 09-13-22, 06:25 PM   #954
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
人狼好似有D恐怖。

舊 09-15-22, 04:24 PM   #955
肉羊哩咖
griffin611

D+ 嘅嘢,好有限公司啫~ 反而 Secret Invasion 幾認真刺激咁~

She-Hulk S1E5,好淡口嘅一話,埋尾嗰一下以為會有多啲事發生,點知冇~ 除咗予告某人出場之外,白做一場~

日版 She-Hulk 予告有多啲嘢睇~

另,套 National Treasure D+ 版條予告,嘩~「公式」到,費事舖,當無睇過算~

舊 09-15-22, 04:34 PM   #956
wing
格鬥低手

引用:
She-Hulk S1E5,好淡口嘅一話,埋尾嗰一下以為會有多啲事發生,點知冇~ 除咗予告某人出場之外,白做一場~

某国人賣山寨衫

舊 09-16-22, 08:41 AM   #957
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
Blade Runner 2099: Amazon Announces Live-Action Series
Ridley Scott and Blade Runner 2049 writer Michael Green are executive producers.
https://www.ign.com/articles/blade-r...-action-series
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-22, 04:03 PM   #958
肉羊哩咖
griffin611

Sorry 老細,Amazon 嚮呢邊:
https://www.gaforum.org/showthread.php?t=251155

舊 09-21-22, 01:08 AM   #959
肉羊哩咖
griffin611

Hulu 10 月會上重新製作嘅 Hellraiser《猛鬼追魂》,未睇過原作電影,照計會上埋 D+:

舊 09-21-22, 05:55 PM   #960
肉羊哩咖
griffin611

Andor S1-3: 好慢,幾黑,好嚴肅,唔係好似睇開嘅 Star Wars,當主角前傳睇會好啲,雖然噉講,營造去到第三話就好精彩,應該三話一次過唔咳咁播仲好。

有評論老早睇晒頭四話,大讚。期待。

做「阿媽」嗰位係 Fiona Shaw,拍過唔少電視劇,好戲,但差啲唔認得佢。

舊 09-21-22, 11:03 PM   #961
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
Andor 完全係 Rouge One 男主前傳,頭三集build番Andor過去同點步入rebel之道都ok,呢套似乎唔會有jedi 同 sith呢啲超能力者啦

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-22, 04:27 PM   #962
肉羊哩咖
griffin611

She-Hulk - S1E6: 繼續係充數番,唉,乜嘢事都無發生,無無謂謂,甚至啲配角比主角更有用~~~啲編劇玩緊乜?!

舊 09-22-22, 05:20 PM   #963
wing
格鬥低手

引用:
She-Hulk - S1E6: 繼續係充數番,唉,乜嘢事都無發生,無無謂謂,甚至啲配角比主角更有用~~~啲編劇玩緊乜?!
咦, 唔記得又到星期四

呢套野總共幾多集架....................

舊 09-22-22, 08:38 PM   #964
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: wing 查看文章
呢套野總共幾多集架....................
本人老早改標題都無用~~~~

共九話,仲剩返三話,點搞~

舊 09-23-22, 10:03 PM   #965
安安

註冊日期: Jan 2002
https://unwire.hk/2022/09/23/disney-7/fun-tech/
《我和殭屍有個約會》經典重溫 傳於 Netflix、Disney+ 上架
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-22, 04:18 PM   #966
肉羊哩咖
griffin611

Andor S1E04: 今話又變返只係舖排,介紹返今季啲主要角式,爭在未有咩事發生,好在唔悶,一嚟非常落地,二嚟 Stellan Skarsgård 呢位「神秘人」真係好搶,由其佢同 Mom Matha 交手嗰幕。下一話應該嚟料。

舊 09-29-22, 04:16 PM   #967
肉羊哩咖
griffin611

She-Hulk S1E7: 繼續無事發生,又係攝時間,不過睇得舒服。最後個所謂「扭橋」,睇之前啲套路預咗~

不過⋯⋯
唔聲唔聲,攝咗好多 mutants 入嚟 MCU 咯。

舊 09-29-22, 05:57 PM   #968
wing
格鬥低手

引用:
She-Hulk S1E7: 繼續無事發生,又係攝時間,不過睇得舒服。最後個所謂「扭橋」,睇之前啲套路預咗~

不過⋯⋯
唔聲唔聲,攝咗好多 mutants 入嚟 MCU 咯。
我唔覺得睇得舒服, 悶囉。

同埋唔符合設定.....Hulk呀大佬, 如果係表哥, 跑兩跑跳兩跳已經返左去巿區喇, 表妹點會唔得。

得番2集, 好有虎頭蛇尾feel

舊 10-05-22, 04:25 PM   #969
肉羊哩咖
griffin611

Andor S1E05: 繼續好慢好慢咁展開,畀好多時間描寫晒啲大大細細嘅角式,但係好驚佢又好似頭三話咁大部份掉鬼唔記得晒,就嘥啲。下回開波喇掛~

舊 10-06-22, 03:57 PM   #970
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
Shehulk第8集,那個人終於出場故事質素也算回到應有水準

且看最終回幕後黑手是不是某人了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-22, 04:33 PM   #971
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
Shehulk第8集,那個人終於出場故事質素也算回到應有水準

且看最終回幕後黑手是不是某人了
冇睇過"那個人",想知佢本身個性格都係同呢集一樣?
指佢之前自己嘅劇入面

舊 10-06-22, 05:38 PM   #972
肉羊哩咖
griffin611

She-Hulk 08:好明顯無換過啲編劇,啲法律戲繼續睇到想口尸品,都唔知咁嘅律師點攞到奬嘅。呢度「嗰個人」明過場性質,性格無咁古肅陰沉,套杉又無之前嘅咁型,唔係之前個版本,不過都收貨~~~個結局完全搵戲嚟做~~~下一話無乜期望。

舊 10-06-22, 09:52 PM   #973
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
第8集

[IMG]我最期待的畫面出現了[/IMG]

2個角色唔只能擦出火花,仲出埋火添!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-22, 01:15 AM   #974
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
佢係發情剩女無錯喎

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-22, 09:14 AM   #975
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 神名レオ 查看文章
冇睇過"那個人",想知佢本身個性格都係同呢集一樣?
指佢之前自己嘅劇入面
感覺完全唔同
"佢"表現得比之前輕鬆活潑咗
可能劇情關係
我之前無見過"佢"打鬥緊仲會有閒情講笑
又或者喺非辦公時間(同埋日間)著住制服囉

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Disney Infinity 3.0 八仙果 電視遊戲討論版 148 08-10-16 11:55 AM
[多機種] Disney Universe neo 電視遊戲討論版 7 11-19-11 06:31 AM
[Wii] Disney Sing It 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 07-21-08 09:45 AM
[多機種] [Wii,PS2]Disney Princess(用Wii Remote化身Disney公主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 09-18-07 11:27 PM
Disney Magic syncmaster Neo Music UNIVERSE 2 01-11-05 12:09 PM

現在的時間是 06:28 PM

手機版 | APP版